ogród Agaty (sure) - cz.3
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: ogród Agaty (sure) - cz.3
Agatko fajnie masz z tymi sarenkami za oknem Z tym dokarmianiem to chyba dobrze robisz. W końcu w lasach zimą wykładają żarełko dla sarenek i innych takich
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kocham Twój zestaw podręczny i jak widzę go na zdjęciu to od ręki mam ochotę Romkowi towarzysza sprowadzić
Królowa, Królowa...
Bardzo proszę o pełną nazwę róży - Wy wtajemniczone wiecie, a mi tylko pozostało podziwiać...
Bardzo proszę o pełną nazwę róży - Wy wtajemniczone wiecie, a mi tylko pozostało podziwiać...
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Magda pewnie chodzi o Queen of Sveden bo to jest najwęższa róża w pasie. Ale podobno źle wygląda pojedynczo bo taka wąska, mnie radziła Majka411 posadzić 3 w jednym miejscu bo wtedy ładniej się prezentuje.
Mów co chcesz ale mnie łobuzica Czekoladka najbardziej przypadła do Szarak jak to kawaler zawsze ma trochę inny charakter. Widoki zza okien fajne zwłaszcza te ruchome.
Mów co chcesz ale mnie łobuzica Czekoladka najbardziej przypadła do Szarak jak to kawaler zawsze ma trochę inny charakter. Widoki zza okien fajne zwłaszcza te ruchome.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Królowa ma jeszcze piękne kwiaty-w kształcie i w kolorze Mróz trochę odpuścił, rano -24.
Agatko, wróciłam we Szklarskiej cała i zdrowa podziwiam Twoje kotki i chyba się już zabiorę do nowych planów ogrodowych
A zimno jest tak że moje koty w ogóle nie chcą wychodzić na dwór
A zimno jest tak że moje koty w ogóle nie chcą wychodzić na dwór
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zimą, to nawet ta moja pierwsza dzika kotka, jak poznała domowe ciepełko, to przestała wychodzić do ogrodu.
A moja obecna kicia to już całkiem piecuch. Tylko wygląda przez okno , grzejąc sobie łapki nad kaloryferem.
Agatko , zamawiać będę w poniedziałek. Jak jeszcze czegoś zapragniesz, to daj znać.
A moja obecna kicia to już całkiem piecuch. Tylko wygląda przez okno , grzejąc sobie łapki nad kaloryferem.
Agatko , zamawiać będę w poniedziałek. Jak jeszcze czegoś zapragniesz, to daj znać.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Ewka, Danka, Gosia, Marta, Ania - od kotów podziękowania! ;)
(już im wybaczyłam dzisiejszą pobudkę poranną i jedną w nocy )
Gosiu, dzięki za zdjęcie Queen od Sweden, ostatecznie przyklepało zakup, to jedna z zamówionych przeze mnie różyczek. NIe mam pewności, czy będzie dla niej to miejsce w szpalerze, bo szpaler pod znakiem zapytania, więc tymczasowo może trafić do donicy i zobaczymy...
Agatko, sarenki dokarmione, ale ostatnio się jakoś nie pokazują, może zawędrowały dalej. Mróz się zmniejszył, pewnie łatwiej sobie radzą?
Magdo, już Majka odpowiedziała, dzięki za to, bo a kompletnie nie miałam czasu.
Majka, tak sobie myślę o Królowej, w końcu zamówiłam jedną, trochę ze względu na cenę, a trochę żeby wypróbować. Wyobrażam sobie, że taki wąski pokrój może mi się podobać sam w sobie, zależy, gdzie ją posadzę.
Ewka, u nas za oknem jedynie -8, no, może trochę więcej, bo termometr jest na szybie, a tam cieplej. Ale wyraźnie odpuszcza trochę ta zima... ;)
Dorotko, zazdroszczę wyjazdu, mam nadzieję, że był udany? Ja na razie nie planuję jakichś większych wycieczek na narty, ale prawdopodobnie w piątek skoczymy do Wieżycy trochę się rozruszać, ciekawe, co jeszcze pamiętam z tego jeżdżenia...
