Moje okna... - Ziel-ona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zielona to umie budować napięcie 8) Kaktusiki to nowa choroba Basiu k. M. obiecał, że dostanę w tym miesiącu coś kłującego. Wczoraj przytargał pudełko szpilek...bardzo, ale to bardzo śmieszne
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Monisiu, trochę odpuściłam sobie wątki doniczkowe na rzecz ogrodu a ty takie cuda pokazujesz Aż oczy same się cieszą gdy oglądają takie piękne okazy.
A ta kompozycja to po prostu mistrzostwo świta !
Nie wiadomo co ładniejsze - czy roślinki, czy osłonki. Gdzie ty je kupujesz? Szukałam kiedyś takiego koloru i nic
A ta kompozycja to po prostu mistrzostwo świta !
Nie wiadomo co ładniejsze - czy roślinki, czy osłonki. Gdzie ty je kupujesz? Szukałam kiedyś takiego koloru i nic
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Takie piękności pokazujecie, a tu coraz mniej miejsca się robi ;) Roślinki + osłonki= super!!!!
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ziel-ona
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Przepraszam dziewczyny, ale ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa Odpowiem na pytania ogólnie, bo nie mogę się nauczyć cytować To znaczy umiem, ale tylko tak pojedynczo, nie tak jak Wy
Aga pięknie Ci zakwitł ten cudak! Gratuluję! To złote na ścianach to nie tapeta, to pan od remontów był taki uzdolniony i sam malował, ale pomysł był mój Kolory na ścianach tez sama dobierałam. Doniczek trochę się naszukałam, ale w końcu znalazłam w Castoramie, w LM i w zwykłej kwiaciarni.
Tulipanko dziękuję za miłe słowa Też większość czasu spędzam teraz w ogrodzie.
Antooosiu mam nadzieje, że jajka nie zniosłaś Z dedykacją dla Ciebie mój nowy nabytek
Aga pięknie Ci zakwitł ten cudak! Gratuluję! To złote na ścianach to nie tapeta, to pan od remontów był taki uzdolniony i sam malował, ale pomysł był mój Kolory na ścianach tez sama dobierałam. Doniczek trochę się naszukałam, ale w końcu znalazłam w Castoramie, w LM i w zwykłej kwiaciarni.
Tulipanko dziękuję za miłe słowa Też większość czasu spędzam teraz w ogrodzie.
Antooosiu mam nadzieje, że jajka nie zniosłaś Z dedykacją dla Ciebie mój nowy nabytek