Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
Cześć Aguś, mam nadzije, że się wyspałaś i dzisiaj czujesz się lepiej
U mnie za oknem przedziera się słoneczko, czego i tobie życzę
U mnie za oknem przedziera się słoneczko, czego i tobie życzę
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Cześć Reniu! Dzięki za troskę, niestety głowa boli mnie nieustannie
Popaduje i to mocno chwilami, zatem wszystko nam się pięknie zazieleni... Czekam na słońce po południu... Miłego!
Małgolinko, otóż to, niech weekend będzie ładny - w końcu wszyscy pracujący nań czekają Miłego również!
Cześć Helenko! Miło, że zaglądasz Klony palmowe (Atropurpureum) rosną u mnie od ponad 5 lat... Okrywałam je na zimę przez pierwsze dwa lata, teraz radzą sobie same doskonale... Spróbuj - warto!
Maju, sen dla migrenowiczek najlepszym lekarstwem... Wyspałam się, ale co z tego - znowu mnie nap.... A jak Ty się masz?
Kasik, dzięki za dobre słowo
Jula, dzieńdoberek Jak samopoczucie dziś?
Śmieszna sprawa z tymi naszymi 'podobiznami' ;) Mnie też bolą oczodoły i przy mocnej migrenie mam mdłości - typowe objawy. Akupunktury pewnie nie spróbuję, bo nie mam czasu na pierdoły ;) Wiesz jak to jest, zawsze jest coś ważniejszego.
Ech, byleby przeżyć dzisiejszy dzień i będzie trochę relaksu.
Dobrego piątku wszystkim!
Popaduje i to mocno chwilami, zatem wszystko nam się pięknie zazieleni... Czekam na słońce po południu... Miłego!
Małgolinko, otóż to, niech weekend będzie ładny - w końcu wszyscy pracujący nań czekają Miłego również!
Cześć Helenko! Miło, że zaglądasz Klony palmowe (Atropurpureum) rosną u mnie od ponad 5 lat... Okrywałam je na zimę przez pierwsze dwa lata, teraz radzą sobie same doskonale... Spróbuj - warto!
Maju, sen dla migrenowiczek najlepszym lekarstwem... Wyspałam się, ale co z tego - znowu mnie nap.... A jak Ty się masz?
Kasik, dzięki za dobre słowo
Jula, dzieńdoberek Jak samopoczucie dziś?
Śmieszna sprawa z tymi naszymi 'podobiznami' ;) Mnie też bolą oczodoły i przy mocnej migrenie mam mdłości - typowe objawy. Akupunktury pewnie nie spróbuję, bo nie mam czasu na pierdoły ;) Wiesz jak to jest, zawsze jest coś ważniejszego.
Ech, byleby przeżyć dzisiejszy dzień i będzie trochę relaksu.
Dobrego piątku wszystkim!
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
miłego piateczku Agus ,u mnie sksliczne słoneczko ....chyba bedzie cudnie
Dorotko, ciesz się słońcem - u nas pada Miłego również
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Główka dalej boli? Cięcie włosków nie pomogło, leki nie pomagają, przekłuwanie uszu ani akupunktura nie pomaga - to została Ci już tylko hipnoza. A nuż się uda? Choć jak zakupy nie pomagają to już przegrana sprawa. Ale od wczoraj mnie też boli.
Z tego co opisujesz to fryzurkę masz taką jak ja Tylko mój kolorek inny. Bardzo wygodna i praktyczna. Mi w ogródku przeszkadza tylko grzywka, którą podpinam jakąś małą żabką. Kiedyś była tona spinek a teraz luz blus ameryka.
Z tego co opisujesz to fryzurkę masz taką jak ja Tylko mój kolorek inny. Bardzo wygodna i praktyczna. Mi w ogródku przeszkadza tylko grzywka, którą podpinam jakąś małą żabką. Kiedyś była tona spinek a teraz luz blus ameryka.
