Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No widzę ,że Twój ogród nabiera barw :D tyle kwitnących roślinek :shock: tulipanki fajne masz no i reszta też -ja tam lubię wszystko co kwitnie :lol:
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Tulipanki

Post »

Bogusiu widzę że ładnie Ci zakwitły tulipanki takie kolorowe kwiatuszki ,a magnolia śliczna czy ta leszczyna będzie miała orzechy do jedzenia? pozdrawiam Halina i jeszcze jedno któraś z dziewczyn pisała w twoim wątku o dobrej wystawie kwiatów gdzie?
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Bogusiu śliczne te Twoje"tulichłopki" :lol: . Bardzo je lubię. Magnolię też w końcu w tym roku kupiłam ale prawdopodobnie nie zakwitnie.Też ma jakieś pączki ,tylko że to pewnie liście a nie kwiaty.Będzie trzeba poczekać do przyszłego roku.
Kogucik bardzo przystojny :lol:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

ewab123 pisze:Tak myślałam, a mój jeszcze nie wypuszcza. Może zmarzł? Moje oczko jest dość płytkie, a on był na dnie. Rybki dały sobie radę, chociaż o nie bałam się bardziej.
Ewko poczekaj może jeszcze wybije ,raczej ,grzybień jest dość wytrzymały :P zobaczysz najwyżej wyrzucisz :P
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Babopielka pisze:No widzę ,że Twój ogród nabiera barw :D tyle kwitnących roślinek :shock: tulipanki fajne masz no i reszta też -ja tam lubię wszystko co kwitnie :lol:
Bożenko ,ja też mam większość kwitnących, uwielbiam zmianę kolorów :P a najbardziej jak jeszcze pachną :P
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Re: Tulipanki

Post »

eukomis pisze:Bogusiu widzę że ładnie Ci zakwitły tulipanki takie kolorowe kwiatuszki ,a magnolia śliczna czy ta leszczyna będzie miała orzechy do jedzenia? pozdrawiam Halina i jeszcze jedno któraś z dziewczyn pisała w twoim wątku o dobrej wystawie kwiatów gdzie?
Halinko leszczyna ma mieć orzechy ,tak mnie zapewniała pani ,która mi ją sprzedawała.A co do wystawy ,to mają to być dni otwarte w Pszczynie u Kapiasa :P może się wybierzemy :?: słyszałam ,że jest co podziwiać ,no i trza zabrać kasę :P,Gagawi mnie powiadomiła i zaprasza :P
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

inag1 pisze:Bogusiu śliczne te Twoje"tulichłopki" :lol: . Bardzo je lubię. Magnolię też w końcu w tym roku kupiłam ale prawdopodobnie nie zakwitnie.Też ma jakieś pączki ,tylko że to pewnie liście a nie kwiaty.Będzie trzeba poczekać do przyszłego roku.
Kogucik bardzo przystojny :lol:
Inuś ,cieszę się że wstąpiłaś, dawno Cię nie było ,zakup magnolii to dobra rzecz ,napisz jaką sobie kupiłaś :P
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś przy deszczowej pogodzie nic nie robiłam w ogródku ,za to wstawię parę fotek zrobionych wczoraj ,Wprawdzie nie mam takich roślinek jak inni ,ale cieszę się tym co mam .Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek :P
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Boguśka ciesz się, bo masz inne niż ja.
Ja nie mam serduszki różowej :cry: chyba mi padła albo jeszcze nie wyszła, chociaż biała już jest.
A anemonów niebieskich też nie mam, muszę na jesień sobie kupić.
Miałam piękne czerwone, ale zachciało mi się przesadzania ;:214 i teraz nie kwitną. :cry:
Może na drugi rok zakwitną ?
I nie martw się Twój ogród niedługo się zapełni, zresztą wydaje mi się że już masz bardzo dużo.
Jak Ci się wszystko rozrośnie to wtedy będzie widać.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A co to jest to niebieskie na 3 fotce ? Jakoś nie rozpoznaję.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Bogusiu, kochana jesteś ;:196 ale przesłanie rabarbaru byłoby pewnie droższe niż rabarbar :lol: ! Ja go tu sobie kupię, bo tutaj też się go jada, więc jest dostępny w handlu. Ja też mam magnolię "liliflora nigra" i rzeczywiście kwitnie później. U mnie zaczynała kwitnac, kiedy inne już kończyły... :D I jak to sugeruje nazwa, jej kwiaty są ciemniejsze. A jak z rozrastaniem, to nie wiem, bo u mnie wszystko jeszcze młode... :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kogra pisze:A co to jest to niebieskie na 3 fotce ? Jakoś nie rozpoznaję.
Grażynko na 3 fotce jest jeżeli się nie mylę języczka ===dostałam ją od Gabrysi jeżeli się pomyliłam .to niech mnie Gabi poprawi :P
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu - śliczne roślinki. Szczególnie zachwyciły mnie niebieskie anemony - to rośliny, których ja nie mogę się dochować, po wypuszczeniu pierwszych listków zgniły :(
Dawid
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”