Isskowy ogrodeczek cz.2
- mmarta1982
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Isskowy ogrodeczek cz.2
Ja dziś wykosiłam całą trawkę, a i opalić się można było.Nasturcję miałam w tamtym roku na rabacie,ale tak się rozlazła że nic po za nią nie było widać i ja wyrwałam.Twoja hortensja ma już duże listki.
- Isskaa
- 500p
- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Martus,pogody zazdraszczam,naprawde..
Teraz oczywiscie tez pada,oszalec mozna..
Juz trudno,ze w ogrodku nic nie zrobie,ale najgorzej,ze dzieciaki caly dzien siedza w domu,bo gdzie tu isc w deszcz?
Co do nasturcji to ja mam je w donicach,chyba sie nie rozleza...a nawet jeśli to mi tam kwiatkow nigdy dosc
Teraz oczywiscie tez pada,oszalec mozna..
Juz trudno,ze w ogrodku nic nie zrobie,ale najgorzej,ze dzieciaki caly dzien siedza w domu,bo gdzie tu isc w deszcz?
Co do nasturcji to ja mam je w donicach,chyba sie nie rozleza...a nawet jeśli to mi tam kwiatkow nigdy dosc
- pratellina
- 200p
- Od: 23 kwie 2012, o 19:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
łał zmiany w Twoim ogrodzie niesamowite! Trzymaj tak dalej ;)
- nursem71
- 100p
- Od: 29 gru 2011, o 13:19
- Kontakt:
Miało dzisiaj nie padać. Tymczasem nadal uzupełniamy braki w poziomie wody w Anglii. A jak tam u Ciebie Isska?
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Gosiu dziekuje za mile slowa.Duzo jeszcze chcialabym zmienic,ale poki co nie moge zbyt poszalec poki dzieci male i tez potrzebuja ogrodek do zabawy.
I oczywiscie zapraszam czesciej .
nursem ani nic nie mow,dzis nie padalo,ale co z tego jak slonca tez nie bylo,a wiatr taki,ze strach bylo do ogrodka wyjsc.
Na jutro znow zapowiadaja deszcze.
Jak widze jaka temperatura w Polsce to sie sama siebie pytam "co ja tu jeszcze robie?"
I oczywiscie zapraszam czesciej .
nursem ani nic nie mow,dzis nie padalo,ale co z tego jak slonca tez nie bylo,a wiatr taki,ze strach bylo do ogrodka wyjsc.
Na jutro znow zapowiadaja deszcze.
Jak widze jaka temperatura w Polsce to sie sama siebie pytam "co ja tu jeszcze robie?"
Hej Izek, Ciebie też odnalazłam
Rzeczywiście, pogoda na sprzyja, choć zapowiadają, że tak pięknie ma być jeszcze tylko dzisiaj, a później ochłodzenie i burze... Pewnie Wy na wyślecie tę pogodę, coo?
Rzeczywiście, pogoda na sprzyja, choć zapowiadają, że tak pięknie ma być jeszcze tylko dzisiaj, a później ochłodzenie i burze... Pewnie Wy na wyślecie tę pogodę, coo?
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Asiuniu kochana ciesze sie,ze zawitalas do mnie Naprawde
Oj,,o pogodzie ani nic nie mow...juz nie wytzrymam dluzej tak!!! Ile jeszcze bedzie lac??
Wczoraj bylo troszke slonca,a dzis od nowa powtorka z rozrywki...wrrr...
Zrobilam sobie rabatke prymulkowa..
Zagluszyly je bratki w donicach,bo te sie rozszalaly jak wsciekle,zakryly je calkowicie,rozkwitly sie na maxa,wiec zrobilam im troszke wiecej miejsca na rabatce i chcialabym,aby w przyszlym roku bylo ich wiecej..
Oj,,o pogodzie ani nic nie mow...juz nie wytzrymam dluzej tak!!! Ile jeszcze bedzie lac??
Wczoraj bylo troszke slonca,a dzis od nowa powtorka z rozrywki...wrrr...
Zrobilam sobie rabatke prymulkowa..
Zagluszyly je bratki w donicach,bo te sie rozszalaly jak wsciekle,zakryly je calkowicie,rozkwitly sie na maxa,wiec zrobilam im troszke wiecej miejsca na rabatce i chcialabym,aby w przyszlym roku bylo ich wiecej..
Izek ile prymulek! Pięknie, kolorowo się zrobiło
U nas nadal piękne słońce, ale już zapowiadają burze i spore ochłodzenie, więc skończy nam się plażowanie.... ;)
U nas nadal piękne słońce, ale już zapowiadają burze i spore ochłodzenie, więc skończy nam się plażowanie.... ;)
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Faktycznie urodziwe masz te prymule
U mnie od tygodnia palma na okraglo, pieknie lubie takie cieplo ale dzisiaj to juz chyba koncowka. Ochlodzenie idzie z deszczem... deszczu potrzeba ale po co komu to ochlodzenie
U mnie od tygodnia palma na okraglo, pieknie lubie takie cieplo ale dzisiaj to juz chyba koncowka. Ochlodzenie idzie z deszczem... deszczu potrzeba ale po co komu to ochlodzenie
- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Zaznaczam coby nie zgubić jak będę zaglądać A rabatka prymulkowa przecudna
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
Witam ,ja patrzę a ty już 2 wątek założyłaś szybka jesteś.Jak się tak patrzy na te stare zdjęcia to dopiero widać różnicę i widać ile pracy w ten ogród włożyliście.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
- Isskaa
- 500p
- Kontakt:
Asiu i jak teraz u Was z pogoda? Nadeszlo zapowiadane ochlodzenie?
