Nasz kawałek trawnika - 2010
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Re: Nasz kawałek trawnika - 2010
Agniesiu u nas niby ciepło, ale niebo zachmurzone i takie w sumie niawiadomoco z tą pogodą.
ta piwonia to jest ta wcześniejsza, ona mi jeszcze nie kwitła. Ta, co rośnie w żywopłocie i którą od 3 lat obiecuję sobie przesadzić, jest jeszcze większa. Pozostałe piwonie nie za duże są. podejrzewam, że tulipany rozkwitły już na dobre...
ta piwonia to jest ta wcześniejsza, ona mi jeszcze nie kwitła. Ta, co rośnie w żywopłocie i którą od 3 lat obiecuję sobie przesadzić, jest jeszcze większa. Pozostałe piwonie nie za duże są. podejrzewam, że tulipany rozkwitły już na dobre...
- coccinella
- 1000p
kilka zdjęć z dzisiaj
taką mieliśmy dzisiaj zabawę
najnowsze odkrycie:
ten chodnik R dzisiaj oczyścił i mamy zamiar go ułożyć od nowa...
mój pierwszy bukiet w tym roku
taką mieliśmy dzisiaj zabawę
najnowsze odkrycie:
ten chodnik R dzisiaj oczyścił i mamy zamiar go ułożyć od nowa...
mój pierwszy bukiet w tym roku
Dzieciaki mialy swietna zabawe widze:-) ja tez chce na taczke! haha tylko kto by dal rade mnie w niej powozic
Piekny ten bukiecik!!!
U mnie jeszcze szaro buro w ogrodku, owszem trawa ruszyla, tulipany juz prawie wszystkie przekwitly- jedyne co kwitnie to borowki:-) i gazania. Musze sie o wiecej kwiatow postarac- ale nie chce po trawie chodzic poki sie nie wzmocni. Jak juz podrosnie to hulaj dusza piekla nie ma!
Piekny ten bukiecik!!!
U mnie jeszcze szaro buro w ogrodku, owszem trawa ruszyla, tulipany juz prawie wszystkie przekwitly- jedyne co kwitnie to borowki:-) i gazania. Musze sie o wiecej kwiatow postarac- ale nie chce po trawie chodzic poki sie nie wzmocni. Jak juz podrosnie to hulaj dusza piekla nie ma!
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny bukiecik i tulipan ten mazany
A zabawa przednia
A zabawa przednia
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
A ten pierwiosnek z lewej, niski, niebieski, naprawdę ma taki kolor? czy to fioletcoccinella pisze:no, fotki z dzisiaj. podpisywać nie będę, bo duzo tego. W nagrodę, ze długo czekałyście ;)
niestety większość kwiatów mi już podgryzają ślimaki :mur:
i pamiętam kwiatka z 20 maja zeszłego roku, mówiłaś że to chryzantema, ciemno różowa z białymi smugami na brzegach płatków
ale czy ona naprawdę tak szybko kwitnie? czy może pędzisz ja w domku
- coccinella
- 1000p
aguś a nie powiem Ci,jaka ona dokładnie jest ta prymulka, bo zgłupiałam. Zajrzę do niej jutro i Ci powiem.
a tą chryzantemę to nie wiem, czy ją mama, bo to kupna była i za diabła nie pamiętam, gdzie ją wsadziłam... Muszę iść poszukać.
a tą chryzantemę to nie wiem, czy ją mama, bo to kupna była i za diabła nie pamiętam, gdzie ją wsadziłam... Muszę iść poszukać.
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Biedroneczko-Iwonko - jakie śliczne fotki. Najbardziej podobają mi się te na których widać stokrotki...
A u mnie chyba wyginęły, a było tyle samosiejek. W tym żadna nie zakwitła. Muszę sobie koniecznie kupić - bo strasznie je lubię
A u mnie chyba wyginęły, a było tyle samosiejek. W tym żadna nie zakwitła. Muszę sobie koniecznie kupić - bo strasznie je lubię
- coccinella
- 1000p
no jestem jestem. Pamiętacie mnie? Powiem Wam, że muszę poczytać regulamin odnośnie nowych tematów, bo...
..przeprowadziliśmy się i w końcu mam ogród pod domem i zastanawiam się, czy ciągnąć ten wątek dalej, czy założyć od nowa... no i czy ja w ogóle będę miała czas tu zaglądać...
..przeprowadziliśmy się i w końcu mam ogród pod domem i zastanawiam się, czy ciągnąć ten wątek dalej, czy założyć od nowa... no i czy ja w ogóle będę miała czas tu zaglądać...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Witaj Iwonko
Ja Cię pamiętam ,my to już stara gwardia na FO jesteśmy
Chwal się kochana i grunt pokazuj
Ja Cię pamiętam ,my to już stara gwardia na FO jesteśmy
Chwal się kochana i grunt pokazuj