dzięki, ale to mój pierwszy rok i nie wiem jak wyglądają normalne poszukamComcia pisze:Staśmione kwiaty są większe od normalnych i pojawiają się jako pierwsze.
Edit: już znalazłam
dzięki, ale to mój pierwszy rok i nie wiem jak wyglądają normalne poszukamComcia pisze:Staśmione kwiaty są większe od normalnych i pojawiają się jako pierwsze.
Jak je zobaczysz po raz pierwszy, te staśmione, to nie będziesz miała wątpliwości - wyglądają tak jakby kilka kwiatków było zrośniętych.moonniiaa pisze:dzięki, ale to mój pierwszy rok i nie wiem jak wyglądają normalne poszukam
Zbyt duża ilość soli w podłożu może być powodem kiepskich wschodów, tak jak przypuszczałaś, pali kiełki.Rusalka pisze:Kozula..
... w tym roku przedobrzyli..prawie wszyscy piszą o problemach ze wschodami..-czy to może być też przyczyną gorszych wschodów..że popaliło nasiona jeszcze zanim wzeszły..??
Dla Ciekawości powiem Ci że w tym roku megagron znów u mnie długi a nie krępy..a nasiona specjalnie nie swoje sadziłam.. przy oknie stoi a znów mi na metrowca wychodzi.. czyżby rośliny miały za ciepło-bo okno z naświetleniem od wschodzu czyli słońce od 6-14 gdzieś!?