Bo u mnie cieplej sie zrobilo,wczoraj mielismy piekne sloneczko,praca w ogrodzie az wrzala Przymocowalismy te kratki na miejsce gdzie maja byc,pomalowalam je,sama osobiscie i juz teraz tylko kwiaty wystawiac na dwor i niech sie kwieci .
Ciagle sie boje zostawic na noc na dworze ,juz nie wierze tej pogodzie i tak latam z moimi donicami ze szklarni na dzien i do szklarni na noc..
Basiu dziekuje Juz mi prymulki przekwitaja,dlatego tez je wyciagnelam z donic by sie nimi troszke jeszcze nacieszyc,bo w donicach przez te rozbestwione bratki juz ich nawet nie bylo widac . Ciesze sie,ze Ci sie prymulka podoba
aaaa..i na bloga zajrzyj,nowe plecionki sie pojawily
Julus chyba zabralismy Wam pogode i wyslalismy Wam nasza Sorki Ale i u nas w nocy ma byc chlodniej,wczoraj bylo 8,a na jutro juz zapowiadaja tylko 2 Strach zostawic przy takiej temperaturze te kwiatki na dworze na noc.
Powiem Ci Julus,ze Virgo ajpiekniej odzyla,puscila duzo mlodych odrostow,te inne roze tez odzyly,ale nie tak,ta Virgo szaleje
Pamietam,ze Ci sie podobaja te wlasnie
Martusiu witaj moje dawno Cie nie bylo
Dziekuje,tak jak pisalam wczesniej,to koncowka przymulek,ale mam nadzieje,ze za rok tez sie w tym miejscu pojawia
Jowitko witaj Zalozylam nowy watek,bo nowy sezon sie zaczal,nie chcialam juz ciagnac tamtego watku Co prawda nie mialam jeszcze tyle stron ile zazwyczaj tutaj maja przy zamykaniu watkow,ale chcialam temat odswiezyc
A pracy rzeczywiscie duzo wlozylismy,a to jeszcze nie koniec...
Jeszcze czeka nas troche pracy,ale wszystko w swoim czasie
U mnie kwiatuszki puscily sie troszke po tych przymrozkach,porobie jutro jakies fotki,moze uda mi sie cos wrzucic
Bo u mnie cieplej sie zrobilo,wczoraj mielismy piekne sloneczko,praca w ogrodzie az wrzala Przymocowalismy te kratki na miejsce gdzie maja byc,pomalowalam je,sama osobiscie i juz teraz tylko kwiaty wystawiac na dwor i niech sie kwieci .
Ciagle sie boje zostawic na noc na dworze ,juz nie wierze tej pogodzie i tak latam z moimi donicami ze szklarni na dzien i do szklarni na noc..
Basiu dziekuje Juz mi prymulki przekwitaja,dlatego tez je wyciagnelam z donic by sie nimi troszke jeszcze nacieszyc,bo w donicach przez te rozbestwione bratki juz ich nawet nie bylo widac . Ciesze sie,ze Ci sie prymulka podoba
aaaa..i na bloga zajrzyj,nowe plecionki sie pojawily
Julus chyba zabralismy Wam pogode i wyslalismy Wam nasza Sorki Ale i u nas w nocy ma byc chlodniej,wczoraj bylo 8,a na jutro juz zapowiadaja tylko 2 Strach zostawic przy takiej temperaturze te kwiatki na dworze na noc.
Powiem Ci Julus,ze Virgo ajpiekniej odzyla,puscila duzo mlodych odrostow,te inne roze tez odzyly,ale nie tak,ta Virgo szaleje
Pamietam,ze Ci sie podobaja te wlasnie
Martusiu witaj moje dawno Cie nie bylo
Dziekuje,tak jak pisalam wczesniej,to koncowka przymulek,ale mam nadzieje,ze za rok tez sie w tym miejscu pojawia
Jowitko witaj Zalozylam nowy watek,bo nowy sezon sie zaczal,nie chcialam juz ciagnac tamtego watku Co prawda nie mialam jeszcze tyle stron ile zazwyczaj tutaj maja przy zamykaniu watkow,ale chcialam temat odswiezyc
A pracy rzeczywiscie duzo wlozylismy,a to jeszcze nie koniec...
Jeszcze czeka nas troche pracy,ale wszystko w swoim czasie
U mnie kwiatuszki puscily sie troszke po tych przymrozkach,porobie jutro jakies fotki,moze uda mi sie cos wrzucic