Mój ogródek podokienny
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogródek podokienny
No i na co się zdecydowałaś do siania Ja jakoś nic jeszcze do gleby nie wkładałam jeżeli to na pewno niecierpki i cynie ale to jeszcze wcześnie
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
na razie posiałam w doniczkach:
aksamitki
astry
wsadziłam kanny
dalie
jakieś coś co zapomniałam jak się nazywa,małe białe gwiazdki mają wyrosnąć
ogródek posprzątałam,wysypałam trocinami,i czekam na ciepło i słonko żeby już tam coś porobić
aksamitki
astry
wsadziłam kanny
dalie
jakieś coś co zapomniałam jak się nazywa,małe białe gwiazdki mają wyrosnąć
ogródek posprzątałam,wysypałam trocinami,i czekam na ciepło i słonko żeby już tam coś porobić
kupiłam od Krysi,3 kolory.
Nie mogę się doczekać wiosny ciepłej
Nie mogę się doczekać wiosny ciepłej
- ewa2204
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 kwie 2009, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzisiaj tylko jedną nogą wpadłam , ale obiecuję zwiedzić cały ogródek.
Dzis chciałam podziękować za fajną zabawę w labirynt. Super
Dzis chciałam podziękować za fajną zabawę w labirynt. Super
Ewa
Coś Wam opowiem
Coś Wam opowiem
aaa
ja musiałam ostatnio zakazać tej gry,bo miałam taki wrzask w domu i po kilkanaście dzieci z podwórka jednocześnie.
sama też sobie kilka razy przeszłam labirynt a co tam :P :P :P
ja musiałam ostatnio zakazać tej gry,bo miałam taki wrzask w domu i po kilkanaście dzieci z podwórka jednocześnie.
sama też sobie kilka razy przeszłam labirynt a co tam :P :P :P
Zajrzałam co u ciebie i zainteresowało mnie co to za fajna gra, a że nie grałam w nic od wieków to sobie zgooglowałam "labirynt gra" , znalazłam i zagrałam.......Matko Boska zawału bym dostała Nie wspomnę już o mojej 2,5letniej córze, która obserwowała co ta mama z tą niebieską kropką robi i jak wypruła , to buty pogubiła -biedactwo . To się człowiek może zdziwić
moja mała pierwszy raz to też się darła ze strachu,uciekła że się piętami po tyłku pokopała.
a teraz dzień w dzień z dzieciakami się straszą
a teraz dzień w dzień z dzieciakami się straszą
Taka stara i dałam się złapać ;)
Całe szczęście,że akurat nie piłam ;)
Witaj
Chciałam Ci powiedzieć, że bardzo podziwiam i cenię pracę jaką wkładasz w ten ogródek. Sama mam mieszkanko na parterze i widok na "ogródki" przed wejściem do bloku. Dbanie o nie ogranicza się do siania trawy i i koszenia jej czasami. Sama nie mam ani doświadczenia (dopiero w tym roku zaczynam poznawać kwiaty jakie mi przypadły wraz z mieszkaniem), ani środków finansowych, ani chyba tak naprawdę chyba zapału na taką skalę żeby zająć się tym ogródkiem, ale jestem pewna, że w takiej formie jak u Ciebie cieszyłby oko Dlatego jeszcze raz przyjmij moje wyrazy uznania
Będę zaglądać regularnie i śledzić dalsze losy ogródka
Chciałam Ci powiedzieć, że bardzo podziwiam i cenię pracę jaką wkładasz w ten ogródek. Sama mam mieszkanko na parterze i widok na "ogródki" przed wejściem do bloku. Dbanie o nie ogranicza się do siania trawy i i koszenia jej czasami. Sama nie mam ani doświadczenia (dopiero w tym roku zaczynam poznawać kwiaty jakie mi przypadły wraz z mieszkaniem), ani środków finansowych, ani chyba tak naprawdę chyba zapału na taką skalę żeby zająć się tym ogródkiem, ale jestem pewna, że w takiej formie jak u Ciebie cieszyłby oko Dlatego jeszcze raz przyjmij moje wyrazy uznania
Będę zaglądać regularnie i śledzić dalsze losy ogródka
Witaj:) Dziękuję ślicznie za miłe słowa:)
Gdzie mieszkasz?
Zachęcam do urządzenia ogródka,koszty są naprawdę niewielkie,a jaka przyjemność wyjrzeć przez okno i widzieć kwiatki!
Gdzie mieszkasz?
Zachęcam do urządzenia ogródka,koszty są naprawdę niewielkie,a jaka przyjemność wyjrzeć przez okno i widzieć kwiatki!