tara- oaza marzeń cz.5
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: tara- oaza marzeń cz.5
Teraz Aniu trzeba być dobrej myśli,że obejdzie się bez sądu . To tylko niepotrzebny stres . Fajnie ,że zarzad wziął to wszystko w swoje ręce ,bo większy i więcej może . Zazdroszczę Ci tych wielgachnych krzaczorów kiedy takie widoki zobacz e w moim naparstku
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy.Aniu zobaczyłam i aż z wrażenia brak słów jakie ty masz piękne rozrośnięte krzaczki ja się chyba takich nigdy nie doczekam.A ile muszę czekać na namiastkę takich?
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Taruś jestem pod wrażeniem twojej Luśki To na pewno nie jest jeden krzak prawda?
- ellap75
- 200p
- Od: 5 lip 2010, o 13:26
Tara, a gdzie odprowadzisz wodę z drenażu? Mój M. oprócz drenażu (słabo odpiera wodę) porobił zwykłe odpływy, takie jak w podłodze w kotłowni, w 4 najniższych punktach działki, połączone rurami kanalizacyjnymi z rowem melioracyjnym. Są rewelacyjne !
Ela
Moje bagno
Moje bagno
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
tak było wczoraj, a dziś jadę optymizmem nie napawa taki widok, wiem.................
- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06
Aniu, nie chce mi się wierzyć, żeby Lucia była takim krzaczorem. Czy Ty go tniesz , czy Ci nie wymarza
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Oj wiem co to woda , ale dobrze , że ma gdzie odpłynąć .
U mnie , na starej działce to miałam kiedyś w maju tyle wody , że kwiatki tulipanów ledwie było widać.
Tulipany wszystkie mi wygniły ale narcyzom nic nie było.
Cieszę się , że ranniczek kwitnie ale tylko jeden
Aniu , może jestem upierdliwa , zwłaszcza przy Twoich kłopotach , ale wciąż czekam na odpowiedź.
U mnie , na starej działce to miałam kiedyś w maju tyle wody , że kwiatki tulipanów ledwie było widać.
Tulipany wszystkie mi wygniły ale narcyzom nic nie było.
Cieszę się , że ranniczek kwitnie ale tylko jeden
Aniu , może jestem upierdliwa , zwłaszcza przy Twoich kłopotach , ale wciąż czekam na odpowiedź.
- tara
Dziewczyny mam obawy czy moja Baronesse, Salet przetrzyma są w wodzie, lilie w wiadrach, donicach też .................nie można nic zrobić ziemia jeszcze w części zmarznięta, reszta też pływa ale nie chce mi się już nawet gadać, wczoraj na ile można kopaliśmy nowe rowy.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anuś, jak przeczytałam słowa Jadzi o sądzie, to zamarłam... Na szczęście dotyczy to działki... Ulżyło mi, ale wiedz, że ciągle trzymam kciuki za wszystko!! Ostatnio nawet mój M pytał, czy wszystko u Was już w porządku. Przekazuję od Niego serdeczne pozdrowienia
kochana, u mnie też taka woda- ziemia nie zdążyła rozmarznąć, a codziennie jest coraz cieplej.
Pozdrawiam Cię serdecznie
kochana, u mnie też taka woda- ziemia nie zdążyła rozmarznąć, a codziennie jest coraz cieplej.
Pozdrawiam Cię serdecznie
- tara
dziewczyny coś się dzieje, dostałam dziś pismo które Zarząd Działkowców skierował do Straży Miejskiej, Wydz.Ochrony Środowiska treść wedle mnie jest ok
cy.t. m.in.:pragniemy nadmienić, że woda z topniejącego śniegu i woda po opadach deszczu jest zanieczyszczona m.in.substancjami ropopochodnymi z terenu parkingu i stanowi realne zagrożenie dla upraw działkowych jak również dla samych działkowiczów.
Informujemy Pana Komendanta, że użytkownicy działek w ogrodzie zwracali sile z prośbą o interwencję do funkcjonariuszy SM o usunięcie zalegającego przy płocie śniegu - bezskutecznie.
Okręgowy Zarząd PZD prosi o pomoc w zakresie ustalenia podmiotu odpowiedzialnego za te niedopuszczalne praktyki oraz podjecie działań chroniących teren ogrodu działkowego.
OZ PZD dysponuje dokumentacją fotograficzną obrazującą problem i kilka fotografii pozwalamy sobie załączyć.................
cy.t. m.in.:pragniemy nadmienić, że woda z topniejącego śniegu i woda po opadach deszczu jest zanieczyszczona m.in.substancjami ropopochodnymi z terenu parkingu i stanowi realne zagrożenie dla upraw działkowych jak również dla samych działkowiczów.
Informujemy Pana Komendanta, że użytkownicy działek w ogrodzie zwracali sile z prośbą o interwencję do funkcjonariuszy SM o usunięcie zalegającego przy płocie śniegu - bezskutecznie.
Okręgowy Zarząd PZD prosi o pomoc w zakresie ustalenia podmiotu odpowiedzialnego za te niedopuszczalne praktyki oraz podjecie działań chroniących teren ogrodu działkowego.
OZ PZD dysponuje dokumentacją fotograficzną obrazującą problem i kilka fotografii pozwalamy sobie załączyć.................
Aniu no to może wreszcie coś się ruszy w tej sprawie.
Mam nadzieję,że Baronesse przetrwa.(jak i inne roślinki)Trzymam kciuki.
Mam nadzieję,że Baronesse przetrwa.(jak i inne roślinki)Trzymam kciuki.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Anusia, ja dziś pracowałam na ogródku. Zobacz u mnie. Nie wiem dlaczego fotosik wkleja mi po 1 fotce, a niektórych wcale? Już wariuję z tym wszystkim!
Dobrze,że u Ciebie się sprawy ruszyły. Ciekawe co z tego wyniknie?
Dobrze,że u Ciebie się sprawy ruszyły. Ciekawe co z tego wyniknie?
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.