Ogród tesciowej, który wziełam pod swoje skrzydla
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród tesciowej, który wziełam pod swoje skrzydla
Maska witam miłego gościa dziękuję za te miłe słowa też nie wiedziałam że jest tyle odmian mieczyków
Oczywiście serdecznie zapraszam w odwiedziny kiedy tylko zechcesz
A co do narcyzów to możliwe możliwe, niestety w zeszłym roku także pare mi wymarzło, za wcześnie zaczeły kiełkować i mrozy im zaszkodziły, a u mnie rosną one jeszcze pod balkonem więc woda ciągle na nie kapie z niego i praktycznie kołderki ze śniegu nie miały no nic będę musiała dokupić jesienią odmiany które mi wypadną, szkoda tylko że nie będą cieszyć mych oczu tak jak w zeszłym roku
edi13 dziękuje
slila1 ja się teraz tak zastanawiam kiedy ja się obrobię z tą robotą, chyba za dużo wziełam sobie na głowe jeszcze tyle do zrobienia... może jakoś podołam Dziękuję, słoneczko na pewno się przyda, większy zapał do pracy wtedy jest
justyna_gl spokojnie, wesele nie zając nie ucieknie chyba że panna młoda albo pan młody podróż poślubna dopiero będzie prawdopodobnie na przełomie sierpnia a września, planowaliśmy od razu po weselichu 2-3 dni (na 2 tygodnie) ale wyskoczyło nam kolejne wesele więc w sumie w czerwcu mamy wraz ze swoim 3 wesela więc nie ma jak wyjechać.
Oczywiście serdecznie zapraszam w odwiedziny kiedy tylko zechcesz
A co do narcyzów to możliwe możliwe, niestety w zeszłym roku także pare mi wymarzło, za wcześnie zaczeły kiełkować i mrozy im zaszkodziły, a u mnie rosną one jeszcze pod balkonem więc woda ciągle na nie kapie z niego i praktycznie kołderki ze śniegu nie miały no nic będę musiała dokupić jesienią odmiany które mi wypadną, szkoda tylko że nie będą cieszyć mych oczu tak jak w zeszłym roku
edi13 dziękuje
slila1 ja się teraz tak zastanawiam kiedy ja się obrobię z tą robotą, chyba za dużo wziełam sobie na głowe jeszcze tyle do zrobienia... może jakoś podołam Dziękuję, słoneczko na pewno się przyda, większy zapał do pracy wtedy jest
justyna_gl spokojnie, wesele nie zając nie ucieknie chyba że panna młoda albo pan młody podróż poślubna dopiero będzie prawdopodobnie na przełomie sierpnia a września, planowaliśmy od razu po weselichu 2-3 dni (na 2 tygodnie) ale wyskoczyło nam kolejne wesele więc w sumie w czerwcu mamy wraz ze swoim 3 wesela więc nie ma jak wyjechać.
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Zgubiłam szczękę przy widoku takiej ilości krokusów.Miód malina na oczy.
WOW no to się zapowiada gorące lato, będę czytać z zapartym tchem, trzymam kciuki i za ogród i za wesela trzy.
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Elizo czy dobrze zrozumiałam że sadzisz różne cebulowe w jednej skrzynce? Ale są to pewnie cebulowe z jednej pory roku? A nie np. lilie z krokusami? 3 śluby w jednym miesiącu ; wygląda na to że czerwiec to chyba jeden z najpopularniejszych miesięcy ślubnych .
