ADRIANIE może koper sie wysiał
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
U mnie każdego roku sie wysiewa bo zostawiam parę badylków kopru ,żeby sie wysiał . . Było dzisiaj tak cieplutko ,ze aż mnie nogi swędziały i musiałam wyruszyć
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
Pietruszka juz też fajnie wzeszła siałam ją jesienia . . Na razie jeszcze nic specjalnego nie będę robić ,bo przy altance jeszcze ziemia zamarznięta . Tam o 13 było już po słonku, a w lecie o 16 Za ogrodkiem tez porobiłam porządek ,bo tam przecież rośnie rdest sachaliński i narobi mi zawsze taki nieporządek . Na razie tunelu nie rozkładam chyba ,że jak wysieję ogórki to dopiero wtedy
DOROTKO widziałam go u jednej forumki i tak mi sie podobały jego kwiatki ,że musiałam go też kupić . Mam nadzieję ,ze fajnie wzejdzie
HENIU miło Cię gościć . Astrów siać nie będę kupię parę sadzonek natomiast cynie trochę póżniej wysieję one są długowieczne i sie nie przewracają . Mam też parę mieczyków ,ale ostatnio żle u mnie rosną . Cebulki zamiast sie powiększać to maleją i nie wiem jaka tego przyczyna . Dalii parę też mam i siedzą na razie w piwnicy