Na mazowieckich piaskach - ogród Franceski cz. 2
- Francesca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na mazowieckich piaskach - ogród Franceski cz. 2
Wiosna przyszła!!!! Świeżutkie zdjęcia bociana, chyba się zmęczył biedak
Poprzednia cześć wątku znajduje się TUTAJ.
Zapraszam do drugiej części opowiadania o zmaganiach o tym, jak próbujemy działkę, na której nie było NIC, przekształcić powoli w ogród może trochę zbyt zabałaganiony zdaniem niektórych, może za mało wykwintny, ale naturalny i wiejsko-angielski ( ) w swym charakterze. Na pewno nie zabraknie powojników, hortensji, lilaków, jaśminowców i kwiatów, kwiatów, kwiatów .
Poprzednia cześć wątku znajduje się TUTAJ.
Zapraszam do drugiej części opowiadania o zmaganiach o tym, jak próbujemy działkę, na której nie było NIC, przekształcić powoli w ogród może trochę zbyt zabałaganiony zdaniem niektórych, może za mało wykwintny, ale naturalny i wiejsko-angielski ( ) w swym charakterze. Na pewno nie zabraknie powojników, hortensji, lilaków, jaśminowców i kwiatów, kwiatów, kwiatów .
Re: Na mazowieckich piaskach - ogród Franceski cz. 2
Ach! Dziękuję za start z bociankiem!
A kwiaty rozkoszne. Ten powojnik, kwiat przy kwiecie, jak Ty to robisz?!
A kwiaty rozkoszne. Ten powojnik, kwiat przy kwiecie, jak Ty to robisz?!
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj, nowy wątek?! Jak ten czas leci. Jak cudownie że boćki wróciły do domu
Zobaczyłam lawendę i umarłam Kupowałaś takie sadzonki czy siałaś i otrzymałaś taki rezultat?
Zobaczyłam lawendę i umarłam Kupowałaś takie sadzonki czy siałaś i otrzymałaś taki rezultat?
Franci, przepiękne zdjęcia - łanów takiej zieloności i innych kolorów bardzo mi trzeba!
Pogłaszcz bociana po piórach
ps. w święta nie będę Cię kłopotać, może za tydzien wybiorę się do DiO w Mińsku, to wtedy się umówimy...
Pogłaszcz bociana po piórach
ps. w święta nie będę Cię kłopotać, może za tydzien wybiorę się do DiO w Mińsku, to wtedy się umówimy...
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Ech, nie wiecie ile razy dziennie na gniazdo patrzyłam .
Linetko, to jest Polish Spirit, startował w ubiegłym roku od dwóch może czterdziestocentymetrowych pędów (ułamały się w transporcie), a to zdjęcie z około 20 lipca . Jest bardzo żywotny, a tyle kwiatów to u niego nie taka niezwykła rzecz.
Jolu,masz na myśli te fioletowo kwitnące kępy? To jest szałwia omszona, sezon bodajże trzeci na tym miejscu; lawenda jest bliżej, na drugim planie w centrum, stanowczo mniejsza
Aguniu, sama z przyjemnością i niedowierzaniem oglądałam dziś niektóre zdjęcia, że też może być tak zielono
Co do wizyty - czekamy . My w Święta i tak codziennie wyjeżdżamy, bylibyśmy dopiero wieczorami, ale wiem, ze i inni tak przyjeżdżają do domów
Linetko, to jest Polish Spirit, startował w ubiegłym roku od dwóch może czterdziestocentymetrowych pędów (ułamały się w transporcie), a to zdjęcie z około 20 lipca . Jest bardzo żywotny, a tyle kwiatów to u niego nie taka niezwykła rzecz.
Jolu,masz na myśli te fioletowo kwitnące kępy? To jest szałwia omszona, sezon bodajże trzeci na tym miejscu; lawenda jest bliżej, na drugim planie w centrum, stanowczo mniejsza
Aguniu, sama z przyjemnością i niedowierzaniem oglądałam dziś niektóre zdjęcia, że też może być tak zielono
Co do wizyty - czekamy . My w Święta i tak codziennie wyjeżdżamy, bylibyśmy dopiero wieczorami, ale wiem, ze i inni tak przyjeżdżają do domów
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Francesca! Witaj w nowym wątku
Fajne otwarcie, wspomnienie lata ten powojniczek to Polish Spirit? Superasny Ciekawe kiedy nasze tegoroczne nabytki bedą takie ładne..
Miłego dnia
Fajne otwarcie, wspomnienie lata ten powojniczek to Polish Spirit? Superasny Ciekawe kiedy nasze tegoroczne nabytki bedą takie ładne..
Miłego dnia
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
No widzisz jaka ja jeszcze zielona mam krzaczek szałwi ale mi tak nie urósł
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Agatko zawitałam i ja do Twojego wątku Powojnik piękny ma kolor a jaki obsypany kawiatkami już nie mogę się doczekać kiedy moje zakwitną
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale masz dorodne szałwie
Kiedy siejesz dziewanny?
Kiedy siejesz dziewanny?
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj jaka to odmiana tej szałwi?
- gosiakmala
- 500p
- Od: 9 sty 2011, o 14:27
Hej Franceska. Ale śliczny powojnik , ale ten bocian to po prostu zdjęcie pierwsza liga , co by on czegoś nie zwiastował ;)
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
-
- 100p
- Od: 16 paź 2010, o 16:42
witaj tak w nowym wątku będę często zaglądał. Pozdrawiam!
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Witaj Franci