Ogródek Robaczka
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka
Martusia - ja też robię porządki w tym tygodniu, a potem szaleje z sadzeniem
Aniu
Witaj Ewelinko Miło mi Cię gościć! Dzięki za link, na pewno tam zajrzę
Tak jak my wszyscy wyczekuję wiosny, a zanim ruszy na dobre, główną rolę grają .. krokusy
Kolejna dostawa wiosenki - ustrzelone dzisiaj
wiosenne trio: kudłate sasanki, tulipanek i krokusik
czosnki niedźwiedzie już wschodzą!
Aniu
Witaj Ewelinko Miło mi Cię gościć! Dzięki za link, na pewno tam zajrzę
Tak jak my wszyscy wyczekuję wiosny, a zanim ruszy na dobre, główną rolę grają .. krokusy
Kolejna dostawa wiosenki - ustrzelone dzisiaj
wiosenne trio: kudłate sasanki, tulipanek i krokusik
czosnki niedźwiedzie już wschodzą!
ach wiedziałam, że czegoś zapomniałam zabrać jak szłam na działkę, wiedziałam - taka młoda a taka skleroza
właśnie mi przypomniałaś pokazując czosnki a ja muszę szybko wsadzić swój czosnek krwisty i miałam dziś go zabrać i szybko posadzić i co.......no zapomniałam
piękne widoczki wiosenne!
właśnie mi przypomniałaś pokazując czosnki a ja muszę szybko wsadzić swój czosnek krwisty i miałam dziś go zabrać i szybko posadzić i co.......no zapomniałam
piękne widoczki wiosenne!
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Ja u siebie nic jeszcze nie mogę wypatrzeć
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- robaczek_Poznan
Martusia, sadź prędko Nie znam takiej odmiany ja posadziłam niedźwiedzi, olbrzymi, św. Krzysztofa, błękitny, różowy, sycylijski, neapolitański, kazachstański..haha i nie pamiętam jaki jeszcze
Miriam - witaj w moich skromnych progach jesteś u mnie chyba pierwszy raz? Wiosenka zbliża się drobnymi kroczkami, dojdzie i do Ciebie
Miriam - witaj w moich skromnych progach jesteś u mnie chyba pierwszy raz? Wiosenka zbliża się drobnymi kroczkami, dojdzie i do Ciebie
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U Ciebie już wiosna. Jak ja czekam u siebie na takie widoki.
Mam nadzieję, że zapowiadane ciepełko nadejdzie i wszystko ruszy.
Najbardziej chyba czekam na młode listki drzew, Wtedy czuję że wreszcie przyszła wiosna
Mam nadzieję, że zapowiadane ciepełko nadejdzie i wszystko ruszy.
Najbardziej chyba czekam na młode listki drzew, Wtedy czuję że wreszcie przyszła wiosna
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Witam sobotnio. U mnie dzisiaj już cieplej i deszczyk sobie siąpi ,mam nadzieję że już będzie coraz cieplej.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pada, ale wreszcie temperatura dodatnia. Może się doczekam krokusów
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Ah ta wiosna u Ciebie jest cudowna. U mnie sporo pomarzło, przynajmniej tak wygląda a jedynym zwiastunem wiosny jest pączek przebiśniegu. No i tyle tylko
- robaczek_Poznan
Witajcie w leniwy, sobotni poranek
Miałam nadzieję, że kawkę wypije na tarasie, ale słonko się schowało.. Ciepło jest jednak, około 8 stopni, więc jestem dobrej myśli. Dzisiaj pozdejmuję okrycia z róż, rozgrabię trochę kopce Magnolie już odkryte, mają ładne pączki
W przyszłym tygodniu chciałabym wsadzić powojniki, bo wybujały mi w donicach, że hej! Najpierw jednak zaplanowałam porządki, wytyczanie rabat i przesadzanie. Mam tylko popołudnia, więc czasu mało, ale co tam - dam radę
Margo, w tym tygodniu ma być naprawdę cieplutko, na pewno Twój ogród ruszy Ja też czekam na zielone listki brzozy..młode pędy na drzewach napawają energią i optymizmem
Cześć Marzenko wiosenny deszczyk też ma swój urok, A w przyszłym tygodniu będzie dużo więcej słońca
Ewa, krokusiki szybko się rozpędzają, wystarczy im kilka dni słonka, na pewno lada moment zakwitną
Paula, każdy, choćby najmniejszy zwiastun wiosny cieszy Doczekasz się następnych, już niedługo!
Dla wszystkich spragnionych wiosny, jeszcze kilka ubiegłorocznych wspomnień
Czosnek 'Gladiator'
Yellow Crown & Negrita
Geidar Aliev
Liberstar & Negrita
Claudia
Hamilton
Alladin
Agrass White
Doll's Minuet
Miałam nadzieję, że kawkę wypije na tarasie, ale słonko się schowało.. Ciepło jest jednak, około 8 stopni, więc jestem dobrej myśli. Dzisiaj pozdejmuję okrycia z róż, rozgrabię trochę kopce Magnolie już odkryte, mają ładne pączki
W przyszłym tygodniu chciałabym wsadzić powojniki, bo wybujały mi w donicach, że hej! Najpierw jednak zaplanowałam porządki, wytyczanie rabat i przesadzanie. Mam tylko popołudnia, więc czasu mało, ale co tam - dam radę
Margo, w tym tygodniu ma być naprawdę cieplutko, na pewno Twój ogród ruszy Ja też czekam na zielone listki brzozy..młode pędy na drzewach napawają energią i optymizmem
Cześć Marzenko wiosenny deszczyk też ma swój urok, A w przyszłym tygodniu będzie dużo więcej słońca
Ewa, krokusiki szybko się rozpędzają, wystarczy im kilka dni słonka, na pewno lada moment zakwitną
Paula, każdy, choćby najmniejszy zwiastun wiosny cieszy Doczekasz się następnych, już niedługo!
Dla wszystkich spragnionych wiosny, jeszcze kilka ubiegłorocznych wspomnień
Czosnek 'Gladiator'
Yellow Crown & Negrita
Geidar Aliev
Liberstar & Negrita
Claudia
Hamilton
Alladin
Agrass White
Doll's Minuet
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Coś mi się wydaje Kasiu,że tulipany to twoje ulubione wiosenne? Też je bardzo lubię,tak samo jak czosnki,ale to coś u mnie nie chcą kwitnąc,poz jednym,którego nawę zapomniałam
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Bedziesz sadzic juz powojniki? Tez sie zastanawiam czy juz w przyszlym tygodniu moich z doniczek nie wsadzic, bo tez zaczynaja wypuszczac nowe pedy po przycieciu ale sa takie rachityczne, bo stoja w gospodarczym a tam tylko male okno jest.
- Rozanka
- Od: 9 lut 2009, o 13:19
Kasia, ale pędzisz? Jak już ładnie u Was, nawet tulipany kwitną.
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Wspaniały widok...aż trudno mi uwierzyć bo w tym roku nie kupiłam ani jednego!