Mikroogródek - Ankha cz. 3
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mikroogródek - Ankha cz. 3
No to się rozhulało! Zaraz wybuchnie wiosną! Ja nie wzięłam aparatu na ogród. Nie dałam rady! Cyklamen ciekawy.
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- ankha
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Się rozhulało tylko na chwilę, ale w końcu jeszcze luty Ale za to będę miała czas na rozplanowanie pomidorów (a nie będzie to łatwe zadanie w tym roku )
Na grzebanie widelcem w ziemi jeszcze przyjdzie czas - kupiłam głównie z myślą o żurawkach długodziałający nawóz popularnej firmy Na początku marca chyba też posieję por, cebulkę, selera... Trochę zielonego
zasyłam
Na grzebanie widelcem w ziemi jeszcze przyjdzie czas - kupiłam głównie z myślą o żurawkach długodziałający nawóz popularnej firmy Na początku marca chyba też posieję por, cebulkę, selera... Trochę zielonego
zasyłam
A PeEmy stosujesz (pozytywne mikroorganizmy)? Ja zakupiłam Rewelacyjne opinie!
- ankha
PeeMów nie, ale przerabiałam kiedyś mikoryzę ze skutkiem niezauważalnym. Ale do poprawy gleby humus w postaci leonardytów, na pewno nie zaszkodzi
Mikoryzy sprzedawano kiedyś podrabiane, mogłaś akurat źle trafić
- ankha
Możliwe W każdym razie jeszcze w tym sezonie będę Cię śledzić i Twoje EMy Może się nawrócę, jam taka podatna, a i mydła potasowe, i gnojówki skrzypowo-pokrzywowe lubię Wydatków w tym roku dużo, i jeszcze więcej. A jeszcze dostałam ofertę Działkowca
Ja już mam niecny plan polać PM-ami tylko swoją ćwiartkę szklarni. Zobaczę czy lepiej będą rosły pomidory niż dziewczynom, z którymi mam spółkę Dam im oczywiście swoje sadzonki eksperymentalnie, żeby móc porównać plony krzakowo-owocowe ;-)
A co działkowiec oferuje???
A co działkowiec oferuje???
- ankha
katalożek książeczek i poradników w ofercie specjalnej dla klientów indywidualnych (do 50% zniżki) To będzie ciekawy i miarodajny eksperyment foliakowy, już się nie mogę doczekać relacji
zajrzałam jeszcze raz do oferty, już wiem co zamówię, i jeszcze wysyłka za 0zł
zajrzałam jeszcze raz do oferty, już wiem co zamówię, i jeszcze wysyłka za 0zł
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - to w Działkowcu ta oferta? Nie mogę znaleźc
- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co to są leonardyty ????
A odnośnie mikoryzy to od czasu jak stosuję przy sadzeniu iglaków to zaczęły wreszcie u mnie rosnąć,bo do tej pory to było różnie
A odnośnie mikoryzy to od czasu jak stosuję przy sadzeniu iglaków to zaczęły wreszcie u mnie rosnąć,bo do tej pory to było różnie
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
A to już wiem, o czym mówiłaś Też mam ostatniego Działkowca i widziałam te książeczki. Ale ja ostatnio oszczędna jestem
Mireczko, ja też postanowiłam dać mikoryzę moim ubiegłorocznym iglakom. Te starsze kiedyś dostały i rosną super.
Mireczko, ja też postanowiłam dać mikoryzę moim ubiegłorocznym iglakom. Te starsze kiedyś dostały i rosną super.
- ankha
Kasiu na stronie internetowej działkowca można zamówić, ale ja dostałam promocyjne procenty jako stały klient i jest jeszcze taniej - a katalog przyszedł w formie papierowej do domku
Mireczko to kopaliny kwasów humusowych - taka stężona, prehistoryczna materia organiczna poprawiająca jakość gleb (bardzo piaszczystych albo gliniastych) Też dopiero u mnie w fazie testów w tym roku. A tak jak pisała Siberia, musiałam trafić na felerna Mikoryzę
Siberko A ja oszczędzam na książeczce którą widziałam w LM za 28, a teraz mam ją za 10zł A i tak miałam ją nabyć
Dziewczyny, wyślijcie mi na priv, jaka stosowałyście tą Mikoryzę
Mireczko to kopaliny kwasów humusowych - taka stężona, prehistoryczna materia organiczna poprawiająca jakość gleb (bardzo piaszczystych albo gliniastych) Też dopiero u mnie w fazie testów w tym roku. A tak jak pisała Siberia, musiałam trafić na felerna Mikoryzę
Siberko A ja oszczędzam na książeczce którą widziałam w LM za 28, a teraz mam ją za 10zł A i tak miałam ją nabyć
Dziewczyny, wyślijcie mi na priv, jaka stosowałyście tą Mikoryzę
Ja nie pamiętam jaką stosowałam, bo to było dawno.
Pamiętam tylko akcję, kiedy producent mikoryzy (jedyny mający wtedy atesty) ostrzegał w necie, że internetowe sklepy wysyłkowe, sprzedają zwykłą ziemię w pudełkach.
Pamiętam tylko akcję, kiedy producent mikoryzy (jedyny mający wtedy atesty) ostrzegał w necie, że internetowe sklepy wysyłkowe, sprzedają zwykłą ziemię w pudełkach.