Co Was cieszy?
- Waleria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sty 2007, o 11:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Co Was cieszy?
Dzisiaj o poranku cieszę się, że dokonałam słusznego wyboru. Zakupiłam najtańsze wełniane prześcieradło pod moje biedne stawy. Może pomoże, a wiele może zdziałać sugestia. Nasłuchałam się na pokazach, jakie to zdrowe, ale wywalić parę tysięcy - nie ja, wolę pojechać na parę tygodni zimą do ciepłego kraju. Były do wyboru prześcieradła dwukrotnie i trzykrotnie droższe - z merynosów australijskich i wielbłądziej wełny - ale ja podeszłam do tego patriotycznie - jak wełna, to tylko z Zakopca.
Waleria
Cieszy mnie słoneczko na zewnątrz w te ponure listopadowe dni =).
Gdyby tylko owoc Twoich przemyśleń zechciał się skrystalizować w postaci aforyzmu, wiersza lub opowiadania, pisz. W przeciwnym razie godnie milcz. md5
-
- 200p
- Od: 17 paź 2011, o 20:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszy mnie każdy dzień, każda chwila spędzona z moją rodzinką. Zadowalają mnie nawet drobnostki jak brak jesiennej słoty i punktualne autobusy
Pozdrawiam Paulina
Cieszę że że po "zespole - pustego gniazda " ( córka 3 lata na studiach -)- ja nie zostałam pusta i odkryłam pasję jaką jest ogród . Ciężko mieć pasje - nie każdy w życiu coś odkrywa - mi się udało - wieczory mam zajęte wizją mojego ogrodu a wiosnę mam nadzieję pracami w tymże ogrodzie . Przynajmniej nie będę bezmyślnie spędzać czasu w galeriach handlowych i dawać się naciągać na promocje .
-- So 10 gru 2011 15:19 --
aha i w końcu ciesze się że moja kotka zakceptowała na swoje mieszkanie budę po psie
-- So 10 gru 2011 15:19 --
aha i w końcu ciesze się że moja kotka zakceptowała na swoje mieszkanie budę po psie
duduś
- Waleria
- Od: 12 sty 2007, o 11:36
A mnie cieszy, że dzisiaj wyszedł ze szpitala po 3 miesiącach leczenia i rehabilitacji - na własnych nogach - szwagier. Była to bardzo rzadka choroba, rokowania też nienadzwyczajne, a on żyje i chodzi! Cała rodzina cieszy się
Waleria
- Dzialeczka
- 500p
- Od: 28 kwie 2010, o 21:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mnie cieszy zapach kawy o poranku pitej w towarzystwie męża, zanim popędzimy do codziennych obowiązków ;:91
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mnie cieszy zapach zbliżającej się wiosny w powietrzu...
wczoraj więcej mnie cieszyło, dzisiaj NIC ( oj mam zaczątki na deprechę - niech ta wiosna już przyjdzie )
duduś
- ewamewa
- 500p
- Od: 2 sie 2010, o 17:06
Wiosna tuż, tuż! Pogoda tak piękna, że aż się chce głęboko oddychać.
SŁOŃCE! ŻYCIE!
SŁOŃCE! ŻYCIE!
Pozdrawiam Ewa
A mnie cieszy, że Właścicielka Działki dała przyzwolenie na dużą ilość odmian pomidorów w foliaku.
Bez Jej zgody, byłoby marnie.
Bez Jej zgody, byłoby marnie.