Na moje samopoczucie ma straszny wpływ pogoda. Jak jest wiatr, to czuje się fatalnie. Mam nadzieję, że jak będzie ładnie, ciepło to i twoja migrena minie
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus dobry normalka, trzydnowka sie zapowiedziala u mnie tez fatalnie
Ja wiem, ze z czasem kiepsko zawsze ale ja dosc duzo rzeczy w swoim zyciu wyprobowalam. Ale mialam kiedys takie okresy, ze na dluzszy okres wylaczalo mnie z zycia. Pamietam raz dopadlo mnie w listopadzie i w styczniu przeszlo - nie byl to mocny bol, ale ciagle bolalo, wstawales bolalo, kladles sie spac bolalo. Co to za zycie, żadne .... to tak sie kulalam gdzie tylko mozliwosc jakas byla. Slonca nam zycze
Ja wiem, ze z czasem kiepsko zawsze ale ja dosc duzo rzeczy w swoim zyciu wyprobowalam. Ale mialam kiedys takie okresy, ze na dluzszy okres wylaczalo mnie z zycia. Pamietam raz dopadlo mnie w listopadzie i w styczniu przeszlo - nie byl to mocny bol, ale ciagle bolalo, wstawales bolalo, kladles sie spac bolalo. Co to za zycie, żadne .... to tak sie kulalam gdzie tylko mozliwosc jakas byla. Slonca nam zycze
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguś dawno mnie nie było, mam nadzieję że mnie przyjmniesz
Ty narzekasz na deszcz, a ja czekam aby zaczęło padać, wszystko już posiałam i teraz przydałoby się aby podlać , zimno się dzisiaj zrobiło i słoneczka nie ma, ale deszczu tez nie
Ty narzekasz na deszcz, a ja czekam aby zaczęło padać, wszystko już posiałam i teraz przydałoby się aby podlać , zimno się dzisiaj zrobiło i słoneczka nie ma, ale deszczu tez nie
Jula, wiem już na 100%, że mamy identyczną przypadłość, tak samo działającą... Mnie też trzymało kiedyś kilka miesięcy, to niewyobrażalne jak trudne jest codzienne funkcjonowanie, gdy non stop boli głowa.
Padać przestało, może wyjdzie słońce... Zazdroszczę jutrzejszej integracji! M. się wybiera?
Iza, oczywiście że na migrenowców ma wpływ pogoda... Wiatry i deszcze znoszę fatalnie, swietnie czuję się przy słonecznej pogodzie... Dla mnie tylko Hiszpania byłaby ratunkiem ;)
April, już nie chcę narzekać... Poboli i kiedyś przestanie.
Cieszę się, że już za dwa tygodnie się poznamy
Agusiu, witam serdecznie po długiej przerwie - cieszę się, że znowu jesteś z nami! Może zrobimy podmianę? Ja Ci oddam deszcz, a Ty mi słońce? pozdrawiam gorąco!
Na pociechę trochę moich ulubienic:
Padać przestało, może wyjdzie słońce... Zazdroszczę jutrzejszej integracji! M. się wybiera?
Iza, oczywiście że na migrenowców ma wpływ pogoda... Wiatry i deszcze znoszę fatalnie, swietnie czuję się przy słonecznej pogodzie... Dla mnie tylko Hiszpania byłaby ratunkiem ;)
April, już nie chcę narzekać... Poboli i kiedyś przestanie.
Cieszę się, że już za dwa tygodnie się poznamy
Agusiu, witam serdecznie po długiej przerwie - cieszę się, że znowu jesteś z nami! Może zrobimy podmianę? Ja Ci oddam deszcz, a Ty mi słońce? pozdrawiam gorąco!
Na pociechę trochę moich ulubienic:
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
No to walnęłaś po oczach tymi pięknościami
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
Nie ma sprawy, ale problem w tym że słonka u mnie tez nie uwidzisz a jeszcze wczoraj pieknie świeciło za to dzisiaj zimnica, miałam iść trochę popielić ale tak zimno, że mi się nie chce
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale widoki Aga! Dziękuje, od razu mam lepszy dzien
Sebastian Kneipp to moja miłość, Aprikola tez zapisana cuuuuuudaśne te rozyczki
Przykro mi, ze głowa wciąż boli, może zmiana pogoda pomoże..? Ms byc wiecej słonka
Pozdrowionka
Sebastian Kneipp to moja miłość, Aprikola tez zapisana cuuuuuudaśne te rozyczki
Przykro mi, ze głowa wciąż boli, może zmiana pogoda pomoże..? Ms byc wiecej słonka
Pozdrowionka
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Aguś, piękne te Twoje róże
a swoją drogą mogę wiedzieć gdzie zamawiałaś? W moim ogrodniczym gdy pytałam o interesujące mnie gatunki to odpowiedź była jedna : nie ma
a swoją drogą mogę wiedzieć gdzie zamawiałaś? W moim ogrodniczym gdy pytałam o interesujące mnie gatunki to odpowiedź była jedna : nie ma
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II