No nieźle Pani Aniu ! A miałam iść pograbić ..
Powiem jedno tylko słowo~~BEAUTIFUL~~no może jeszcze jedno ~~SUPER~~
I ja mam pokazać swoj???? W życiu! Chyba,że za 3 lata jak będę miała chociaż 1/3 tego co Ty!
Ahju.. Hmm EEhh Achhhh
Tulipany cudowne, a ten czerwony - nie mogłam od niego oczu oderwać.
Jeśli posadzisz coś pod jesionami, to będę obserwować, bo też mam trzy wiekowe i może pod nimi uda się ogródek założyć. Pod jednym rośnie już dziki bez, róża i irysy. Ale to będzie dopiero drugi rok, więc zobaczymy jak teraz sobie poradzą.
A nie byłaś pod bocianim gniazdem razem ze mną ;)?
Witaj Aniu nadrabiam zaległości i udało mi sie dotrzeć do Ciebie, śliczności w Twoim ogrodzie, rzeczywiście zdjęcia tulipanków i innych wiosennych kwiatków wspaniałe będę zaglądać częściej. Pozdrawiam :P
Edytko Aniu Arielu Dorotko Isiu cieszę się ,że podobają się wam moje kwiatki.Pokazuję małe fragmenty ,bo reszta to obraz nędzy i rozpaczy z powodu przygotowań do zmiany płotu.Jak mi nie poschną te wykopane roślinki zanim płot powstanie ,to będzie cud.
A pod jesionami to powstanie hostowisko a ja będę biegać z konewką cały dzień.
No to już nie mogę się doczekać tej części ogrodu, co im dasz do towarzystwa rośliny, jakieś kamienie? Bo chyba projekt już masz?
Nas czeka zmiana elewacji i już zastanawiam się jak chronić ogród przed panami z ekipy
Edytko nie mam planu robię wszystko na żywioł ,a potem będę przesadzać...Ale mam iglaczki kupione,rododendrony,tawułki i inne .O robieniu elewacji możesz poczytać i popatrzeć na fotki na początku mojego wątku,została po panach pustynia Sahara Wszystko od początku musiałam sadzić.Teraz druga część ogródka idzie do rujnacji,bo będzie płot robiony Czarno to widzę.