Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
No wiosna już puka do Twojego ogrodu, nieśmiało ale jednak jest Piękne fotki, ogród prześliczny jak marzenie
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ja Cię szukam a Ty masz juz nowy wątek
Melduję się i czekam na jeszcze ......
Melduję się i czekam na jeszcze ......
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No nie, dwie godziny i nawet się na pierwszą stronę nie załapałam! Ale nic dziwnego, masz piękny ogród, Agunia i każdy chętnie do niego zagląda!
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Aga! Super zdjęcia na otwarcie Pierwsze oznaki wiosny i wspomnienie ogrodu w pełnym rozkwicie
Choć zawsze powtarzamy, że nasze ogrody to nigdy nie są dzieła skończone, Twój robi takie wrażenie na odwiedzających - jest po prostu pięknie
Choć zawsze powtarzamy, że nasze ogrody to nigdy nie są dzieła skończone, Twój robi takie wrażenie na odwiedzających - jest po prostu pięknie
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Pół dnia mnie nie było,bo orałam w ziemi,a tu juz druga strona.Napracowałam się dzisiaj za całą zimę ,chyba ponad 20 wiader smieci jesiennych z rabat,głównie oczywiście zalegające liście brzozowe,ale Dzięki porządkom zobaczyłam i u siebie wiosnę,bo biedne kwiaty przez tą stertę nie miały siły przebicia.
Aguś,kiedy robisz wertykulację?
Aguś,kiedy robisz wertykulację?
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Helloł, jestem i ja
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Kolejna część ,aż trudno nadążyć
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś
W nowym wątku się zaznaczam, stary cichaczem czytałam
Fotki piękne, w ogóle ogród masz dopieszczony w każdym kawałeczku
Bardzo, bardzo mi się podoba
W nowym wątku się zaznaczam, stary cichaczem czytałam
Fotki piękne, w ogóle ogród masz dopieszczony w każdym kawałeczku
Bardzo, bardzo mi się podoba
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Aguniu, masz piękny ogród i wielu przyjaciół, dlatego tak szybko leci.
Bardzo ładne zdjęcia.
Bardzo ładne zdjęcia.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nową część zaczęłaś wiosną i to jeszcze jaką. Krokusiki widziałam i wrzośce i bazie i inne chabazie. Dobrze jest a będzie jeszcze lepiej jak słoneczko będzie przyświecało przy wiosennych pracach.
Dzien dobry wszystkim!
U nas na razie pochmurno, ale ponoć ma się przejaśnić i być pięknie ? oby? Milej się wtedy pracuje?
Maju, jak się dzisiaj masz po wczorajszej orce? Dychasz, mam nadzieję? Ja niedługo zakasuję rękawy, przyjmę dostawę kory i ziemi (może mi rozsypią??), łapię za sekatory, taczki, grabie i niech się boją wszystkie chalazie ;-)
Ewo-tuli, dziękuję Ci za tak miłe słowa? Również uważam, że tu wokół nas są same życzliwe osoby, np. Ty.
Renata, witam Cię serdecznie i mam nadzieję, że będzie niedługo co pokazywać na zdjęciach?
Cześć Andrzej, fajnie, że wpadłeś!
Kasiu-magenta, hallo! Muszę się u Ciebie koniecznie wpisać, ponieważ bardzo spodobały mi się ostatnie zdjęcia?
Małgosiu, ja dzisiaj podążam Twoimi śladami i biorę się za robotę? Wertykulację można zrobić, gdy ziemia jest sucha, inaczej powyrywasz trawę i tą suchą, i tę dobrą.
Robaczku, dziękuję i zapraszam!
Su, mój M. mówi, że my sobie strasznie słodzimy ? ale to chyba normalne, bo lubimy bywać w naszych ogrodach i odwiedzać się wzajemnie?
Aga, jesteś ? witaj!
Justyno, wiosna coraz śmielsza będzie jeśli tylko prognozy się sprawdzą? Bardzo tęsknię za ciepłem i słońcem!
Małgosia-nutka, zawsze zapraszam!
Marzenko, miło mi, że zajrzałaś ? zaglądaj proszę jak najczęściej!
U nas na razie pochmurno, ale ponoć ma się przejaśnić i być pięknie ? oby? Milej się wtedy pracuje?
Maju, jak się dzisiaj masz po wczorajszej orce? Dychasz, mam nadzieję? Ja niedługo zakasuję rękawy, przyjmę dostawę kory i ziemi (może mi rozsypią??), łapię za sekatory, taczki, grabie i niech się boją wszystkie chalazie ;-)
Ewo-tuli, dziękuję Ci za tak miłe słowa? Również uważam, że tu wokół nas są same życzliwe osoby, np. Ty.
Renata, witam Cię serdecznie i mam nadzieję, że będzie niedługo co pokazywać na zdjęciach?
Cześć Andrzej, fajnie, że wpadłeś!
Kasiu-magenta, hallo! Muszę się u Ciebie koniecznie wpisać, ponieważ bardzo spodobały mi się ostatnie zdjęcia?
Małgosiu, ja dzisiaj podążam Twoimi śladami i biorę się za robotę? Wertykulację można zrobić, gdy ziemia jest sucha, inaczej powyrywasz trawę i tą suchą, i tę dobrą.
Robaczku, dziękuję i zapraszam!
Su, mój M. mówi, że my sobie strasznie słodzimy ? ale to chyba normalne, bo lubimy bywać w naszych ogrodach i odwiedzać się wzajemnie?
Aga, jesteś ? witaj!
Justyno, wiosna coraz śmielsza będzie jeśli tylko prognozy się sprawdzą? Bardzo tęsknię za ciepłem i słońcem!
Małgosia-nutka, zawsze zapraszam!
Marzenko, miło mi, że zajrzałaś ? zaglądaj proszę jak najczęściej!
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Aguniu, zwolnij tempo bo zadyszki dostanę! Zaglądam codziennie a i tak trudno nadążyć.
Piękne wejście miałaś w tym nowym wątku. Dużo już u Ciebie wiosny.
To Ty dzisiaj szalejesz z łopatą! Cudnie, jak ja Ci zazdroszczę, też już bym chciała.
A nie przepracuj się aby... jutro też jest dzień
Piękne wejście miałaś w tym nowym wątku. Dużo już u Ciebie wiosny.
To Ty dzisiaj szalejesz z łopatą! Cudnie, jak ja Ci zazdroszczę, też już bym chciała.
A nie przepracuj się aby... jutro też jest dzień
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dzięki Aguś,jak bedzie robiła u siebie wetykulację daj znać,pójdę w twoje slady,bo w ubiegłym roku chyba za wcześnie robiłam i nie było specjalnego efektu.