Nieśmiało, skromnie, balkonowo...
-
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 14:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nieśmiało, skromnie, balkonowo...
Oj piękny balkon będzie latem Już nie mogę się doczekać
witam martucham1 u siebie
Clematis przesadzony (sorry za te brudne barierki, ale szkoda mi dłoni na mycie dechy, która pójdzie out)
Dobrej nocki życzę. Cmok
Clematis przesadzony (sorry za te brudne barierki, ale szkoda mi dłoni na mycie dechy, która pójdzie out)
Dobrej nocki życzę. Cmok
Nieśmiało, skromnie, balkonowo... Zapraszam!
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Bardzo ładnie się prezentuje powojnik
I ma pączka
I ma pączka
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Dziękuję, też mi się podobaNiunia1981 pisze:Bardzo ładnie się prezentuje powojnik
Kochana nie jednegoNiunia1981 pisze:I ma pączka
A powiedz mi Moniczko czy on może zostać już na balkonie? Na dzisiejszą noc go zostawiłam bo ma być 5 st.C ale jakby tak miało jeszcze przymrozić...No i muszę mu poszukać jakiegoś dłuższego badylka
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
- Niunia1981
Alicjo moje powojniki są na balkonie od sierpnia zeszłego roku
Nie wiem gdzie był przechowywany Twój w sklepie ale chyba pod daszkiem skoro ma tyle liści to może go hartuj powoli żeby jakiegoś szoku nie dostał
I tak teraz myślę - czy ta doniczka nie jest za mała? Jak ja kupowałam powojniki to zalecono kupić doniczkę głęboką conajmniej na 40 cm - musiałam pogłębić moją drewnianą przez podwyższenie boków bo była za płytka.
Nie wiem gdzie był przechowywany Twój w sklepie ale chyba pod daszkiem skoro ma tyle liści to może go hartuj powoli żeby jakiegoś szoku nie dostał
I tak teraz myślę - czy ta doniczka nie jest za mała? Jak ja kupowałam powojniki to zalecono kupić doniczkę głęboką conajmniej na 40 cm - musiałam pogłębić moją drewnianą przez podwyższenie boków bo była za płytka.
Pozdrawiam, Monika
Tak, tak samo jak Niunia chyba dałabym go do większego pojemnika.
No i obserwowałabym termometr: gdyby temperatura spadała poniżej 5 stopni, to już bym go na noc czymś owinęła, choćby papierem. Kilkoma warstwami.
No i obserwowałabym termometr: gdyby temperatura spadała poniżej 5 stopni, to już bym go na noc czymś owinęła, choćby papierem. Kilkoma warstwami.
-
- 200p
- Od: 11 maja 2008, o 15:31
Ależ on już jest piękny, ten Twoj clematis! A co dopiero jak się zadomowi i dostanie ciepełka i słoneczka
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
wzięłam go przy kasie w Lidlu nie np. w Obi gdzie kwiaty są na zewnątrz. No to stopniowo będę go wynosiła w takim razie choć póki co mamy temp. na plusieNiunia1981 pisze:Alicjo moje powojniki są na balkonie od sierpnia zeszłego roku
Dziękuję za opinię!!!!! Wiesz no możliwe, kurde idę zmierzyć i najwyżej kupię innąNiunia1981 pisze:I tak teraz myślę - czy ta doniczka nie jest za mała? Jak ja kupowałam powojniki to zalecono kupić doniczkę głęboką conajmniej na 40 cm - musiałam pogłębić moją drewnianą przez podwyższenie boków bo była za płytka.
Dziękuję kobitki za cenne uwagiLineta pisze:Tak, tak samo jak Niunia chyba dałabym go do większego pojemnika.
Jejku sama się doczekać nie mogębaiana pisze:Ależ on już jest piękny, ten Twoj clematis! A co dopiero jak się zadomowi i dostanie ciepełka i słoneczka
Dziś nadprogramowo znalazłam się na giełdzie kwiatowej ale BEZ PIENIĘDZY. Może to i dobrze bo tyle cudności było...i bratki miniaturowe, których cały czas szukałam, no piękne!!!! Po świętach wybiorę się znów ale z kasą Kupiłam natomiast 2 rozki wiklinowe
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
To chyba sobie taką pokutę zadałaś - na giełdzie kwiatowej bez pieniędzy! Straszne!
A rożki fantastyczne, już widzę te spływające z nich kaskady kwiatów.
A no bo mówię, że nadprogramowo byłam Spotkałam znajomą w Leclerku, która niestety jechała na giełdę i zapakowałam się jej do samochoduLineta pisze: To chyba sobie taką pokutę zadałaś - na giełdzie kwiatowej bez pieniędzy! Straszne!
A za tymi rożkami to ja już dawno się rozglądałam i też już widzę w nich np. bacope, kocanki włochate, komarzyce i moze te moje bratki...? Się rozmarzyłam
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
- Niunia1981
Chyba bym się pochlastała gdybym na giełde kwiatową pojechała bez kasy !! O ja!! Z tydzięń bym nie spała po takim przeżyciu
A te rożki super!! Mi te się takie podobają ale mi już ścian zabrakło na balkonie
A te rożki super!! Mi te się takie podobają ale mi już ścian zabrakło na balkonie
Pozdrawiam, Monika
heheheheh i tak jeszcze nie ma tego co bym chciała, baaaardzo mało sadzoneczek jest, więc nie ma tragedii Ale po bratki muszę wrócić !!!!!
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
Zaraz, zaraz, a gdzie ta giełda kwiatowa? Bo Ty jesteś ze Śląska?