napikowałaś się i wielkie brawa Ci się nalezą

no i Twoja półeczka wygląda dokładnie jak moja

jak półeczka za wysoko to umieść na niej kwiatki, które w miarę rzadko się podlewa

aaa i muszę pogratulować nowych "mydelniczek" z Praktikera

mniodkowa pisze:no z tą choinką to mnie zastrzeliłaśteraz już rozumiem, czemu u moich sąsiadów na balkonie stoi choinka
![]()
karcias pisze:A jak choinka się utrzyma to wstawicie w następne Boże narodzenie do domu i kupować nie będzie trzeba
mniodkowa pisze:obstawiałam, że porzucili ją jak wszystko - znaczy jak psy swoje, bo potrafią wyjechać sobie na dobę albo dób 7 i pieski zostawić w bloku! najlepiej zamknięte na balkonie w +35
mniodkowa pisze:no i Twoja półeczka wygląda dokładnie jak mojaile kosztowała???
karcias pisze:a mnie się bardzo podoba Twoja osłona na balkon - z trzciny jest? baaardzo ładna
karcias pisze:poziomki i truskawki tata kupił gotowe sadzonki i posadził w ogródku - muszę do nich zajrzeć:) widzę, że żeby mieć sadzonki to trzeba mnóstwo pracy włożyć!!![]()
No ja jednak jestem z tych osób co to uwielbiają pustą przestrzeń więc jedyne co "zagraca" mi mieszkanie to książki i kwiatkiMarudzia pisze:półeczka super, chodz ja bym wiecej pierdół nawkładała typu swieczki, lampiony, dekoracje -bibeloty
To ja Ci powiem, że wiem, że na pewno w przyszłym roku nie będę sadziła oregano, lobeli, lawendy i smagliczki bo to wszystko wyrasta tak cienkie, małe i chude, że nie ma nawet co pikować. Bazylia i poziomki przy tym to pestkabaiana pisze:Ja Cię najpierw pochwalę za pikowanie poziomek - takie maluchy! A ja myślałam, że wielki wyczyn zrobiłam z bazylią![]()
Praktiker - 8,90zł sztuka. Miało wisieć na poręczy balkonu ale poręcz za chuda i zbyt niepewnie dyndało. Dlatego wisi na krzesełku.baiana pisze:I powiem Ci, że mi się strasznie podoba to (...) a la wiadereczko pomarańczowe co na nim wisi. Super