Popradzki Park Krajobrazowy
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Popradzki Park Krajobrazowy
Witaj nareszcie Cie znalazłam
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też uważam ,że zrobiło się zwyczajnie,swojsko i rodzinnie,bo już wszyscy "w kupie" nie mylić w g.........
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
O! Jest Deirde,Agness.Danio i Księgowa
Nie pogubiły się FOREMKI
Oliwuś nadal bez wody Byłam u Ciebie a tam wątek zamknięty Zobaczyłam ku pocieszce te "tańczące płomienie" na płocie i aż łezkę zakręciłam
Wiesz ..........z tą AusMary to pełna zgoda...........lepszy papierek niż cukierek
Wzrost średni,kwitnienie niedbałe,liście ładne "angielskie"a kwiat poprawny ale bez wyrazu.Z "majtkowych" rózowości wolę inne
Mary Rose lubi nawożenie naturalne i mieszane,podłoże lużne mocniej zakwaszone,stanowisko słoneczne i towarzystwo Icebergaa .........a w nogach aksamitki[ terminy kwitnienia nieco rozminięte i ogólna harmonia]
cmokaski z alaski
Nie pogubiły się FOREMKI
Oliwuś nadal bez wody Byłam u Ciebie a tam wątek zamknięty Zobaczyłam ku pocieszce te "tańczące płomienie" na płocie i aż łezkę zakręciłam
Wiesz ..........z tą AusMary to pełna zgoda...........lepszy papierek niż cukierek
Wzrost średni,kwitnienie niedbałe,liście ładne "angielskie"a kwiat poprawny ale bez wyrazu.Z "majtkowych" rózowości wolę inne
Mary Rose lubi nawożenie naturalne i mieszane,podłoże lużne mocniej zakwaszone,stanowisko słoneczne i towarzystwo Icebergaa .........a w nogach aksamitki[ terminy kwitnienia nieco rozminięte i ogólna harmonia]
cmokaski z alaski
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Tyle stęsknionych dusz
I ja też
W dolinie przedwiośnie już....
I ja też
W dolinie przedwiośnie już....
-
- Od: 10 lis 2008, o 00:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj utęskniona!Humor mi poprawiłaś na koniec obrzydliwego dnia.Podaj mi na pv swój adres mam dla Ciebie jak mawiał mój dziadek surprise.
kaśka
kaśka
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witajcie Slicznoty
Kogrusia,Iza-bela[ te "maczki" muzułmańskie to się czyta od prawej do lewej chyba ]Danio,Babisiu,Miriamko- łobuzico i Wszem i Wobec Ale się porobiłooooooooo..........
W PKP zima trzyma i chociaż śniegi topnieją i schodzą lody to smoki nadal bez wody :x Oczar ni hu hu,magnolia Susan jak "parekselance" emerytura 3 rok mam nadzieje na kwitnienie i co roku sarny zżerają pąki..............chyba będe czekała do śmierci! Złotokap podobnie.........ale ten przynajmniej ma adekwatną nazwę
Jest jak na fotkach i na lepiej do kwietnia nie liczę..........."taka gmina"
Idę podziwiać Wasze doliny
cmok
Kogrusia,Iza-bela[ te "maczki" muzułmańskie to się czyta od prawej do lewej chyba ]Danio,Babisiu,Miriamko- łobuzico i Wszem i Wobec Ale się porobiłooooooooo..........
W PKP zima trzyma i chociaż śniegi topnieją i schodzą lody to smoki nadal bez wody :x Oczar ni hu hu,magnolia Susan jak "parekselance" emerytura 3 rok mam nadzieje na kwitnienie i co roku sarny zżerają pąki..............chyba będe czekała do śmierci! Złotokap podobnie.........ale ten przynajmniej ma adekwatną nazwę
Jest jak na fotkach i na lepiej do kwietnia nie liczę..........."taka gmina"
Idę podziwiać Wasze doliny
cmok
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
Naprawdę? Aż tak biało?
A ja tam narzekam, że u mnie śnieg długo zalegał, bo dziś jeszcze gdzieniegdzie można było dojrzeć bure paskudztwo.
A ja tam narzekam, że u mnie śnieg długo zalegał, bo dziś jeszcze gdzieniegdzie można było dojrzeć bure paskudztwo.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Kupa śniegu to przywilej gór czyli taka gmina.
Ale i do smoczej zajrzy słonko i wiosna się zadomowi.
Smikini nie bojaj, wszyscy w blokach startowych czekają.
Życzę rychłej wody w kranie i zieleni na ....dywanie.
Póki co.....
Ale i do smoczej zajrzy słonko i wiosna się zadomowi.
Smikini nie bojaj, wszyscy w blokach startowych czekają.
Życzę rychłej wody w kranie i zieleni na ....dywanie.
Póki co.....
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Smoki się przebudziły
Białe widoki też mogą być piękne
Zależy kto skąd patrzy
u nas było raptem kilka dni śniegu, dzieciaki mają niedosyt... a juz wiosna idzie, lecą gęsi
pozdrowienia z błotnistych dolin
Białe widoki też mogą być piękne
Zależy kto skąd patrzy
u nas było raptem kilka dni śniegu, dzieciaki mają niedosyt... a juz wiosna idzie, lecą gęsi
pozdrowienia z błotnistych dolin
Czytałam dramatyczne opowieści na blogu. Wytrwałaś tyle jeszcze trochę wytrzymaj wiosna musi przyjść!!!
Mówią - woda to życie... A nieprawda - życie to życie! (i tu myślę o Sylwanie - dalekiport).
Mówią - woda to życie... A nieprawda - życie to życie! (i tu myślę o Sylwanie - dalekiport).