Reniuś, wszystko jest ok. nie musisz już nic wysyłać - na pewno się część przyjmie.reniazt pisze:Gabrysiu może jak coś jeszcze będę ci wysyłać to wtedy prześlę lobelię jeszcze raz - mam jej napikowanej sporo. Ja myślałam, że priorytet dojdzie na drugi, co najwyżej trzeci dzień - a tymbardziej, że od ciebie przesyłka przyszła expresem.
W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
Przemuś - to nie krecik dał mi radę tylko tym razem trawnik - męczymy się z przednią częścią ogrodu. Wykorzystujemy każdą chwilę ładnej pogody, bo do końca kwietnia już nie dałeko, a u nas trawa jeszcze nie posiana.
Tak że teraz troche rzadziej jestem tutaj, a jak wpadam, to sił mi brak co by coś nawet napisać.
Ale cierpliwości - za niedługo będa fotki jak zrobiliśmy sobie przed domem.
A kreciki, nie wiem - ale ostatnio nie dają znać o sobie - może ten solarny odstraszacz na nie podziałał.
Tak że teraz troche rzadziej jestem tutaj, a jak wpadam, to sił mi brak co by coś nawet napisać.
Ale cierpliwości - za niedługo będa fotki jak zrobiliśmy sobie przed domem.
A kreciki, nie wiem - ale ostatnio nie dają znać o sobie - może ten solarny odstraszacz na nie podziałał.
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu możesz sobie odebrać krzaczek , bo Ci go dziś wysłałam do Marka .Wsadż , nie dziękuj i niech Ci pięknie rośnie .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- reniazt
Gabryniu - tak mi obowiązki dają w kość, a i ogród tak samo - bo właśnie w piątek zasialiśmy wreszcie ten nieszczęsny trawnik. Ja się cieszyłam, kiedy miałam skopane, a to dopiero się zaczęło. Wyciąganie brył korzeniowych, wygrabywanie, potem staraliśmy się teren wyrównać choć troszkę, a potem trzeba było jeszcze plac pod basen zabezpieczyć palisadą. A samo sianie to nawet poszło, tylko to pokrywanie wartwą torfu - znów dalo w kość mojemu kręgosłupowi.
I dziś udalo mi się wreszcie pstryknąć fotkę naszego dzieła.
I dziś udalo mi się wreszcie pstryknąć fotkę naszego dzieła.
- reniazt
Gabryniu - masz rację - czekam na tę trawkę jak na zbawienie.
Najgorzej teraz ma mój psiuczek - wszyscy go przeganiają, co by nie biegał po tym świeżo zasianym - a on robi maślane oczka i nie może zatrybić o co nam chodzi - jakby chcial powiedzieć: "przecież zawsze mi było wolno tu być".
Przepraszam, że tak rzadko bywam teraz tutaj - ale niestety pracy po same uszy.
Najgorzej teraz ma mój psiuczek - wszyscy go przeganiają, co by nie biegał po tym świeżo zasianym - a on robi maślane oczka i nie może zatrybić o co nam chodzi - jakby chcial powiedzieć: "przecież zawsze mi było wolno tu być".
Przepraszam, że tak rzadko bywam teraz tutaj - ale niestety pracy po same uszy.
- reniazt
Zosia, ale zrobiłaś mi frajdę - jestem pod wrażeniem i mówię to zupełnie szczerze. Zobacz posadziłam różyczkę i chyba ona jest tak samo szczęśliwa jak i ja.andriu53 pisze:Reniu możesz sobie odebrać krzaczek , bo Ci go dziś wysłałam do Marka .Wsadż , nie dziękuj i niech Ci pięknie rośnie .
Wybrałam jej miejsce niemal przy samym wejściu do nas - choć na fotce tego nie widać - ale postanowiłam, że tam jej będzie najlepiej i będzie witać wszystkich naszych gości.