![wystraszony ;:202](./images/smiles/scared.gif)
Hoje mają w sobie coś takiego magnetycznego, że trudno nawet od nich odwrócić wzrok, a co dopiero odkleić ręce
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Kupiłam sobie kilka, ale jedną przelałam
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
![wybij ;:124](./images/smiles/bangin.gif)
![cryy ;:145](./images/smiles/crybaby.gif)
Henryku widać, że dbasz o swoje roślinki
![super ;:333](./images/smiles/thumbsup.gif)
Teraz hoje są ... trendyhen_s pisze:Kiedy pokazuję piękne przecież kaktusy mniej mam odwiedzających i odpowiedzi niż przy hojach.
Fakt niezaprzeczalny, że tak jest.Hoje mają w sobie coś takiego magnetycznego
Tu mamy identyczne podjeście. Co mi się podoba to chętnie oglądam i pochwalić lubię. Stąd moja obecność na wątkach kwiatowych gdzie nie tylko propaguję kaktusy i sukulenty i pomagam w opiece nad nimi ale też lubię sobie popatrzeć na różne nieraz bardzo odległe od naszych rośliny.Lubię fajne rośliny a że takowe posiadasz więc z przyjemnością do Ciebie zaglądam
I tak trzymaj! Hoje to dla mnie również tylko uzupełnienie kolekcji.Hoye jak zwykle przepiekne, ale ja bardziej zachwycam się kaktusami
Niestety pozostało mi ich niewiele więc... Lepiej nie będzie...mamilarie pokazujesz tylko raz (góra 2) do roku...
Wg. mojej wiedzy i doświadczenia jeśli wygląda nieźle to teraz właśnie szykuje się do przebudzenia wiosennego. A jak już ruszy... Zarośnie Ci tą część mieszkania gdzie aktualnie rośnie. I tego Ci oczywiście życzę.Hoja pocta (...) Kupiłam ją półtora roku temu , jako małą szczepkę z czterema listkami.I do dnia dzisiejszego jest taka sama.
Idąc tym tropem... posiadacze niewielkich kolekcji (jak np. ja) powinni pokazywać swoje rośliny raz do roku, bo w końcu kto chciałby w kółko oglądać to samo? Sam widzisz, że to marna wymówkahen_s pisze:Niestety pozostało mi ich niewiele więc... Lepiej nie będzie...mamilarie pokazujesz tylko raz (góra 2) do roku...![]()