-
- 1000p
- Kontakt:
Maska będę właśnie musiała zmienić im miejsce, choć jak mówie w zeszłym roku pięknie kwitły więc nie wiem czemu w tym roku tak wymarniały a były jeszcze przed wsadzaniem do ziemi moczone przeciw grzybom
I oczywiście bardzo dziękuje emotka jest genialna
malgocha1960 bardzo cieszę się, że się podoba. A szczękę mam nadzieję że potem znalazłaś
aovin ojj zapowiada, zapowiada... gorzej z finansami w zeszłym roku narzekałam, bo nie mieliśmy ani jednego a by się poszło tak w tym roku będziemy nadrabiać dziękuję
bufo-bufo tak, dobrze zrozumiałaś tulipanki i krokusy mam razem w koszyczkach, ale lilie i krokusy także są razem w koszyczkach, ale tych z liliami jest niewiele (bo to te w tym trójkącie czyli na tych odnogach co pokazałam na zdjęciach) więc bez problemu powinno udać mi się wykopać w czerwcu te krokusy oczywiście nie z całymi koszyczkami tylko pojedyncze krokusy będę wydłubywać bo tam gdzie tulipany to wiadomo że problemu nie będzie bo całe koszyczki wyjmować będę
Ojj tak trafiły się trzy... w sumie miały być tylko 2... moje i 3 tygodnie po moim moja przyjaciółka która jeszcze za starszą będzie u mnie, no a tydzień temu dowiedziałam się że kuzynka 2 tygodnie po mnie też wychodzi za mąż a planowali w przyszłym roku
I oczywiście bardzo dziękuje emotka jest genialna
malgocha1960 bardzo cieszę się, że się podoba. A szczękę mam nadzieję że potem znalazłaś
aovin ojj zapowiada, zapowiada... gorzej z finansami w zeszłym roku narzekałam, bo nie mieliśmy ani jednego a by się poszło tak w tym roku będziemy nadrabiać dziękuję
bufo-bufo tak, dobrze zrozumiałaś tulipanki i krokusy mam razem w koszyczkach, ale lilie i krokusy także są razem w koszyczkach, ale tych z liliami jest niewiele (bo to te w tym trójkącie czyli na tych odnogach co pokazałam na zdjęciach) więc bez problemu powinno udać mi się wykopać w czerwcu te krokusy oczywiście nie z całymi koszyczkami tylko pojedyncze krokusy będę wydłubywać bo tam gdzie tulipany to wiadomo że problemu nie będzie bo całe koszyczki wyjmować będę
Ojj tak trafiły się trzy... w sumie miały być tylko 2... moje i 3 tygodnie po moim moja przyjaciółka która jeszcze za starszą będzie u mnie, no a tydzień temu dowiedziałam się że kuzynka 2 tygodnie po mnie też wychodzi za mąż a planowali w przyszłym roku
Ło Matuchno kochana!!! Szanowna Gospodyni tego wątku w czerwcu ma wesele i to swoje własne!!!!!!!!!!!! No dopiero teraz doczytałem!!! Moje gratulacje!!!
- kropka010
- 500p
- Od: 28 lip 2011, o 22:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no to ja też dołaczam się do gratulacji a którego czerwca, ja też czerwcowa, w tym roku moje małżeństwo będzie pełnoletnie Boże jak ja to wytrzymałam
... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Oj pamiętam jak ja szykowałam się do weseliska a dzień ślubu był taki upał że coś. W końcu to był lipiec Gratuluję Wam serdecznie i czekamy na zdjęcia ślubne
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Elizo to będziemy mieć forumkowe weselicho - łał w monitorek stukniemy toaścik
-- Pt 30 mar 2012 18:22 --
-- Pt 30 mar 2012 18:23 --
-- Pt 30 mar 2012 18:24 --
ha nawet komputer dublował pościk
-- Pt 30 mar 2012 18:22 --
-- Pt 30 mar 2012 18:23 --
-- Pt 30 mar 2012 18:24 --
ha nawet komputer dublował pościk
No własnie, każdy z nas przed monitorkiem chlapnie za zdrowie Państwa Młodych
-- 30 mar 2012, o 21:45 --
W ogóle to jest mój ulubiony (poza swoim własnym, hihihihihihihihi ) wątek, ponieważ - Elizko - zaczęłaś go pisać w moje urodziny!!!!!!!!
