Księżycowe rabatki u Adki
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Księżycowe rabatki u Adki
Na wiosnę to będziesz już miała oczko wygojone.Zdjęcia przebiśniegów,krokusów...dla takich widoków warto czekać całą zimę
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ado-gratulacje z racji serducha!I wracaj do pełni zdrowia.Też bym chciała już takich wiosennych widoczków jak prezentujesz powyżej.
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Już wszyscy pragniemy zobaczyć przebiśniegi na żywo, a śnieg zaczął odpuszczać i deszcz podlewa nam roślinki i tak na najbliższy czas prognozy przewidują.
- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Gratuluję serducha Krysiu
Bardzo...ale to bardzo się cieszę
Bardzo...ale to bardzo się cieszę
Należało się Krysi jak mało komu!
GRatulacje ,Krysieńko
GRatulacje ,Krysieńko
Pozdrawiam,Małgorzata
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Kontakt:
Chcesz mieć większy busz??? a da się w ogóle mieć większy? przecież patrząc na Twoje zdjęcia to już go masz - i wygląda niesamowicie
Busz można jeszcze bardziej zabuszować, Krysia potrafi
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Krysiu gratuluję wyróżnienia ! Należało Ci się jak nie wiem co
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu ja również gratuluję Ci z całego serca
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Krysiu
i ja przychodzę z gratulacjami serduszka!
Od dawna się należało!
Niech już tak zostanie na plusie i wiosna szybko przyjdzie!
Pozdrawiam ciepło!
i ja przychodzę z gratulacjami serduszka!
Od dawna się należało!
Niech już tak zostanie na plusie i wiosna szybko przyjdzie!
Pozdrawiam ciepło!
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Ewo jak tak wszyscy zaczniemy marzyć na głos o tej wiośnie to chyba przyjdzie szybciej do nas???
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ja też się cieszę Krysiu, ze jesteś wreszcie wśród zaserduszkowanych!
No i że zdrowie Ci się tak wyraźnie poprawia. Do wiosny będziesz jak nowa! ;)
No i że zdrowie Ci się tak wyraźnie poprawia. Do wiosny będziesz jak nowa! ;)
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Kochani. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za gratulacje z okazji przyznania serducha
Ewo -krakowska, Grzesiu, Gosiu, Izo-tu.ja, Iwonko, Ewuniu - Gloriadei, Izuniu.
Prawda, że marzymy wszyscy o wiośnie, oby jak najszybciej przyszła to może wtedy atmosfera na forum się poprawi, albo nie będziemy mieć tyle czasu aby większość działów przeglądać i czytać. Na forum ogrodniczym znów będzie przyjazna atmosfera, gdyż polityka jednak nas dzieli i będzie dzieliła, tak jest w całym świecie, ale niech każdy ma prawo mieć własne poglądy bez etykietowania patriota czy nie patriota. Różni nas przecież tak wiele jak wiek, pochodzenie, wyznanie, status materialny, ogród, dom i wiele innych spraw, w tym i poglądy polityczne, ale jak dotąd nie było to na tym forum istotne i niech tak dalej zostanie. W tej chwili dla mnie najważniejsze jest, że czuję się fizycznie dobrze, śnieg we Wrocławiu kończy się topić, teraz parę dni suchych bez deszczu i mam nadzieję, że będę mogła pojechać na działkę i zobaczyć jak roślinki na niej przezimowały. Z wysiewami dotąd się wstrzymuję i jeżeli w ogóle będę siała to po 15 marca. Dzień będzie dłuższy, roślinki nie będą się wyciągały do słońca i krótszy będzie okres z problemem gdzie to ustawić.
EwoM i Elizo - miło że macie takie zdanie. Na razie dążę do buszu i część cienista mam nadzieję, że będzie w tym roku już buszowata, natomiast część słoneczna jeszcze nie całkiem. Nie wiem jak przezimują róże i od tego zależy czy będę mogła dodać w ich sąsiedztwo trochę bylin czy jeżeli źle to będę musiała zostawić te rabatki bardziej puste tzn. róże, cebulowe i bukszpany, aby później nie mieć kłopotów z kopczykowaniem róż.
Ewo -krakowska, Grzesiu, Gosiu, Izo-tu.ja, Iwonko, Ewuniu - Gloriadei, Izuniu.
Prawda, że marzymy wszyscy o wiośnie, oby jak najszybciej przyszła to może wtedy atmosfera na forum się poprawi, albo nie będziemy mieć tyle czasu aby większość działów przeglądać i czytać. Na forum ogrodniczym znów będzie przyjazna atmosfera, gdyż polityka jednak nas dzieli i będzie dzieliła, tak jest w całym świecie, ale niech każdy ma prawo mieć własne poglądy bez etykietowania patriota czy nie patriota. Różni nas przecież tak wiele jak wiek, pochodzenie, wyznanie, status materialny, ogród, dom i wiele innych spraw, w tym i poglądy polityczne, ale jak dotąd nie było to na tym forum istotne i niech tak dalej zostanie. W tej chwili dla mnie najważniejsze jest, że czuję się fizycznie dobrze, śnieg we Wrocławiu kończy się topić, teraz parę dni suchych bez deszczu i mam nadzieję, że będę mogła pojechać na działkę i zobaczyć jak roślinki na niej przezimowały. Z wysiewami dotąd się wstrzymuję i jeżeli w ogóle będę siała to po 15 marca. Dzień będzie dłuższy, roślinki nie będą się wyciągały do słońca i krótszy będzie okres z problemem gdzie to ustawić.
EwoM i Elizo - miło że macie takie zdanie. Na razie dążę do buszu i część cienista mam nadzieję, że będzie w tym roku już buszowata, natomiast część słoneczna jeszcze nie całkiem. Nie wiem jak przezimują róże i od tego zależy czy będę mogła dodać w ich sąsiedztwo trochę bylin czy jeżeli źle to będę musiała zostawić te rabatki bardziej puste tzn. róże, cebulowe i bukszpany, aby później nie mieć kłopotów z kopczykowaniem róż.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki