Działka Katik 2012
Re: Działka Katik 2012
Lilia Henryi jest piękna Kasiu, też ją miałam. A filiżanki ja też tak kupuję jak Ty w dużych ilościach. Aktualnie ich ilość już w altance jest trudna do pomieszczenia.
U mnie w drugim roku po posadzeniu w ogrodzie, te rózyczki byłu już całkiem wysokie.
U mnie w drugim roku po posadzeniu w ogrodzie, te rózyczki byłu już całkiem wysokie.
Pozdrawiam Krystyna
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Fajne te filiżanki i w bardzo przystępnej cenie
Takich różyczek też zamierzam się dorobić w najbliższym czasie.

Takich różyczek też zamierzam się dorobić w najbliższym czasie.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu piękne maleństwa kupiłaś,potem je do ogrodu posadzisz?
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Kasia, Aga te moje cebulki hiacyntów są ogromne , nie wiedziałam że takie w ogóle bywają , na jesieni kupowałam o połowę mniejsze
Kasiek u Bogdana K zamówiłam jeszcze obrazki włoskie i piwonię krzewiastą , ich stoisko było na targach Zieleń to życie i podobał mi się ich asortyment ale wtedy na piwonię zabrakło mi już pieniążków , obkupowałam się w czosnki
Marta obrazek kupiony w obi siedzi w doniczce i nie robi postępów , z takim zielonym kikutem go wsadziłam i nin a nic się nie zmienia , nie wiem czy coś z tego będzie dlatego domówiłam u BK
Krysiu po liftingu altanki może znajdę miejsce na ekspozycję filiżanek
Aniu, Annes jedna z takich maleństw różanych całkiem nieźle sobie radziła w ogródku , i one mają niebywale trwałe kwiaty , nic ich nie rusza , u jednej były piękne chyba półtora miesiąca i nawet po deszczu nic im nie było
Kasiek u Bogdana K zamówiłam jeszcze obrazki włoskie i piwonię krzewiastą , ich stoisko było na targach Zieleń to życie i podobał mi się ich asortyment ale wtedy na piwonię zabrakło mi już pieniążków , obkupowałam się w czosnki
Marta obrazek kupiony w obi siedzi w doniczce i nie robi postępów , z takim zielonym kikutem go wsadziłam i nin a nic się nie zmienia , nie wiem czy coś z tego będzie dlatego domówiłam u BK
Krysiu po liftingu altanki może znajdę miejsce na ekspozycję filiżanek

Aniu, Annes jedna z takich maleństw różanych całkiem nieźle sobie radziła w ogródku , i one mają niebywale trwałe kwiaty , nic ich nie rusza , u jednej były piękne chyba półtora miesiąca i nawet po deszczu nic im nie było
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no widze piękne miejsce, już zacieram ręce na fotki z nowego sezonu i przebudowę altany
- katik
- 1000p
Ojej właśnie dostałam informację że jutro przyjedzie pierwsze z moich internetowyc zamówień , sezon więc uważam za otwarty
kupiona serduszka na działce mi nie zakwitnie , bo zakwitnie na parapecie , już ma maleńkie kwiatki
ostatnio w obi widziałam taką co nawet w opakowaniu zakwitła małym bladym kwiatkiem , czym oni je tak pędzą do tej sprzedaży

i takie szafirki kupiłam dzisiaj na targu, pewnie już w tym roku ich nie będę oglądać ale najwyżej poczekam na kwiaty do przyszłego sezonu , a cebulki ogromne więc chyba warto

kupiona serduszka na działce mi nie zakwitnie , bo zakwitnie na parapecie , już ma maleńkie kwiatki

ostatnio w obi widziałam taką co nawet w opakowaniu zakwitła małym bladym kwiatkiem , czym oni je tak pędzą do tej sprzedaży

i takie szafirki kupiłam dzisiaj na targu, pewnie już w tym roku ich nie będę oglądać ale najwyżej poczekam na kwiaty do przyszłego sezonu , a cebulki ogromne więc chyba warto

Ja Kasiu dwa lata temu też kupiłam tak wcześnie serduszka i ładnie kwitły na parapetach. Zaniosłam póżniej w donicach na działkę, ale przed sadzeniem zmarniały. Nie wiedziałam, że po kwitnięciu zanika ich część nadziemna, wyżuciłam i po nich.
Pozdrawiam Krystyna
- katik
- 1000p
- moniczek
- 1000p
- Od: 19 sie 2010, o 17:55
Budzące się ranniki wyglądają cudnie. 

- katik
- 1000p
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajne zakupy Kasiu. Teraz pewnie będziesz wypatrywała wiosny, żeby to posadzic - ja wypatruję 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajne zakupy Kasiu
Sadzisz do doniczek, czy czekasz jeszcze chwilę i do gruntu?

- katik
- 1000p
Kasiu nie mam sumienia trzymać ich w tych torebkach więc poszły do doniczek , lada dzień wstawię zdjęcia serduszki która ma coraz większe kwiatki , a te w obi to nawet w torebkach kwitną
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Nie ma to jak zakupy wiosenne...ile dają radości.Piwonię kupiłaś...hmmm mam ich trochę,lubię swoje,szkoda tylko,że tak szybko przekwitają 

- katik
- 1000p