Właśnie mnie też interesuje w jaki sposób zabezpieczacie listki na czas wysyłki.
Sępolia - fiołek afrykański cz.1
A czy może ktoś powiedzieć mi jak długo trzeba czekać aż liście włożone do ziemi ukorzenia się i pojawią sie młode roślinki?? U mnie juz siedzą w ziemi 2,5 tygodnia w przezroczystym pudełku zamykanym od góry ale przewiewnym więc mają tam fajnie wigotno nie tylko w ziemi ale i w powietrzu oraz są na dość jasnym oknie i na kaloryferze w pokoju gdzie mało się wietrzy także i temperaturę mają dobrą i jak na razie nic nie ma! Ile tygodni tzreba czekać na młode roślinki w tej sytuacji? Ktoś może wie?
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 30 mar 2008, o 10:13
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zwykle 4-8 tygodni. W sezonie jesienno-zimowym jeszcze dłużej.radocha pisze:A czy może ktoś powiedzieć mi jak długo trzeba czekać aż liście włożone do ziemi ukorzenia się i pojawią się młode roślinki?? U mnie już siedzą w ziemi 2,5 tygodnia w przezroczystym pudełku zamykanym od góry ale przewiewnym więc mają tam fajnie wigotno nie tylko w ziemi ale i w powietrzu oraz są na dość jasnym oknie i na kaloryferze w pokoju gdzie mało się wietrzy także i temperaturę mają dobrą i jak na razie nic nie ma! Ile tygodni tzreba czekać na młode roślinki w tej sytuacji? Ktoś może wie?
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pochawlę się jedynym fiołkiem jakiego mam
Właśnie kwitnie. Nie wiem czy będzie to widoczne, ale płatki lekko sie mienią. Ślicznie to wyglada
Właśnie kwitnie. Nie wiem czy będzie to widoczne, ale płatki lekko sie mienią. Ślicznie to wyglada
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 30 mar 2008, o 10:13