chudziaczku, gdzie Ty kupiłaś taki rękaw? W 'moim' ogrodniczym nie ma.. W zeszłym roku kupiłam czarne plastikowe ( z tych twardych )doniczki po parę groszy sztuka, teraz też mi posłużą .
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Anita, duży masz namiot? Coś mi się kołacze, że większy ode mnieNITKA pisze:A przedszkolaków ilościowo podobnie jak u Kasi, siane w trzech turach - część do tunelu, część do gruntu i kilka koktajlówek do donic na taras.
Jest takie przysłowie : " kto nie słucha ojca, matki, to słucha psiej skóry ".konar55 pisze:(pospieszyłem sie z wysianiem
Kasia, główny tunel ma 24m2, ale mam jeszcze ten badziew z pcv, w którym trzymałam głównie papryki i w tym roku wsadzę tam też trochę pomidorów.Kasencja pisze:Anita, duży masz namiot? Coś mi się kołacze, że większy ode mnieNITKA pisze:A przedszkolaków ilościowo podobnie jak u Kasi, siane w trzech turach - część do tunelu, część do gruntu i kilka koktajlówek do donic na taras.. Ja w tym roku tylko do namiotu pomidory daję. No i kilka koktajlówek w różnych miejschach porozrzucam.
No cóż świat to teraz globalna wioskaRybka pisze:Tak się właśnie zastanawiałam, czy Ty jesteś tą chudziak z WD, wychodzi na to, że bingo(namiętnie zgapiam receptury). Internet jednak jest malutki
danaa pisze:Mam pytanie do forumowicz:
Czy zamiast chwalonego przez Ciebie 'bioflorinu' mogę zastosować (bo mam) 'biohumus dla wszelkich roślin'. Chociaż wcześniej słyszałam opinię, że jeżeli coś jest do wszystkiego - to jest do niczego. Czy i w tym wypadku to miałoby sie potwierdzić? Moje pomidorki po przepikowaniu nie bardzo chca rosnąc
. Dzisiaj sypnęłam pod każdy ociupinkę dolomitu (wcześniej do ziemi posłuchawszy sprzedawczni dodałam niestety jak sie okazało - kredy pastewnej
)