Piękna rabatka wzdłuż ścieżki, Kasiu powiedz mi gdzie kupiłaś te piękne latarenki.
Monia, byłoby cudownie, dzięki!moniczek pisze:Kasiu oprócz białej mam też żółtą ismenę - jest równie piękna. Jak cebulki mi dobrze się przechowają w domu to mogę podesłać do Ciebie żółciutką.
Dzięki Dorotkokorzo_m pisze:Kasiu bardzo zainteresował mnie orginalny sposób koszenia trawnika, brawa![]()
dla pomysłodawcy. Można w różny sposób wyrażać własne uczucia
Piękna rabatka wzdłuż ścieżki, Kasiu powiedz mi gdzie kupiłaś te piękne latarenki.
Cześć Ewa, dzięki za odwiedzinyemienta pisze:Witaj Kasiulu,przyleciałam do Ciebie z wątku zlotowego. Strasznie lubię młode powstające ogrody i pomysły jakie ogrodomaniacy wprowadzają w życie.
Wcześniej ktoś pytało namiar na lampki solarne z rabaty przy furtce, proszę podeślij i mi namiar na pw.
Będę z zaciekawieniem śledzić Wasze poczynania.
Olusiu, cudownie, daj znac na priv o ismenach, biorę tzn. kupuję wszystkie!Olusia pisze:Kasiu , ja mogę podzielić się białymi ismenami , już od kilku lat mi się mnożą i co roku nadmiar wydaję.
Kiedyś kupiłam też żółtą ale zakwitła na biało![]()
Poznanianki spotkajmy się wpierw na Gardenii 25.02.
Dzięki OlusiaOlusia pisze:Nadwyżki wydaję i się cieszę , że mogę rosnąć w innych ogrodach.
O Gardenii czytaj tu http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... &start=714
Kaśka , przecież ismeny sadzi się do gruntu wiosnąkasik 69 pisze:A ja ismenki od Oli dostałam,tylko nie jestem pewna gdzie je wsadziłam
,zobaczymy wiosną.
Do Gradenii jeszcze trochę.
Kasiu wysłałam Pw,widzialaś?