Ogród Agnieszki cz.2
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki cz.2
Pilnujemy aby nie dała dyla, miauczy , płacze ale trudno ja nie będę się stresować. Pytałam się specjalisty od behawioryzmu zwierząt jak nauczyć by wracała .Niestety to nie takie proste , koty to koty .Kot musi czuć więź z domem . Moja syjamka młoda - roczna .Ryzyko duże, że ktoś ją ukradnie lub wpadnie po samochód
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nio tak jeszcze razowy to tym bardziej strach i szkoda że ktoś przygarnie. Szkoda że koty przywiązują się do miejsca a nie do ludzi. Koty ciężkie w wychowaniu niestety
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Hej, Agnieszko, dotarłam do Twojego ogrodu z rewizytą, pięknie tu u Ciebie i wszystko zadbane. Niestety wszystkiego jeszcze nie przeczytałam, sporo tego , bardzo szkoda tej pięknej kici, bardzo urodziwa, jak wróci ciachnij ją, będziesz miała spokój ze szwędactwem. Moje cztery futra są ciachnięte, tylko jedna jest zbyt chora i zbyt stara, staruszeczka ze schronu. Będę odwiedzać Twój ogród, bo bardzo mi się w nim podoba
- aage
Iwonko ale moja właśnie jest ciachnieta
Agnieszko zawitałam w końcu do Ciebie A tu taki problem z kotką... Ja też jestem zdania, że jak się wyszaleje to wróci, bądźmy dobrej myśli.
A co do ogródka - śliczny! Oczko wodne takie jak moje czy większe? Pięknie sobie zaaranżowałaś wokół oczka Wiosenne zdjęcia należą do moich ulubionych! I żurawki już ładnie się odradzają po zimie! Bardzo je lubię!
A co do ogródka - śliczny! Oczko wodne takie jak moje czy większe? Pięknie sobie zaaranżowałaś wokół oczka Wiosenne zdjęcia należą do moich ulubionych! I żurawki już ładnie się odradzają po zimie! Bardzo je lubię!
- aage
Witaj Bożenko u mnie ciesze że Ci się u mnie podoba....zapraszam częściej. Problem z kotką niestety nadale nie rozwiązanym powoli muszę się z tym pogodzić że już nie zobaczę i nie Oczko ma 120 l a więc mikrusek. Żurawki też bardzo lubię chociaż tej zimy kilka mi całkowice padło- ugniły.
120l to dokładnie taka sama jak u mnie Ale właśnie sobie przypomniałam, że w końcu trzeba je oczyścić przed nowym sezonem... i trochę wody czystej napuścić...
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś, chciałabyś niską bordową dalie?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- aage
Reniu dalie....mialam ale trzeba wykopywac a wiec nie dla mnie ale dziekuje ze zapytalas :-*
-- Wt 17 kwi 2012 17:57 --
Iwonko tak umnie tez czeka na wymycie i napuszczenie wody i zamontowanie fontanny
-- Wt 17 kwi 2012 17:57 --
Iwonko tak umnie tez czeka na wymycie i napuszczenie wody i zamontowanie fontanny
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj dalie to piękne kwiaty, ale masz racje, z tym wykonywaniem, to zawracanie d.... . Chociaż u mnie problem był raczej natury...slimaczej , bardzo im przypadły do kubków smakowych
- aage
Madziu tak masz racje u mnie tez jadly je na potege
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja te cebule ktore trzeba wykopywac traktuje jako jednoroczne kwiaty. Czekam sobie az zacznal przeceniac cebule i sobie kupuje ... a ze nieraz, to i tak taniej wychodzi niz jednoroczne sadzonki, to jak nie wykopie, to mi nie szkoda. Jednoroczne tez ciesza tylko jeden sezon przeciez.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Cześć Aguś
Właśnie z daliami troche pracy jest......ślimaki też mi się do nich dorwały, ale mam ich troche a brakuje mi już miejsca więc chciałam oddać w dobre ręce
Rozmawiałaś już z M?
Właśnie z daliami troche pracy jest......ślimaki też mi się do nich dorwały, ale mam ich troche a brakuje mi już miejsca więc chciałam oddać w dobre ręce
Rozmawiałaś już z M?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata