Mój ogródek podokienny
Re: Mój ogródek podokienny
Obecnie mieszkam w Lublinie, ale jestem z Zielonej Góry. Jestem tu od niedawna i nie zostaję też na długo (jakieś 1,5 roku) więc postanowiłam sobie powoli zacząć przygodę z roślinkami sadząc co nieco w domku
- ewa2204
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 kwie 2009, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Soniu, myślę, że nie dodałaś jednego bardzo ważnego słowa własne kwiatki.
Gratuluję, rośliny się odwdzięczają za dbałość o nie.
Gratuluję, rośliny się odwdzięczają za dbałość o nie.
Ewa
Coś Wam opowiem
Coś Wam opowiem
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Soniu, piękne masz widoki z okna, zameczek niesamowity, szkoda że zaniedbany, .
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Soniu
Paliki na karmnik Ci załatwię jak pojadę na działkę , może się do męża uśmiechnę żeby Ci zrobił ,co Ty na to Chcesz nasionka gailardii :?:Zapisałam sobie link do gry muszę zobaczyć
Paliki na karmnik Ci załatwię jak pojadę na działkę , może się do męża uśmiechnę żeby Ci zrobił ,co Ty na to Chcesz nasionka gailardii :?:Zapisałam sobie link do gry muszę zobaczyć
ja witam na koniec święta:)
strasznie mnie dziś bolała głowa,myślałam,że umrę w pracy,nic nie pomagało,żadne tabletki,wychodziłam do kibla żeby posiedzieć i głowę pościskać z całej siły,bo wydawało mi się,że to pomaga na chwilę.
Niestety dokuczają mi migreny,nie do wytrzymania
strasznie mnie dziś bolała głowa,myślałam,że umrę w pracy,nic nie pomagało,żadne tabletki,wychodziłam do kibla żeby posiedzieć i głowę pościskać z całej siły,bo wydawało mi się,że to pomaga na chwilę.
Niestety dokuczają mi migreny,nie do wytrzymania
Koniecznie wypróbuj Solpadeine w tabl. musujących ( 2tabl. na raz ). Ja również cierpię na migreny, czasem tak silne,że idzie zwymiotować . Kiedyś łykałam ketanol, bo tylko on pomagał,ale mój żołądek dał mi znać,że to zbyt silny i szkodliwy lek dla niego. Spróbowałam tego leku i powiem Ci,że pomaga i nie niszczy żołądka. Jak nie pomoże to już nic nie pomoże prócz przeczekania. Współczuję takiego Dnia Kobiet
ale te leki na migrenę które przepisał mi lekarz są bardzo drogie i nie mogłam ich wykupić...
Barabella tak ja kilka lat temu miałam tak okropne migreny,że robiono mi CT głowy podejrzewając jakiegoś tętniaka. Neurolog przepisywał różne leki i nic. Ketanol pomagał, a teraz działa zwykła Solpadeine. Z pewnością wizyta u lekarza konieczna,ale niestety nie zawsze łatwo dopasować odpowiedni lek i trzeba próbować po kolei ;)
Z wiosną nie będzie czasu na myślenie o tym co boli i co strzyka
Z wiosną nie będzie czasu na myślenie o tym co boli i co strzyka
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny moje kochane ,bardzo Wam współczuję Mnie tylko bolała głowa jak mi lekarz przepisał tabletki na serce ,oczywiście nie informując że może być taka reakcja leku na organizm Tragedia
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Oj tam oj tam Przejdzie wszystko jak wiosna przyjdzie i wpadniecie do ogrodów
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Jak tak boli głowa,to nawet gdyby mnie kwiaty chórem wołały to nie jestem w stanie nigdzie iść
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Soniu a niestety okres przesileń przy migrenach jest paskudny, ale jak będzie juz więcej słoneczka to na pewno poczujesz się dużo lepiej i będziemy czekać na Twoje podokienne inspiracje
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
No właśnie nigdzie Ciebie nie widzę czy coś się dzieje
Pozdrawiam, Ela