Mój ogród
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród
pięknie u CIEBIE...az dech zapiera
Róże są piękne, ale coraz mniej je lubię. Za dużo kłopotów mi sprawiają w uprawie. W tym roku sobie odpuściłam okrywanie. Ciekawe czy przeżyją.
Mój koci raj-zapraszam...
pozdrawiam Danka
pozdrawiam Danka
Geniu Myślę, że podpowiedź była pomocna i róża u Ciebie również zagości.
KeeteeDzięki
DanusiuWykop, rozdaj potrzebującym a za parę lat znów do nich zatęsknisz.
KeeteeDzięki
DanusiuWykop, rozdaj potrzebującym a za parę lat znów do nich zatęsknisz.
[img][
- ursulka
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Adasiu, właśnie przechodzę fazę różaną, więc z zajęciem ogladam Twoje róże. Zdjęcia jak zwykle bajeczne!
Reszta też przepiękna. Nie wiem, jak Ty to robisz, że tyle u Ciebie kwiatów?! I do tego, jakich !
Pozdrawiam serdecznie - Ula
Reszta też przepiękna. Nie wiem, jak Ty to robisz, że tyle u Ciebie kwiatów?! I do tego, jakich !
Pozdrawiam serdecznie - Ula
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne widoczki i super róże .Mam pytanie czy ty szałwię co roku siejesz?
Ula A jednak podłapałaś różanego bakcyla... Uważaj, tak szybko Ci nie przejdzie .
Piszesz, że zastanawiasz się nad kupnem "Pirouette". Kwiaty o niesamowitym odcień różu i rozetowym kształcie nie mają sobie równych ..ech :)Będziesz zachwycona
Gosiu dzięki Pytasz się o szałwię trójbarwną? Z nią nie ma żadnego problemu, wysiewa się obficie, a młodzież zdąży zakwitnąć w tym samym roku przed mrozami.
Piszesz, że zastanawiasz się nad kupnem "Pirouette". Kwiaty o niesamowitym odcień różu i rozetowym kształcie nie mają sobie równych ..ech :)Będziesz zachwycona
Gosiu dzięki Pytasz się o szałwię trójbarwną? Z nią nie ma żadnego problemu, wysiewa się obficie, a młodzież zdąży zakwitnąć w tym samym roku przed mrozami.
- ursulka
Adasiu, a masz zdjęcie całego krzaczka Pirouette? Jeśli masz, to poproszę.
Bo wiesz, że dla mnie równie ważny jest fason roślinki, jak pojedynczy kwiat.
No sam widzisz, że mnie róże dopadły. To wszystko przez zime i oczywiście - przez forum!
Sama jeszcze nie wiem, jak je wpasuję w ogród, ale tych kilka to powinno być OK.
Bo wiesz, że dla mnie równie ważny jest fason roślinki, jak pojedynczy kwiat.
No sam widzisz, że mnie róże dopadły. To wszystko przez zime i oczywiście - przez forum!
Sama jeszcze nie wiem, jak je wpasuję w ogród, ale tych kilka to powinno być OK.
Ula Przetrząsnąłem archiwum i znalazłem kilka ale również z bliższej perspektywy. Jeśli szukasz pnących to będzie róża dla Ciebie idealna. Kolor według mnie świetnie pasuje do różnych odcieni błękitu, więc może dołączy do Twoich Clematisów?
[img]http://img268.
[img]http://img268.
- ursulka
Adasiu, czuję się zachęcona i przekonana do Pirouette. Jest piękna.
No i jak tak mówisz, to lecę zamawiać - u Ewy (gloriadei). Ale Parade i tak śmignę
Sam widzisz, że się udziela...
No i jak tak mówisz, to lecę zamawiać - u Ewy (gloriadei). Ale Parade i tak śmignę
Sam widzisz, że się udziela...
Luk Z moich róż poleciłbym Ci na balkon "Nozomi" więc jeśli chcesz pobawić się w ukorzenianie, podeślę Ci sztobry. Jest to rewelacyjna, niska róża obsypana kwieciem aż do samych mrozów.
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ostatnio znalazłem resztę nasion od Ciebie i to tych sprzed dwóch lat. Białe pomidory wykiełkowały jako pierwsze.
Pierwsze tegoroczne wschody:
malwy, które mają zakwitnąć tego lata:
Pierwsze tegoroczne wschody:
malwy, które mają zakwitnąć tego lata: