Działka na Kaszubach 2011
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka na Kaszubach 2011
- majar
- 1000p
- Od: 26 sty 2011, o 14:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne... a to fioletowe, to co? Bardzo lubię liliowce i irysy - same rosną i są niewymagające. Dla Ciebie poprawiłam deszczowe kwiatki, Amba - zobacz czy się otwierają. Spokojnej nocy.
Ta biała to szałwia? Długo ją masz? U mojej koleżanki tworzy cudne gigantyczne kępy. Oczywiście z tego powodu trochę je zmniejszyłam ;-)
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Marysiu,zdrówka,wszystkiego naj..........oraz pięknych kwitnień i odpoczynku na działce.Moc całusów.
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Marysiu byłam na weekend na działce, wczoraj zaszłam do Grazynki dziś w deszczu do Ciebie. Nie zabrałam ze soba dzisiaj aparatu bo za mocno padało, ale wszystko ok. Noc i poranek odsłoniły to co jeszcze wczoraj było zasypane.
Wszystkiego naj..naj..
Trzymaj się Kochana
Wszystkiego naj..naj..
Trzymaj się Kochana
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- swirogrodowy
- 100p
- Od: 16 wrz 2009, o 23:12
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Majeczko - to fioletowe to jest trzykrotka
Siberio - tak, to biała szałwia. Mam ją od dwóch lat ( teraz będzie trzeci sezon) Jestem z niej bardzo zadowolona. Biała, delikatna i dość długo kwitnie
Olu - dzięki za świeże wieści! Zapowiadają ocieplenie, na piątek nawet 12 stopni ciepła i chyba się wybierzemy na działkę...bo już nas pięty swędzą
Grażynko, Olu, Krysiu, Maju i Marzenko - bardzo Wam dziękuję za życzenia, Chociaż tak się zastanawiam, czy w moim wieku to jest jeszcze powód do radości
Ale to tak miło, że pamiętacie o mnie!
Siberio - tak, to biała szałwia. Mam ją od dwóch lat ( teraz będzie trzeci sezon) Jestem z niej bardzo zadowolona. Biała, delikatna i dość długo kwitnie
Olu - dzięki za świeże wieści! Zapowiadają ocieplenie, na piątek nawet 12 stopni ciepła i chyba się wybierzemy na działkę...bo już nas pięty swędzą
Grażynko, Olu, Krysiu, Maju i Marzenko - bardzo Wam dziękuję za życzenia, Chociaż tak się zastanawiam, czy w moim wieku to jest jeszcze powód do radości
Ale to tak miło, że pamiętacie o mnie!
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
Marysiu i ja się dołączam do tych życzeń, niech Ci ogród pięknie kwitnie, zdrówko dopisuje, i szczęśliwe chwile wypełniają każdy Twój dzień
- majar
- 1000p
- Od: 26 sty 2011, o 14:21
Trzykrotka zawsze kojarzyła mi się z takim doniczkowym kwiatkiem o mieniących się listkach i malusich białych kwiatkach, takiej nie widziałam. Mantko - jak ja mało wiem! Poczytam w Wiki.