Witam Basiu, ja na razie nie zasilam skrętników i jeszcze nie przesadziłam. Zakwitł jeden dwukolorowy. W marcu przesadzę i mam nadzieje je pobudzić. W ubiegłym roku kwitły bardzo obficie to daje im dłużej odpocząć. Pozdrawiam.
Kochana pierwsza strona zdominowała moje serce druga napatrzeć się nie mogłam aż mi dech zaparło ale mówię sobie dasz radę obejrzysz wszystko a tam dalej takie cudeńka o mało bym się wykończyła ale i tak będę zaglądać piękne skrętniki może masz jakiegoś na zbyciu??? noi pozostałe roślinki naprawdę piękne niech tak ślicznie dalej ci rosną i cieszą oczka
Moniko Witam serdecznie. na razie moje skrętniki sobie odpoczywają, mało podlewam i nie dostają nawozu. na razie nie wiem który jest który, ale jak tylko zakwitnie to zobaczymy. Ty chcesz listek czy roślinkę. I który Ci się podoba najbardziej. Daj znać.
Ależ u Ciebie wszystko pięknie rośnie i kwitnie .
Skrętniki masz cudowne, azalie, anturium, hibiskusy, wszystko piękne.
Bardziej mnie interesuje rajski ptak, jaki on jest duży? Czy mogłabyś pokazać całą roślinę ?
Witam, długo mnie nie było, ale pozdrawiam serdecznie. Aśu kwiat sterlicji ma od ziemi 115 cm. teraz zaczyna kwitnąć jak sie rozwinie to zrobię zdjęcie w całości. Teraz kwitnie następna azalia
Ojej, adenium Ci zakwitło Ja próbowałam dwa razy z tą roślinką, nie mam do niej ręki Ale twoja jest piękna, mogłabyś pokazać zdjęcie od boku? I azalia super