Kuchnia Rosiowej
Re: Kuchnia Rosiowej
WITAJ GOSIU przeczytałam wszystkie twoje wątki i ciekawe przepisy wydrukowałam.Podziwiam cię,że masz tyle energii i zapału do pracy .Będę częstym gościem u ciebie
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie dziewczyny. Dziękuję Wam za odkurzenie tego wątku. Jakoś ostatnio mało czasu poświęcam forum, a i w mojej kuchni różnie się dzieje. Cały sezon robiłam w ogrodzie. Może teraz się zmobilizuję do porządniejszego gotowania
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Gosiu, Twoje pałki z kurczak muszę wypróbować
- kesza
- 100p
- Od: 16 lip 2010, o 08:47
Hej! Tak tu swojsko i smacznie...
Szkoda, że tak pusto ostatnio, ale i tak się dopisuję, bo tu dużo smakowitości do przejrzenia.
Pozdrawiam,
Edyta
Edyta
Gosia te palki to ja musze zrobic. Swietne foty (tak na marginesie)
- rosiowa
Witajcie serdecznie. Miło mi, że tu ktoś zagląda i notuje przepisy. Postaram się częściej coś umieszczać.
Sałatka z paluszkami krabowymi (niestety bez zdjęcia)
- opakowanie paluszków krabowych
- papryka czerwona
- 2-3 jajka na twardo
- ser żółty
- ogórek zielony
- rzodkiewki
- koperek
- sól, pieprz, majonez
Wszystkie składniki kroimy w kostkę, doprawiamy i mieszamy. Tą sałatkę jedliśmy pierwszy raz u szwagra i żałuję, że nie zrobiłam zdjęć mojemu M, gdy po trzeciej dokładce dowiedział się, że są tam paluszki krabowe
Sałatka z paluszkami krabowymi (niestety bez zdjęcia)
- opakowanie paluszków krabowych
- papryka czerwona
- 2-3 jajka na twardo
- ser żółty
- ogórek zielony
- rzodkiewki
- koperek
- sól, pieprz, majonez
Wszystkie składniki kroimy w kostkę, doprawiamy i mieszamy. Tą sałatkę jedliśmy pierwszy raz u szwagra i żałuję, że nie zrobiłam zdjęć mojemu M, gdy po trzeciej dokładce dowiedział się, że są tam paluszki krabowe
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- kesza
- 100p
Super, że się odezwałaś, jest szansa na nowe swojskie przepisy okraszone "smacznymi" zdjęciami.
Czekam z niecierpliwością
P.S. Pewnie mina męża była "bezcenna" - wyobrażam sobie...
Pozdrawiam,
Edyta
Edyta
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu uspokój męża, że paluszki krabowe, to po prostu zmielone mięsko białych ryb( morszczuka, mintaja, dorsza ) Może odetchnie ze spokojem
Przepis spisałam, na pewno wypróbuję, bo ja robię zupełnie inną sałatkę ....a u mnie w domu sami sałatkożercy
Przepis spisałam, na pewno wypróbuję, bo ja robię zupełnie inną sałatkę ....a u mnie w domu sami sałatkożercy
Agnieszko ,a to nie są kraby w tych paluszkach?Całe życie omijam to robactwo dalekim łukiem,a teraz sie dowiaduje ,że to ryba Te paluszki sie gotuje jakoś czy co???
- rosiowa
Też nie wiedziałam, że to ryba Do tej sałatki się po prostu kroi te paluszki z opakowania w plasterki bez gotowania.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- kesza
- 100p
Dokładnie, to taka mielonka rybna...
A paluszki albo się rozmraża (jak są w wersji zamrożonej), albo po prostu zjada (i wrzuca do sałatek) jak są w wersji tylko zafoliowanej.
Te drugie są ekspresowe...
A paluszki albo się rozmraża (jak są w wersji zamrożonej), albo po prostu zjada (i wrzuca do sałatek) jak są w wersji tylko zafoliowanej.
Te drugie są ekspresowe...
Pozdrawiam,
Edyta
Edyta
Kurcze człowiek taki stary a taki głupi No tak mnie wystraszyć nazwą produktu hihihi.
Ja sie boję pająków,raków,krabów,krewetek i nie jadam nic co nie ma, albo ma więcej niż 4 nogi
Ja sie boję pająków,raków,krabów,krewetek i nie jadam nic co nie ma, albo ma więcej niż 4 nogi