Krysiu, dzięki wielkie. Na razie chyba się powstrzymam z kolejnymi zamówieniami, zebrałam sobie razem wszystkie, które już wysłałam i mówię stop! Ale do wieczora jeszcze daleko... ;)
(już im wybaczyłam dzisiejszą pobudkę poranną i jedną w nocy )
Gosiu, dzięki za zdjęcie Queen od Sweden, ostatecznie przyklepało zakup, to jedna z zamówionych przeze mnie różyczek. NIe mam pewności, czy będzie dla niej to miejsce w szpalerze, bo szpaler pod znakiem zapytania, więc tymczasowo może trafić do donicy i zobaczymy...
Agatko, sarenki dokarmione, ale ostatnio się jakoś nie pokazują, może zawędrowały dalej. Mróz się zmniejszył, pewnie łatwiej sobie radzą?
Magdo, już Majka odpowiedziała, dzięki za to, bo a kompletnie nie miałam czasu.
Majka, tak sobie myślę o Królowej, w końcu zamówiłam jedną, trochę ze względu na cenę, a trochę żeby wypróbować. Wyobrażam sobie, że taki wąski pokrój może mi się podobać sam w sobie, zależy, gdzie ją posadzę.
Ewka, u nas za oknem jedynie -8, no, może trochę więcej, bo termometr jest na szybie, a tam cieplej. Ale wyraźnie odpuszcza trochę ta zima... ;)
Dorotko, zazdroszczę wyjazdu, mam nadzieję, że był udany? Ja na razie nie planuję jakichś większych wycieczek na narty, ale prawdopodobnie w piątek skoczymy do Wieżycy trochę się rozruszać, ciekawe, co jeszcze pamiętam z tego jeżdżenia...
Krysiu, dzięki wielkie. Na razie chyba się powstrzymam z kolejnymi zamówieniami, zebrałam sobie razem wszystkie, które już wysłałam i mówię stop! Ale do wieczora jeszcze daleko... ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Su tego się nie zapomnia, jak jazdy na rowerze Życzę udanego szusowaniaSure pisze: ciekawe, co jeszcze pamiętam z tego jeżdżenia...
Przypomniałaś mi o zamówieniach Queen of Sweeden no właśnie muszę pomyśleć o szpalerze różanym, a byłabym zapomniała.
Mam nadzieję, że teraz już tylko cieplej będzie i nareszcie nadejdzie upragniona wiosenka
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Cieszę się, że zdecydowałaś się na Królową Szwecji Taka ładna, że powinna się częściej pojawiać w ogrodach. U mnie też jakby mróz zelżał-tylko -13.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Mam nadzieję, że ja też ze szwedzkiej królowej będę zadowolona!
Wiecie, też zaczynam już marzyć o wiośnie. Chyba dlatego, że zima jest w tym roku mało dekoracyjna, choć sporo śniegu, to powietrze jest suche i rośliny nie są tak ładnie posrebrzone mrozem, mnie nie inspiruje i już mi się nie chce nic fotografować. No, po prostu nudno jest! ;)
Zrobiłam jednak kilka fotek, na siłę usiłując coś wynaleźć. Wyszło "tak sobie"...
s. bośniacka Compact Gem
s. koreańska ;)
s. limba
jeżówka
suchodrzew chiński (?)
choina kanadyjska Pendula
Btw, ImageShack wprowadza opłaty za hosting, z tego powodu starsze fotki niedługo zaczną mi znikać. Macie jakieś inne serwery, gdzie można zamieszczać zdjęcia bezpłatnie?
Wiecie, też zaczynam już marzyć o wiośnie. Chyba dlatego, że zima jest w tym roku mało dekoracyjna, choć sporo śniegu, to powietrze jest suche i rośliny nie są tak ładnie posrebrzone mrozem, mnie nie inspiruje i już mi się nie chce nic fotografować. No, po prostu nudno jest! ;)
Zrobiłam jednak kilka fotek, na siłę usiłując coś wynaleźć. Wyszło "tak sobie"...
s. bośniacka Compact Gem
s. koreańska ;)
s. limba
jeżówka
suchodrzew chiński (?)
choina kanadyjska Pendula
Btw, ImageShack wprowadza opłaty za hosting, z tego powodu starsze fotki niedługo zaczną mi znikać. Macie jakieś inne serwery, gdzie można zamieszczać zdjęcia bezpłatnie?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
J. koreańska pięknie jej w tym kubraczkuSure pisze: s. koreańska ;)
A ja używam Tinypic.com.
Póki co nie każą płacić, ale jak zaobserują trend to pewnie też się zacznie
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wróciłam a u Ciebie znowu wspaniała dawka fotek