Madzik - moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- madzik
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
Aankaa - obie strony są polecane, moim zdaniem przy oknie zachodnim warto by jednak cieniować w lecie - długie popołudnia, ostre słońce. Ale i tak głównie zależy to od Twoich kwiatów - są storczyki lubiące słońce i takie, które mniej je lubią
Storczykowa - mój jest z allegro (pisałam już o tym wcześniej).
Storczykowa - mój jest z allegro (pisałam już o tym wcześniej).
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
tylko że są dopiero pod koniec maja... a o mini marka prosiłam nieraz. raz zamierzałam kupić w pąkach, ale zamiast niego kupiłam Vandę (i dzisiaj żałuję, bo Vanda uschła). A mini marki są cudne. Ale z internetu pewnie będzie przekwitnięty, albo trzeba będzie długo czekać, a ja jestem bardzo, bardzo niecierpliwa (dziwię się, że kiedyś dałam radę czekać pół roku na Vandę z internetu). a na wystawie pewnie będzie, ale są drogie (a planuję jeszcze kupić Vandę, jakieś Phalaenopsisy i zielone Dendrobium). na pewno rodzice mi nie kupią mini marka (( a marzę o nim odkąd zobaczyłam takiego na jakimś spotkaniu storczykowym (chyba 10.12.2005 , moje pierwsze)madzik pisze:Duśka - teraz tak mi przyszło do głowy - poproś może rodziców o Mini Marka ( na pewno będzie na wystawie...) jako prezent na Twoje Urodziny ( nieważne, że są np. za jakiś czas - będą już mieć prezent z głowy a i Ty będziesz zadowolona) lub inną zbliżającą się okazję