Domowe Kasi
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Domowe Kasi
Fikus jest duży i wcale jakoś bardzo nie ogołocony, bardzo ładny.
A dzbanuszki z wystawy bardzo dorodne ;)
A dzbanuszki z wystawy bardzo dorodne ;)
dzbaneczniki mnie zauroczyły pewnie bym bez jednego nie wyszła
Twój "szkodnik" też cudny - ale może nie taki straszny
Twój "szkodnik" też cudny - ale może nie taki straszny
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu-śliczne masz kwiaty i te zielone i te kwitnące a szczególnie ładny to storczyk morelowy-ach co za kolor...
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Uwielbiam widok kwitnących storczyków na tle słońca. Cudne są
- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Storczyki cieszą każdym kwiatkiem, a jeszcze jak jest to dopiero radocha, w tle ładniutki grudnik, jeśli masz zdjęcie kwitnącego to proszę o fotę
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka
Pozdrawiam - Baśka
Kwiatuszki śliczne, ale ta kalanchoe też robi na mnie duże wrażenie.
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj Kasiu
masz śliczne roślinki a ten storczyk z Castoramy jest cudny jak on Ci się sprawuje, kwitnie jeszcze? Mój zamiokulkas też nie chciał wypuszczać nowych liści, a tu dzisiaj niespodzianka jak zabierałam mojego małego szkraba od niego to zobaczyłam że puszcza 3 nowe liście
masz śliczne roślinki a ten storczyk z Castoramy jest cudny jak on Ci się sprawuje, kwitnie jeszcze? Mój zamiokulkas też nie chciał wypuszczać nowych liści, a tu dzisiaj niespodzianka jak zabierałam mojego małego szkraba od niego to zobaczyłam że puszcza 3 nowe liście
Storczyków tylko pozazdrościć,takie kolorki, widać ,że dobrze czują sie u Ciebie
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
Nie było mnie chwilę a tu tyle gości
Witaj Aniu Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Mam trzy storczyki ale ten morelowy czy jak niektórzy mówią łososiowy to też mój ulubiony
Justynko ja też uwielbiam.Brakuje mi słoneczka więc próbuję chociaż na zdjęciach uchwycić
Witaj Basiu Storczyki uwielbiam a poza tym to jedyne kwiaty co tak długo u mnie kwitną. Grudniczek w tle był z przeceny ale pięknie się rozrósł i kwitnie na różowo.Oba moje grudniki kwitły w pażdzierniku ale fot brak . Mam kilka z 2010r ale też jest w wątku na 3 str.
Rosarito Witaj Dziękuję za pochwały
Iwonko Witaj Dziękuję Niestety storczyk z casto nie przetrwał Może stał za daleko od okna ....a może go przelałam. Niedługo walentynki to może będzie coś ładnego w casto Super,że twój zamio ma w końcu młode i to troje
Doro1963 Witaj i Dzięki Storczyki to u mnie dobrze się czują tylko na parapecie. Jak stawiam dalej od okna to po pewnym czasie kaput.
storczyk z casto -archiwalne
tego nakrapanego już nie mam
A to z wystawy storczyków
Witaj Aniu Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Mam trzy storczyki ale ten morelowy czy jak niektórzy mówią łososiowy to też mój ulubiony
Justynko ja też uwielbiam.Brakuje mi słoneczka więc próbuję chociaż na zdjęciach uchwycić
Witaj Basiu Storczyki uwielbiam a poza tym to jedyne kwiaty co tak długo u mnie kwitną. Grudniczek w tle był z przeceny ale pięknie się rozrósł i kwitnie na różowo.Oba moje grudniki kwitły w pażdzierniku ale fot brak . Mam kilka z 2010r ale też jest w wątku na 3 str.
Rosarito Witaj Dziękuję za pochwały
Iwonko Witaj Dziękuję Niestety storczyk z casto nie przetrwał Może stał za daleko od okna ....a może go przelałam. Niedługo walentynki to może będzie coś ładnego w casto Super,że twój zamio ma w końcu młode i to troje
Doro1963 Witaj i Dzięki Storczyki to u mnie dobrze się czują tylko na parapecie. Jak stawiam dalej od okna to po pewnym czasie kaput.
storczyk z casto -archiwalne
tego nakrapanego już nie mam
A to z wystawy storczyków
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Szkoda że ten storczyk z casto.. padł... był śliczny
?Rzeczywiście piękne było to cymbidium z castoramy i ten nakrapiany falek też ale tak to jest z roślinami, nie wszystkim u nas pasuje i robią miejsce na następne okazy
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna