Rośliny doniczkowe - Czarodziej_ (Przemo)
No moje valloty nie są podobne do tej mojej białej z ostatniego zdjęcia więc sam mam problem z identyfikacją ale jak pokażą się liście i jakiś kwiatostan będę wiedział co to. W dziale Oferty wystawiłem na sprzedaż owadożerne możesz zerknąć. W razie czego służę pomocą.Smofi pisze:Nie są podobne do Twojej cebuli czy do mojej? Żeby tak moja vallota zechciała kwitnąc.... Tylko amory jej w głowie i od drobiazgu opędzić się nie mogę.....
Zazdroszczę Ci drapieżników. Super kolekcja. Miałam dzbanecznika miniaturkę i chyba (jak zwykle, niestety) przedobrzyłam Częste zraszanie (czytaj: zalewanie) wywołało zgorzel i nawet nie zdążyłyśmy się pożegnać Ale "jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz" więc może kiedyś...... W końcu jest kogo spytać o radę jakby co
Och, obejrzałam Twoje roślinki i normalnie wszystkie bym wzięła. Niestety, rozsądek zwycięża- w tej chwili trudno byłoby mi stworzyć im dobre warunki nawet akwarium brak Ale może do przyszłej wiosny uda się wykombinować ogród zimowy ;:54 .... A Tobie też może kolekcja się bardziej rozrośnie... Czego Tobie i sobie życzę.
Moje porozwijane już częściowo hipeastrum
Pierwszy wybił dwa pędy kwiatowe i na każdym po dwa kwiaty
Takie mam dwie cebule jedna wybiła jeden kwiatostan ale za to będzie miała 6 kwiatów
Tu drugi taki sam tyle że wybił dwa pędy i na jednym z nich widzę też będzie 6 kwiatów
Siewka kiwi wyhodowana z nasiona
Pierwszy wybił dwa pędy kwiatowe i na każdym po dwa kwiaty
Takie mam dwie cebule jedna wybiła jeden kwiatostan ale za to będzie miała 6 kwiatów
Tu drugi taki sam tyle że wybił dwa pędy i na jednym z nich widzę też będzie 6 kwiatów
Siewka kiwi wyhodowana z nasiona