Po malinowym chruśniaku 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po malinowym chruśniaku 2
Myślę Krysiu że to nawet trochę bardziej wiosna. Przynajmniej widać to po roślinkach w pojemnikach, malutkie jeszcze...
- roots23
- 500p
- Od: 23 sie 2010, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
piękny masz ogródek a psiak najlepszy podoba mi się ta kompozycja z wazonen?
Pozdrawiam wszystkich ogrodników Renata
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Witaj
Jest nadzieja na wiosnę, co prawda nie +4 jak w Szczecinie, ale -1,-2C to już coś.
Jeszcze zapusty i już zleci
Biały bylinowy powiadasz . U Wentów kiedyś podobny niebieski widziałam
Poszusowałaś na Amalce?
Widoki wiosenne piękne, ale do takich tesknię...
Proszę wymiziać Biga-pieszczocha
Paweł nam całkowice zniknął z forum, nigdzie nie mogę znaleźć .
Jest nadzieja na wiosnę, co prawda nie +4 jak w Szczecinie, ale -1,-2C to już coś.
Jeszcze zapusty i już zleci
Biały bylinowy powiadasz . U Wentów kiedyś podobny niebieski widziałam
Poszusowałaś na Amalce?
Widoki wiosenne piękne, ale do takich tesknię...
Proszę wymiziać Biga-pieszczocha
Paweł nam całkowice zniknął z forum, nigdzie nie mogę znaleźć .
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Pawła nie ma na forum - ale na pewno będzie pokazywał ogród na innym
Widziałam tam jego nick...Tutaj bardzo się politykuje niestety.... Ja powoli chyba też się zmywam.....
Widziałam tam jego nick...Tutaj bardzo się politykuje niestety.... Ja powoli chyba też się zmywam.....
- klarysa
Magdo
Może chociaż daj znać, gdzie cię szukać
Polityka w ogrodzie
Może chociaż daj znać, gdzie cię szukać
Polityka w ogrodzie
Justyna
Justynko -nie bój nic Przecież my znamy się na żywo
- klarysa
Nie boję, ale szkoda, żeby klimat psuły jakieś kwasy
Czy to musi włazić w każdą dziedzinę życia, nawet tę zdawałoby się idylliczną-ogrody
Czy to musi włazić w każdą dziedzinę życia, nawet tę zdawałoby się idylliczną-ogrody
Justyna
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko i córko! Jakie cudne widoki! Aż się cieplej zrobiło. I do tego goździki. Uwielbiam je!
Też się zastanawiałam co z tym Pawłem...
Też się zastanawiałam co z tym Pawłem...
- swirogrodowy
- 100p
- Od: 16 wrz 2009, o 23:12
Piękne fotki ,aż miło .Faktycznie wiosenka bliżej niż dalej , ja już troszkę posiałam słonko świeci będzie fajnie.
Bardzo mi się to forum podoba ,a polityki nie cierpię więc po prostu będę się udzielać tylko na swojskich wątkach
Nie uciekajcie ...
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
-
O matko kochana, nie wpadłam wieczorem do ogrodu a tu tyle gości dawno nie było i zastali włości bez gospodarza
Magdo, proszę mi się tu nie buntować za mocno, nie dajmy się sprowokować. I co? na złość babci odmrożę sobie ucho?! A te spotkania na żywo oczywiście bezcenne, ale jak ciężko się spotkać A bez forum to nawet raz na ruski rok się nie skrzykniemy.
Na Amalce byłam, zobaczyłam, zwyciężyłam To znaczy nie odpadłam z wyciągu i nie zalliczyłam gleby I to jest moje zwycięstwo! Ale muszę jprzyznać, że jak na moje 'jazdy próbne' to górka jest dość stroma.
Mam nadzieję że teraz nie przegapię gości w ogrodzie...
Magdo, proszę mi się tu nie buntować za mocno, nie dajmy się sprowokować. I co? na złość babci odmrożę sobie ucho?! A te spotkania na żywo oczywiście bezcenne, ale jak ciężko się spotkać A bez forum to nawet raz na ruski rok się nie skrzykniemy.
Na Amalce byłam, zobaczyłam, zwyciężyłam To znaczy nie odpadłam z wyciągu i nie zalliczyłam gleby I to jest moje zwycięstwo! Ale muszę jprzyznać, że jak na moje 'jazdy próbne' to górka jest dość stroma.
Mam nadzieję że teraz nie przegapię gości w ogrodzie...
- rotos
- 1000p
- Od: 7 mar 2009, o 23:54
Witam
Doczytałem, że w tym sezonie zajmiesz się pomidorami w ogrodzie.
Ja zainteresowałem się nimi po raz pierwszy rok temu, bo udało mi się zdobyć nasiona megagroniastego od Ani Kozuli.
I dlatego do Ciebie piszę w tej sprawie. Polecam chociaż jeden krzaczek tej odmiany. Nie chodzi mi tu tylko o wspaniały smak tych pomidorów, ale o prawdziwą ozdobę ogrodu, gdy cały krzew pokrywa się kwiatami, a potem, stopniowo olbrzymie grona się czerwienią.
Miałem pięć nasion, potem z wilków podwoiłem ilość krzaczków. Wszystkie w gruncie.
Satysfakcja była wielka!
Pozdrawiam
Adam
Doczytałem, że w tym sezonie zajmiesz się pomidorami w ogrodzie.
Ja zainteresowałem się nimi po raz pierwszy rok temu, bo udało mi się zdobyć nasiona megagroniastego od Ani Kozuli.
I dlatego do Ciebie piszę w tej sprawie. Polecam chociaż jeden krzaczek tej odmiany. Nie chodzi mi tu tylko o wspaniały smak tych pomidorów, ale o prawdziwą ozdobę ogrodu, gdy cały krzew pokrywa się kwiatami, a potem, stopniowo olbrzymie grona się czerwienią.
Miałem pięć nasion, potem z wilków podwoiłem ilość krzaczków. Wszystkie w gruncie.
Satysfakcja była wielka!
Pozdrawiam
Adam
-
Adamie, no to może przy okazji plażowego spaceru wpadnę po jakiegoś młodego wilczka? oczywiście w odpowiednim czasie.
Ostatnio sadzonki kupiłam na renku. Grona nie były jakieś ogromne ale i tak miałam frajdę. A znasz nazwę tych Twoich pomidorków?
Dzisiaj wiosną mi nie pachniało może dlatego że byłam w Przywidzu na nartach Jeszcze trochę i będzie ze mnie jakaś Jagna Marczułajtis albo inny Alberto Tomba...
Ostatnio sadzonki kupiłam na renku. Grona nie były jakieś ogromne ale i tak miałam frajdę. A znasz nazwę tych Twoich pomidorków?
Dzisiaj wiosną mi nie pachniało może dlatego że byłam w Przywidzu na nartach Jeszcze trochę i będzie ze mnie jakaś Jagna Marczułajtis albo inny Alberto Tomba...
-
Adamie, widziałam chyba u Ciebie ślazówki, czy one zimują ?