ogród Agaty (sure) - cz.3
- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogród Agaty (sure) - cz.3
Aga, ciesze się że i u ciebie śnieg znika
A ze znacznikami to niestety tak juz jest ja też pisałam na nich niezmywalnym mazakie, a po poprzedniej zimie wszystko sie zmyło
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
OOO ale śliczne krokuski się u Ciebie już pojawiły Ja jeszcze mam wszędzie śnieg. Ale wieje halny, a on przynosi ocieplenie więc jest szansa na zwiastuny i u mnie....
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agatko, na rh najlepiej zostawić 1 pąk, jeśli jest w jednym miejscu kilka.(wyłamać zbędne) zajrzyj do ostatniego odcinka "Rok
w ogrodzie". Wody jest w tym roku rzeczywiście b. dużo, jak nigdy. Ale jakoś wsiąka. Ja też mam malutki oczarek i chyba
ta sama odmiana, Diana, prawda? Jutro zrobię zdjęcie. W tym wypadku nie ma różnicy w wegetacji (zwykle 2 tyg.)
Ladna jest ta odmiana irgi. Wydaje mi się ,że to ta sama, którą dostałam od Joli z Izer. Mam nadzieję, że przeżyła.
w ogrodzie". Wody jest w tym roku rzeczywiście b. dużo, jak nigdy. Ale jakoś wsiąka. Ja też mam malutki oczarek i chyba
ta sama odmiana, Diana, prawda? Jutro zrobię zdjęcie. W tym wypadku nie ma różnicy w wegetacji (zwykle 2 tyg.)
Ladna jest ta odmiana irgi. Wydaje mi się ,że to ta sama, którą dostałam od Joli z Izer. Mam nadzieję, że przeżyła.
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
Agata widzę że twoje poszukiwania wiosny w ogrodzie zakończyły się sukcesem Ja powoli będę szukać oznak lata. Piękne pokazujecie krokusy, ja miałam w zeszłym roku mialam ale w tym roku się nie pokazały. Dziwna sprawa
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Aga, śnieg znika w tempie zastraszającym. Już nie ma tego, co rano uwieczniłam na zdjęciach!
A z tymi znacznikami to jakiś obłęd, myślałam, ze nareszcie będę wiedzieć, co gdzie. Choć jest trochę lepiej, niż w zeszłym roku, więcej punktów orientacyjnych, czyli wyższych roślin...
Asiu, oglądałam w tv, co dzieje się w Twoich okolicach, jeszcze wygląda na środek zimy (no, chyba że tv jak zwykle przesadza?)...
Adrianno, dzięki za pomysł. Nie miałam pojęcia, że jest coś takiego w odcinkach, ciekawe porady - na pewno się przyda. Rozumiem, że zostawiać ten największy pąk?
Z oczarów mam Dianę i Jelenę, a irga to dammera Major, płożąca...
Magdo, Ty zawsze będziesz 1 sezon do przodu - z takim klimatem!
A ja znalazłam kolejny wiosenny element. I posiałam nasionka!
wrzośce Vivelii się ładnie starają:
A z tymi znacznikami to jakiś obłęd, myślałam, ze nareszcie będę wiedzieć, co gdzie. Choć jest trochę lepiej, niż w zeszłym roku, więcej punktów orientacyjnych, czyli wyższych roślin...
Asiu, oglądałam w tv, co dzieje się w Twoich okolicach, jeszcze wygląda na środek zimy (no, chyba że tv jak zwykle przesadza?)...
Adrianno, dzięki za pomysł. Nie miałam pojęcia, że jest coś takiego w odcinkach, ciekawe porady - na pewno się przyda. Rozumiem, że zostawiać ten największy pąk?
Z oczarów mam Dianę i Jelenę, a irga to dammera Major, płożąca...
Magdo, Ty zawsze będziesz 1 sezon do przodu - z takim klimatem!
A ja znalazłam kolejny wiosenny element. I posiałam nasionka!
wrzośce Vivelii się ładnie starają:
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
Chyba umrę , ale pomocnicy! Z taka pomocą zobaczysz jak będzie ci wszystko rosło!
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aga masz wspaniałych pomocników.
Bidulki, ale się napracowały.
Bidulki, ale się napracowały.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Moje pomagały bardziej aktywnie Musiałam zaproponować im przechadzkę po podwórku Jednak (odpukać) w doniczkach i kuwecie wciąż spokój, pokazała się pierwsza szałwia błyszcząca.
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
No cóż Agatko, tym razem TV raczej nie przesadza. Niestety u nas wciąż mnóstwo śniegu, chociaż od wczoraj jest cieplej więc może za kilka dni zobaczę jakiś fragment ogrodu bez śniegu. Dobrze, że u Was już widać wiosnę
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jeny, ale masz oznak wiosny
Ja nie wiem nawet czy mi trochę woda zeszła z ogrodu, bo dzisiaj wróciłam po ciemku. Jutro sprawdzę.
Sjesta po ciężkiej pracy
Ja też tak chcę
Ja nie wiem nawet czy mi trochę woda zeszła z ogrodu, bo dzisiaj wróciłam po ciemku. Jutro sprawdzę.
Sjesta po ciężkiej pracy
Ja też tak chcę
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
O rany Agata twój szarak ma oczy w kolorze podłogi
Ale fajnie, że ci już wyłażą krokusiki, może i u mnie są jutro muszę zerknąć koniecznie.
Mogę ci też sprawdzić tego iglaka koło mnie
Ale fajnie, że ci już wyłażą krokusiki, może i u mnie są jutro muszę zerknąć koniecznie.
Mogę ci też sprawdzić tego iglaka koło mnie
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szary jest normalnie czad wiem, wiem, powtarzam sie ale nie moge sobie odpuscic
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Te zdjęcie z kiciami pomagającymi w siewie rozłożyło mnie na łopatki.Normalnie gęba sama się śmieję.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
Myślałam, że uwielbiam Czekoladkę ale okazuje się że Szarak budzi we mnie równie silne uczucie miłości ;) Ach, to jego spojrzenie z lekką nutą kokieterii
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Pomocników masz cudnych