AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.4; Jesienno - zimowy czas.
- Doska2
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 lut 2012, o 16:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.4; Jesienno - zimowy czas.
Agatko:
Dziekuje za mile powitanie! Ja niestety pewnie nie będę czestym gosciem.. chociaz kto wie? Jak sie zlapie bakcyla... to nigdy nie wiadomo... Z czasem tylko krucho.. Wlasnie odliczam godziny do soboty, bo w tygodniu jak wracam z pracy ok 5.30 to moge tylko chwile zerknac na ogrodek, o zrobieniu czegokolwiek mowy nie ma bo zaraz ciemno A moje zeszloroczne begonie az sie prosza o posadzenie... Jak sie zmobilizuje i doczytam jak sie zaklada te nowe watki i wkleja zdjecia to moze jest szansa ze i moje poczatki gdzies sie tu znajda. Poki co 'podgladam' Wasze i planuje, planuje, planuje.. Ogrodek, jak to na Wyspach nieduzy, za to niezle zaniedbany.... ) o cudzie - jest kawalek trawki posrod tego morza kamieni... Ale nic to - wiosne juz widac na kazdym kroku (ale cieplutko dzisiaj bylo!) wiec do dziela!!!! Po cichu planuje zajrzec do jakis centrow ogrodniczych w weekend.. tylko moi nie sa zbyt zainteresowani wiec nie wiem czy ich wyciagne...
Do Pani Marii- tez dziekuje za powitanie, a co do pomocy to na pewno nie raz sie przyda !!!
Dziekuje za mile powitanie! Ja niestety pewnie nie będę czestym gosciem.. chociaz kto wie? Jak sie zlapie bakcyla... to nigdy nie wiadomo... Z czasem tylko krucho.. Wlasnie odliczam godziny do soboty, bo w tygodniu jak wracam z pracy ok 5.30 to moge tylko chwile zerknac na ogrodek, o zrobieniu czegokolwiek mowy nie ma bo zaraz ciemno A moje zeszloroczne begonie az sie prosza o posadzenie... Jak sie zmobilizuje i doczytam jak sie zaklada te nowe watki i wkleja zdjecia to moze jest szansa ze i moje poczatki gdzies sie tu znajda. Poki co 'podgladam' Wasze i planuje, planuje, planuje.. Ogrodek, jak to na Wyspach nieduzy, za to niezle zaniedbany.... ) o cudzie - jest kawalek trawki posrod tego morza kamieni... Ale nic to - wiosne juz widac na kazdym kroku (ale cieplutko dzisiaj bylo!) wiec do dziela!!!! Po cichu planuje zajrzec do jakis centrow ogrodniczych w weekend.. tylko moi nie sa zbyt zainteresowani wiec nie wiem czy ich wyciagne...
Do Pani Marii- tez dziekuje za powitanie, a co do pomocy to na pewno nie raz sie przyda !!!
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Aga pobiegła i nie wróciła, pewnie lobelie i begonie już rosną! ;)
A u mnie też kiełkują krokusy,choć na razie tylko liście. Liczę, ze szybko zaczną kwitnąć, bo śnieg się topi!
A u mnie też kiełkują krokusy,choć na razie tylko liście. Liczę, ze szybko zaczną kwitnąć, bo śnieg się topi!
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aga wiosna u Ciebie , aż miło się robi, podeślij nam troszkę słonka. U mnie ponuro, wietrznie, mokro.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Wybaczcie kochani - miałam wrócić na FO w czwartek i ... nie dałam rady a to zaległości, a to znajomi po południu wpadli...
No wstyd mi i już
No wstyd mi i już
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Aga nie przejmuj się, poczekamy
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Kochani, u mnie iście wiosenne temperatury, słoneczko świeci więc mam nadzieję ze zima już nie wróci
Pora zakończyć ten zimowy szaro - bury wątek i wskoczyć na wiosenny
Zapraszam do nowego wątku na WIOSNĘ
Adminów uprzejmie proszę o urzędowe zamknięcie zimy