Wiejski eksperyment Pat
Re: Wiejski eksperyment Pat
w sumie najważniejsze aby było wam dobrze i tego Ci życzę, będę podglądać jak zaczynasz nowe życie.
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne plany wyobrażam sobie jak czekasz wiosny żeby wszystko dokładnie obejrzeć.
W mojej wsi oddalonej 10 km od miasta też już więcej napływowych jak tubylców.
W mojej wsi oddalonej 10 km od miasta też już więcej napływowych jak tubylców.
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przydreptałam i ja ,bo ja gapa nie zauważyłam nowego watku
Pat macie cudowny dom z duszą i ogromnym potencjałem ,Nie będę ukrywała zazdrości ,ale po kilkuletnich poszukiwaniach poległam i mam nowy domek ,bo w moich okolicach o takie cudeńka bardzo trudno Jednak nie mogę sie oprzeć chęci i stale mój dom 'postarzam ' ,uwazam że stare domy maja to coś Nawet praca przy reinkarnacji jest przyjemnoscią Jakby co chętnie pomogę za sama możliwość ogladania tego pieknego miejsca!!
Mam uczucie ,że w Twojej głowie jest już projekt ogrodu współgrającego z tym magicznym miejscem ,bardzo Ci tego zyczę żebyś szybciutko zrealizowała swoje marzenia !!
Pozdrawiam i szczerze kibicuję
Pat macie cudowny dom z duszą i ogromnym potencjałem ,Nie będę ukrywała zazdrości ,ale po kilkuletnich poszukiwaniach poległam i mam nowy domek ,bo w moich okolicach o takie cudeńka bardzo trudno Jednak nie mogę sie oprzeć chęci i stale mój dom 'postarzam ' ,uwazam że stare domy maja to coś Nawet praca przy reinkarnacji jest przyjemnoscią Jakby co chętnie pomogę za sama możliwość ogladania tego pieknego miejsca!!
Mam uczucie ,że w Twojej głowie jest już projekt ogrodu współgrającego z tym magicznym miejscem ,bardzo Ci tego zyczę żebyś szybciutko zrealizowała swoje marzenia !!
Pozdrawiam i szczerze kibicuję
marzenia się spełniają! Dana
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Myślę, że Twój warzywnik będzie całkiem bezpieczny Chyba każdy mieszkaniec ma swój, więc możesz siać do woli Mnie zdarzyło się, że ktoś wjechał w ogrodzenie, ale nikt mi niczego nigdy nie wyrwał.
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Danuś jesteśmy tego samego zdania - a Spotkanko w realu możemy wspólnie zaplanować... Domek Pat to tylko 25 km od nasmm-complex pisze:... trudno Jednak nie mogę sie oprzeć chęci i stale mój dom 'postarzam ' ,uwazam że stare domy maja to coś
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
O mamciu takie macie cudowne okolice Jak pierwszy raz byłam w tych okolicach to przez dwa tygodnie wzdychałam nad tymi zabudowaniami i chętnie wracam ...Może nam sie uda spotkać
Buziaki!!!
Buziaki!!!
marzenia się spełniają! Dana
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Wiesz co Pat to chyba najlepsza decyzja twojego życia
Cudny masz dom i otoczenie, szczerze gratuluję ,cudnie jest u ciebie będę śledziła postępy.
Cudny masz dom i otoczenie, szczerze gratuluję ,cudnie jest u ciebie będę śledziła postępy.
O bezpieczeństwo warzyw bym się nie martwiła. Ważne tylko, żeby warzywnik był cały dzień nasłoneczniony.
Ja tak miałam zanim mój sąsiad nie wybudował swego wysokiego domu, który rzucił cień na moje pomidory i inne buraczki.
Jak jeszcze posadzi żywopłot od południa, to ja zostanę w głębokim cieniu
Twój sąsiad nie ma tam przypadkiem wysokich drzew?
Bo z warzyw to jeno szczaw i por (o ile wiem) lubią troszkę odpocząć od południowego słońca
Ja tak miałam zanim mój sąsiad nie wybudował swego wysokiego domu, który rzucił cień na moje pomidory i inne buraczki.
Jak jeszcze posadzi żywopłot od południa, to ja zostanę w głębokim cieniu
Twój sąsiad nie ma tam przypadkiem wysokich drzew?
Bo z warzyw to jeno szczaw i por (o ile wiem) lubią troszkę odpocząć od południowego słońca
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
n o właśnie to miejsce na warzywnik jest wymarzone, bo i troche slońca wschodniego wpada, potem południowe, a i zachodniego nic nie zasłania, bo od sąsiada jest tylko standardowy płot, a dom ma na drugim krańcu posesji. To mnie pocieszylyście z tym warzywnikiem - moj mąż wychował się w dość specyficznym miejscu, z 90% bezrobociem, tereny popegieerowskie, z dala od jakichkolwiek miast, gdzie ludzie kombinują jak mogą, żeby z cudzesów przezyć, stąd jego uprzedzenia...ale u nas w tym warzywniku to i tak przy mojej ignorancji ogrodniczej wiele nie wyrośnie, więc i pokusa żadna
no i witam nowych, milych gości! jeśli chodzi o chęć pomocy, to ja żadną nie wzgardzę...załamuje mnie własna ociężalość obecna Jak tak dalej pojdzie to za miesiąc bedą mnie w foteliku jak emerytkę do ogrodu wystawiać
no i witam nowych, milych gości! jeśli chodzi o chęć pomocy, to ja żadną nie wzgardzę...załamuje mnie własna ociężalość obecna Jak tak dalej pojdzie to za miesiąc bedą mnie w foteliku jak emerytkę do ogrodu wystawiać
Pat nie będzie tak źle niech się ino wiosna ruszy to i energia się znajdzie na pewno, ja też zimą to tak jakoś wszystko z musu robię a na wiosnę to sypiam 5 godzin i jakoś jest sił i chęć.
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nato, no ja muszę do polowy maja czekać, bo u mnie energię zżera takie jeden taki pasożyt Apropos wiosny: wierzba na podwórku za oknem mojego bloku pożółkła lekko, szykuje się do kwitnięcia, wróble pod dziecka przedszkolem drą się jak opętane....chyba wiosna już tuż, tuż?
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Czyżby dzidziuś.......jeżeli tak, to gratulacje Uważaj na siebie
Masz racje wiosenka już tuż,tuż
Masz racje wiosenka już tuż,tuż
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Maleństwo no to naprawdę zafundowałaś sobie duże zmiany . Czasem też bym chciała tak sobie wywrócić życie ale do tego jest potrzebna zgrana drużyna. Syn czy córka?