Moje "chciejstwa" domowe ;-)
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje "chciejstwa" domowe ;-)
Mój mąż jest super kochany i bardzo lubi moje zielone hobby Sam też lubi grzebać w ziemi ale na dworze
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
śliczne roślinki, nie ma to jak domowa współpraca
- nika28
- 500p
viedzma Witaj dziękuje
Współpraca się opłaca
Grubosz. Był wielki pięknie wybarwiony. Dostałam w takim stanie:
Przy przesadzaniu, którego wymagał, wymyśliłam sobie,że go trochę podetnę. Tak mi to wyszło:
Za duży format zdjęć, poprawiłam. Iwona
Współpraca się opłaca
Grubosz. Był wielki pięknie wybarwiony. Dostałam w takim stanie:
Przy przesadzaniu, którego wymagał, wymyśliłam sobie,że go trochę podetnę. Tak mi to wyszło:
Za duży format zdjęć, poprawiłam. Iwona
Ale ten grubosz ma fajne listeczki Ciekwae kolorki. Fajnie wyglada po wizycie u fryzjera
Pozdrawiam Kasia
Moje kwiatuszki
Moje kwiatuszki
- Chrapka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2011, o 00:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczny ten Grubosz i fajnie udało Ci się go uformować. Ja mam dwa malusie i nie moge się doczekać aż zroi się z nich drzewko podobne do Twojego. A Ty się nie obijaj i wrzucaj nam tu szybciutko więcej fotek
Moniko grubosz bardzo ładny, żeby się ładnie zagęszczał musisz go uszczykiwać, to tak tylko gdybyś nie wiedzała
Zazdroszczę "kompatybilnego" męża, mój nigdy nie wpadł na taki pomysł, chociaż ma wiele okazji
Ja też chcę więcej zdjęć
Zazdroszczę "kompatybilnego" męża, mój nigdy nie wpadł na taki pomysł, chociaż ma wiele okazji
Ja też chcę więcej zdjęć
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
śliczne kwiatuszki a grubosz ma takie czerwoniutkie końcóweczki super ja mam takiego koloru
więc jak ci podrośnie i będzie miała szczepki to ja chętnie się wymienię odmianami no chyba że taką też masz
więc jak ci podrośnie i będzie miała szczepki to ja chętnie się wymienię odmianami no chyba że taką też masz
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- nika28
- 500p
Monik27 chodzi Ci o białą Euphorbie Milii ? Jeśli tak, to jak podrośnie to bardzo chętnie tylko to chyba długo potrwa Co do gruboszów to mam ich trochę Twój zielony może na słoneczku też się tak ładnie wybarwi
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Witaj wśród zielono zakręconych Nika widzę że już jesteś zielono zarażona a choroba postępuje i będzie postępowała, ładne roślinki szybko zapełnią każdy Twój zakątek w domu
- nika28
- 500p
Jolu Dziękuje. Słyszałam i tak pewnie zrobię, tylko nie wiem jeszcze jak i gdzie uszczknąć żeby było dobrze. Mąż wziął jak mu pokazałam co chcę
trzynastka Witaj i dziękuje Nareszcie jestem wśród swoich
trzynastka Witaj i dziękuje Nareszcie jestem wśród swoich
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
tak kochana o Euphorbie Milii mi chodzi na zdjęciu pokazałam ci moją trochę niewyraźne zdjęcie ale kolorek widać. no to jak ci podrośnie to pamiętaj o mnie i się odezwij to się wymienimy
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
gruboszek - klasa i przed strzyżeniem i po strzyżeniu ja dopiero próbuję z gruboszkami... a i to dlatego, że mi sprezentowano szczepki dość wolno gruboszkom idzie rośnięcie
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego