Moje "chciejstwa" domowe ;-)
Re: Moje "chciejstwa" domowe ;-)
Moniko Twoje fittonie prezentują się przepięknie w jednej donicy
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
fittonie pięknie razem wyglądają świetnie dobrałaś kolorki noi oczywiście powodzonka w powiększaniu kolekcji
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
kasiuta74 Witam u mnie i dziękuję za pochwały moich roślinek. Spróbuj pokombinować ze swoja euphorbią (inne stanowisko, ilość wody albo zmienić ziemie na bardziej piaszczystą) może pomoże
babojola Dziękuję Ci bardzo Masz może swój wątek?
Monik27 Mi też ta kompozycja bardzo się podoba i dziękuję
babojola Dziękuję Ci bardzo Masz może swój wątek?
Monik27 Mi też ta kompozycja bardzo się podoba i dziękuję
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Moniko nie mam swojego , chociaż coraz bardziej się skłaniam do tego żeby go założyć. Boję się tylko, że wtedy rośliny opanują do reszty moją wolną przestrzeń. Dlatego na razie oglądam i podziwiam wasze.
Piękne masz roślinki. Brawa dla euphorbi milli, tej maleńkiej, która zakwitła 1 kwituszkiem;).
fittonie cudenka. Przesliczna-i biala i ta czerwona. Moja w porownaniu z Twoimi to pikus
Pozdrawiam Kasia
Moje kwiatuszki
Moje kwiatuszki
- nika28
- 500p
babojola chyba nie było by tak źle jak się zdecydujesz to na pewno będę do Ciebie zaglądać
Filigranowa27 Dziękuję Ci bardzo Tak, jestem z niej bardzo dumna zwłaszcza, że znowu wypuszcza kwiatka takiego tyci, tyci
tasikk Dziękuję Twoja ma cudny kolorek To tylko moje domysły ale Fittonie chyba nie lubią zimy pewnie dlatego trochę marnieją i nie rosną ale już nie długo wiosna
Filigranowa27 Dziękuję Ci bardzo Tak, jestem z niej bardzo dumna zwłaszcza, że znowu wypuszcza kwiatka takiego tyci, tyci
tasikk Dziękuję Twoja ma cudny kolorek To tylko moje domysły ale Fittonie chyba nie lubią zimy pewnie dlatego trochę marnieją i nie rosną ale już nie długo wiosna
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Hejka
Euphorbia Milii cudna!! Musze sobie taką sprawić, koniecznie
A gdzie następne zdjęcia?? Czekamy
Euphorbia Milii cudna!! Musze sobie taką sprawić, koniecznie
A gdzie następne zdjęcia?? Czekamy
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
nika28 pisze: Twoje sokole oko wypatrzyło różowego skrętnika.
bo ja swoje chciejstwa wszędzie wypatrzę skrętniczka mam takiego samego tzn miałam, czy będę mieć w tym roku to sama nie wiem bo część
no i siedzę i gapię się na fitonie ślicznie je wkomponowałaś w ten koszyczek, że też ja sobie z fitoniami nie radzę
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- nika28
- 500p
Niunia1981 Tak, tak Euphorbia Milii to bardzo wdzięczna roślinka, może kwitnąć naokoło Na zdjęcia miałam lenia ale już się poprawiam
mniodkowa HaHa nie wątpię, że zawsze wypatrzysz a skrętnik to dobrze by było żeby zakwitł bo bardzo mi się podobał Za pochwały odnośnie fittonii bardzo dziękuję Myślę, że jeszcze nie trafiłaś na właściwą musisz próbować dalej bo gdzieś tam jakaś fittonia czeka na Ciebie
Przedstawiam teraz moje sierotki, które zakupiłam w ostatnim czasie:
Stephanotis za 5zł
Fikus Benjamina za 1zł
Upragniona Peperomia za 4zł
Aeschynanthus marmurkowy za 4zł
Hibiskus Hawaii za 1.99zł
uff
mniodkowa HaHa nie wątpię, że zawsze wypatrzysz a skrętnik to dobrze by było żeby zakwitł bo bardzo mi się podobał Za pochwały odnośnie fittonii bardzo dziękuję Myślę, że jeszcze nie trafiłaś na właściwą musisz próbować dalej bo gdzieś tam jakaś fittonia czeka na Ciebie
Przedstawiam teraz moje sierotki, które zakupiłam w ostatnim czasie:
Stephanotis za 5zł
Fikus Benjamina za 1zł
Upragniona Peperomia za 4zł
Aeschynanthus marmurkowy za 4zł
Hibiskus Hawaii za 1.99zł
uff
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
Och jak ja kocham takie zakupy Beniaminek za 1 zł? oj to chyba nie przepłaciłaś Niech ci sierotki pięknie i zdrowo rosną.Aeschynanthus marmurkowy wpadł mi w oko,bardzo ładna roślinka .Ja na razie nie wybieram się po "sucharki" bo finał będzie taki ,że M wygoni mnie z domu razem z kwiatkami
Hibiskus cudenko kwiata ma przecudownego
Peperomie widze ze ladnie ci sie udalo dorwac No i stephanosis Wszystko sliczne, udane zakupki widze
Peperomie widze ze ladnie ci sie udalo dorwac No i stephanosis Wszystko sliczne, udane zakupki widze
Pozdrawiam Kasia
Moje kwiatuszki
Moje kwiatuszki
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Moniś ale udane zakupy!!
Gdzie takie kwiatki wyhaczyłaś??
Gdzie takie kwiatki wyhaczyłaś??
Pozdrawiam, Monika