Małgosiu, dziękuję za wszystkie miłe słowa! obecnie mój trawnik wygląda koszmarnie - również jest zryty przez krety... próbowaliśmy wszystkiego, przez wiele miesięcy złapał się tylko jeden ryjący osobnik - istny byk... nie chcę myśleć, co będzie wiosną, jeśli urodzą się jakieś małe...
jakimi sposobami walczysz ze swoimi kretami?
zimno dziś było u Ciebie! ja na termometrze rano odczytałam -17st - idzie odwilż ;)
Halinko, witam i zapraszam
Julka, nie ma czego podziwiać - chabazie u każdego się rozrastają - u Ciebie też
Iwonko, wydaje mi się, że wszystkie zdjęcia pokazywałam już tu na FO - raczej je znasz... ale jeśli udało mi się czymś Cię zaskoczyć, to jest mi bardzo miło

gęstwina zrobiła się nie wiadomo kiedy, także jest to wskazówka dla wszystkich początkujących, że efekt buszu w ogrodzie można uzyskać w ciągu niespełna kilku lat

zmiany są zaplanowane, teraz tylko potrzebujemy wiosny

dobrego tygodnia Ci życzę!
Adriano - witam i zapraszam
Madziu 
naprawdę korzystasz jakoś z tych naszych dyskusji? ja ma się rozumieć bardzo, ale że te moje "case-y" są inspirujące dla kogoś, bardzo mnie to cieszy... w ten sposób wzajemnie się edukujemy w pasjonujących nas zagadnieniach... to jest super

przyjmuję Twoją opinię o piaskowcu - zresztą, bardzo mi się ten kamień podoba... tyle, że wolałabym żeby palenisko wtopiło się w otoczenie, a jasny piaskowiec bardzo je uwypukli, spowoduje że na nim będzie się skupial wzrok... chcialabym, żeby mniej dawało po oczach... rozumiesz mnie, prawda?