Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widać, że lampa błyskowa była w użyciu. A ja przyjdę na ten "rebarbar" z ostatniego zdjęcia.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- bogusia177
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
Bogusiu Kochana, ja tak po cichutku zagadam do Twojego pięknego ogródeczka... ale teraz nie wytrzymam! Muszę zasadzić rabarbar!!! Już się tu kilka dni temu, sąsiadka dziwiła, że nie mam w ogrodzie rabarbaru, na forum też, prawie gdzie nie zajrzę tam rabarbar, a Ty mnie już kompletnie dobiłaś! Smaczny na kompot, smaczny do ciasta, liśćmi można zakwaszać ziemię (to chyba u Grażynki- Kogry się tego dowiedziałam), a w dodatku ładnie te wielkie liście wyglądają... Bogusiu, a czy możesz mi udzielić o rabarbarze jakichś bliższych informacji...? Np czy nie jest inwazyjny (czy się nie rozrasta jak chrzan, albo nie rozsiewa), czy nie przyciąga, albo odpycha jakieś żyjątka... Nic o nim nie wiem... A pewne informacje są istotne, żeby nie zasadzić go w nieodpowiednim miejscu...
-
- 10p - Początkujący
- Od: 16 kwie 2008, o 15:44
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Świetny pomysł! Też sobie muszę zażyczyć prezentów na Dzień Ojca!bogusia177 pisze: ,a na buty mi dosz na dzień ojca - ...
Obkupiłaś się znowu A kwiatki Ci kwitną, ze hej! U mnie onieg dopiero pączki ma.
Rabarbar natomiast miałam kiedyś w ogródku i...go wywaliłam. Zlatywały się do niego masowo takie jasnobrązowe, duze, cuchnące chrząszcze. Brrr! Jak go wywaliłam, utrapienie z chrząszczami się skończyło. Ty nie masz Bogusiu takich kłopotów?