![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
![Obrazek](http://img822.imageshack.us/img822/7421/p2250009.jpg)
Krysiu, podpisuję się "obiema ręcyma", a nawet mam dowód (powyżej)
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
Ewka, jestem przekonana, że i moje kocille chętnie by pospacerowały po podwórku, ale niedobrzy państwo nie pozwalają, niestety. Zresztą w taką pogodę?...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Asiu, życzę Tobie również szybkiej wiosny. Tak prawdę mówiąc, sama nie wiem, czy wolę taki wiatr, może lepiej już było ze śniegiem (i ozdobniej)!
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
Gosiu, ja tylko żałuję, że dzisiaj nie jest tak słonecznie, jak wczoraj, wcale mi się nie chce wychodzić do tego ogrodu. Podziwiam z okna, bo wszystko się poodsłaniało, mam śmieszne wrażenie, ze te badylki podrosły przez zimę, choć to nie za bardzo możliwe?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Kasia, bo u mnie jest taki "dizajn", koty dobrane kolorystycznie do wnętrza! A żeby,s widziała, jak do płytek w łazience szarak pasuje!
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
A ciekawe, ile potrwa, zanim krokusy zakwitną? Bo te listki były gdzieniegdzie jeszcze przed atakiem zimy i ciągle są...
![Confused :?](./images/smiles/icon_confused.gif)
Jule, dzięki. Powtarzaj, powtarzaj, ja też go
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
Marzeno, ja przed erą kotów nie zdawałam sobie sprawy, ile można mieć z nich uciechy! Nie można się nudzić...
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Aguś, może powiększysz swoje domowe stadko jeszcze o brytki? Tak "dla kontrastu"...
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Agatko, dzięki!
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)