Mój ogród 07 - leosta

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Leszku!
Jestem kolejny raz w Twoim wspaniałym ogrodzie i stwierdziłam, ze najwyższy czas się odezwać ;) Masz piękne rosliny, przy tym okazy zdrowia! Umiesz o nie zadbac :D
Masz przepiękne piwonie - widać, ze to Twoja miłość. A ja z moimi mam problem. Może będziesz mógł mi pomóc? Otóż co roku część pączków zamiera. Po prostu usychają i zamiast 5-6 kwiatów, roslina wydaje 2-3 kwiaty. Czy wiesz coś o takiej chorobie?

Cieszę się, ze jesteś z nami na forum. Twoja rodzina sprawiła Tobie i nam piękny prezent :D
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p
Od: 29 sty 2008, o 08:43

Post »

Witam.

Dzięki KaRo za słowa wsparcia. Zycie musi toczyć się dalej. Co do zdjęć to moja córka będzie sama swoją działkę pokazywać.

Asiula bardzo mi przyjemnie że podoba Ci się moja działka.

Em Dzięki za odwiedziny, mło mi że jest jeszcze ktoś kto uprawia działkę na wzór natury.

Chatte dzięki za odwiedziny, specjalnie dla Ciebie otworzyłem temat w sekcji "Byliny" Dleczego piwonie nie kwitną. A także dla innych bo otrzymuje dużo pytań na ten temat.

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Byłam, czytałam i bardzo dziękuję Leszku! :D
hanna_1962
500p
500p
Od: 2 lut 2008, o 17:12

Post »

Leszku, pisałeś gdzieś, ze KANY sadzisz wprost do gruntu. Kiedy je sadzisz i jak potem o nie dbasz?
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam Leszku ;:100

Gdzie jesteś ? Co u Ciebie słychać ?
Awatar użytkownika
Małgoś59
50p
50p
Od: 13 lut 2008, o 19:12

Post »

WITAJ LESZKU wreszcie mam na tyle czasu,aby spokojnie rozglądnąc siępo Twej pięknej działeczce-od pierwszego posta po ostatni.

Jestem ogródkiem zachwycona,jest perfekcyjny,utrzymany w naturalnej formie i wszystkie roślinki są okazami ;:111 Masz prześliczne piwonie{moje ukochane}Ja niestety nie miałam na działce piwoni ,ale dokonałam już zakupu szczepek: kupiłam białą,różową i czerwoną.Zobaczymy po ilu latach zakwitnie :?

Jest mi ogromnie przykro z powodu straty bliskiego przyjaciela-bratniej ogrodowej duszy.

Życzę Ci mnóstwo siły i samozaparcia w pracy nad działką przyjaciela-sąsiada. :) :)
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.

Pozdrawiam Małgosia

zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witam forumowiczów.

Gabi - jestem, ogromne dzięki za pamięć, bardzo mi miło że ktoś się o mnie upomina. Zrobiłem sobie małą przerwę. Było trochę spraw ale już jestem.

Małgosiu - cieszę się że podoba Ci się moja działka. Prace na działce córki już rozpoczęte. Wyciąłem stare drzewa i teraz jest kupa gałęzi. Zrobiłem już nawat kilka zdjęć, ale jest to działka córki i może sama zechce pokazać.

Pozdrawiam łeszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Leszku to zachęć córkę i niech nam pokaże zdjęcia.
Czekam :wit
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witaj Gabi. Zachęcę tylko tam jest na razie pobojowisko. Dzisiaj ściąłąłem wiśnię bo przechyliła się na płot. Jak tylko uprzątnę, to będą zdjęcia, tylko trochę cierpliwości.

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

Kolorowa
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 2 kwie 2008, o 23:32

Post »

Witam, na forum trafilam jakis czas temu i ogrody ogladam juz dluzszy czas ale po rejestracji to tu bedzie moj pierwszy wpis:)
Kwiaty masz przepiekne, piwonie przecudne, szukam tego tematu dlaczego piwonie nie kwitna (bo moje od lat nie maja zamiaru) ale na razie nie znalazlam :wink: Ale nic, troche wprawy i sobie poradze.

Leszku, czy Twoje cudne hosty rosna w cieniu czy w pelnym sloncu? Wyglada ze maja slonecznie, a czytalam ze raczej lubia cien. Ja na razie dorobilam sie 2 malutkich sztuk ktore posadzilam w pelnym sloncu i nie wiem czy przesadzac czy dadza sobie rade.
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witaj Kolorowa. Wielkie dzięki za zaufanie, pierwszy post do mnie!. Temat którego szukasz jest w sekcji "Byliny, trawy, zioła." tak troszkę niżej. Moje piwonie w większości rosną w pełnym słońcu i jak widzisz pięknie kwitną. Piwonie bardzo lubią ciepełko i na pewno dadzą sobie radę.

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

Kolorowa
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 2 kwie 2008, o 23:32

Post »

dziekuje Leszku za odpowiedz:) Ale czy dotyczy ona takze host? :wink:
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witaj Kolorowa. Przepraszam za niepełną odpowiedź. Hosty to są królowe cienia. Jaśniejsze odmiany mogą rosnąć w półcieniu.

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”