-- 30 mar 2012, o 21:45 --
W ogóle to jest mój ulubiony (poza swoim własnym, hihihihihihihihi ) wątek, ponieważ - Elizko - zaczęłaś go pisać w moje urodziny!!!!!!!!
-
- 1000p
- Kontakt:
łłłłooo jakie miłe zaskoczenie.... tyle miłych słów, nawet się nie spodziewałam że coś sie dzieje w mym wątku
Jesteście Kochani
Igorze dziękuje ślicznie za gratulacje i jak miło mi czytać, że lubisz mój wątek... aż sobie zobaczyłam kiedy go zaczełam pisać bo nawet nie pamiętałam... noo to mówisz że 3 lipca urodzinki obchodzisz - już wkodowałam sobie do główki tą date
A będziesz może na zlocie w maju forumkowym?? bo ja się wybieram achhh czekają mnie w najbliższym czasie same imprezy zaczynając od zlotu- 19 maja zlot forumkowy, 26 maja moje i Lubego Panieńsko-kawalerskie, 2 czerwca prawdopodobnie panieńskie mojej przyjaciółki, 9 i 10 czerwca moje weselicho, 23 czerwca weselicho kuzynki i 30 i 31 weselicho przyjaciółki - ale będzie balanga
kropka010 Dziękuję Ci ślicznie Kochana za gratulacje wyżej już pisałam że 9 i 10 czerwca jest weselicho a Ty kiedy miałaś?
Mówisz że Twoje będzie już pełnoletnie... noo to już kawałek czasu ale chyba nie jest tak źźźlleee skoro tyle wytrzymałaś
szyszunia I Tobie także ślicznie dziękuje za gratulacje noo ja sie modlę o piękną pogodę bo ślub będzie pod gołym niebem , więc w razie deszczu do kaplicy niestety wszyscy się nie zmieszczą
Nooo do zdjęć jeszcze daleko
marzena06 hihihi nie ma problemu możemy się stukać, ciekawe czy nasze monitory to przeżyją
Jesteście Kochani
Igorze dziękuje ślicznie za gratulacje i jak miło mi czytać, że lubisz mój wątek... aż sobie zobaczyłam kiedy go zaczełam pisać bo nawet nie pamiętałam... noo to mówisz że 3 lipca urodzinki obchodzisz - już wkodowałam sobie do główki tą date
A będziesz może na zlocie w maju forumkowym?? bo ja się wybieram achhh czekają mnie w najbliższym czasie same imprezy zaczynając od zlotu- 19 maja zlot forumkowy, 26 maja moje i Lubego Panieńsko-kawalerskie, 2 czerwca prawdopodobnie panieńskie mojej przyjaciółki, 9 i 10 czerwca moje weselicho, 23 czerwca weselicho kuzynki i 30 i 31 weselicho przyjaciółki - ale będzie balanga
kropka010 Dziękuję Ci ślicznie Kochana za gratulacje wyżej już pisałam że 9 i 10 czerwca jest weselicho a Ty kiedy miałaś?
Mówisz że Twoje będzie już pełnoletnie... noo to już kawałek czasu ale chyba nie jest tak źźźlleee skoro tyle wytrzymałaś
szyszunia I Tobie także ślicznie dziękuje za gratulacje noo ja sie modlę o piękną pogodę bo ślub będzie pod gołym niebem , więc w razie deszczu do kaplicy niestety wszyscy się nie zmieszczą
Nooo do zdjęć jeszcze daleko
marzena06 hihihi nie ma problemu możemy się stukać, ciekawe czy nasze monitory to przeżyją
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Elizko , dobra , dobra , a kto w tym czasie ogrodem się zajmie Balangi , a chwasty rosną
Dołączam do gratulacji , no i co najmniej podwójnej osiemnastki w małżeństwie.
Dołączam do gratulacji , no i co najmniej podwójnej osiemnastki w małżeństwie.