Isskowy ogrodeczek cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 21:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Isskowy ogrodeczek cz.2

Post »

Ja dziś wykosiłam całą trawkę, a i opalić się można było.Nasturcję miałam w tamtym roku na rabacie,ale tak się rozlazła że nic po za nią nie było widać i ja wyrwałam.Twoja hortensja ma już duże listki.
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 15:32
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Martus,pogody zazdraszczam,naprawde.. :?
Teraz oczywiscie tez pada,oszalec mozna..
Juz trudno,ze w ogrodku nic nie zrobie,ale najgorzej,ze dzieciaki caly dzien siedza w domu,bo gdzie tu isc w deszcz?
Co do nasturcji to ja mam je w donicach,chyba sie nie rozleza...a nawet jeśli to mi tam kwiatkow nigdy dosc :;230
Awatar użytkownika
pratellina
200p
200p
Od: 23 kwie 2012, o 19:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

łał zmiany w Twoim ogrodzie niesamowite! Trzymaj tak dalej ;)
Awatar użytkownika
nursem71
100p
100p
Od: 29 gru 2011, o 13:19
Kontakt:

Post »

Miało dzisiaj nie padać. ;:111 Tymczasem nadal uzupełniamy braki w poziomie wody w Anglii. A jak tam u Ciebie Isska?
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Kontakt:

Post »

Gosiu dziekuje za mile slowa.Duzo jeszcze chcialabym zmienic,ale poki co nie moge zbyt poszalec poki dzieci male i tez potrzebuja ogrodek do zabawy.
I oczywiscie zapraszam czesciej .
nursem ani nic nie mow,dzis nie padalo,ale co z tego jak slonca tez nie bylo,a wiatr taki,ze strach bylo do ogrodka wyjsc.
Na jutro znow zapowiadaja deszcze.
Jak widze jaka temperatura w Polsce to sie sama siebie pytam "co ja tu jeszcze robie?" :?
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Hej Izek, Ciebie też odnalazłam ;:196

Rzeczywiście, pogoda na sprzyja, choć zapowiadają, że tak pięknie ma być jeszcze tylko dzisiaj, a później ochłodzenie i burze... Pewnie Wy na wyślecie tę pogodę, coo? :wink:
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Kontakt:

Post »

Asiuniu kochana ciesze sie,ze zawitalas do mnie ;:196 ;:196 Naprawde ;:196
Oj,,o pogodzie ani nic nie mow...juz nie wytzrymam dluzej tak!!! Ile jeszcze bedzie lac??
Wczoraj bylo troszke slonca,a dzis od nowa powtorka z rozrywki...wrrr... :?

Zrobilam sobie rabatke prymulkowa..
Zagluszyly je bratki w donicach,bo te sie rozszalaly jak wsciekle,zakryly je calkowicie,rozkwitly sie na maxa,wiec zrobilam im troszke wiecej miejsca na rabatce i chcialabym,aby w przyszlym roku bylo ich wiecej..

Obrazek
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Izek :shock: ile prymulek! Pięknie, kolorowo się zrobiło :)

U nas nadal piękne słońce, ale już zapowiadają burze i spore ochłodzenie, więc skończy nam się plażowanie.... ;)
Awatar użytkownika
momotkab
200p
200p
Od: 22 mar 2012, o 12:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:oj Jakie piekne te prymulki takie kolorowe ;:138
BASIA
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Faktycznie urodziwe masz te prymule ;:108
U mnie od tygodnia palma na okraglo, pieknie lubie takie cieplo ale dzisiaj to juz chyba koncowka. Ochlodzenie idzie z deszczem... deszczu potrzeba ale po co komu to ochlodzenie :wink:
Awatar użytkownika
gawronka
200p
200p
Od: 10 kwie 2010, o 08:52

Post »

Zaznaczam coby nie zgubić jak będę zaglądać :D A rabatka prymulkowa przecudna ;:333
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Post »

Witam ,ja patrzę a ty już 2 wątek założyłaś szybka jesteś.Jak się tak patrzy na te stare zdjęcia to dopiero widać różnicę i widać ile pracy w ten ogród włożyliście.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Kontakt:

Post »

Asiu i jak teraz u Was z pogoda? Nadeszlo zapowiadane ochlodzenie?
Bo u mnie cieplej sie zrobilo,wczoraj mielismy piekne sloneczko,praca w ogrodzie az wrzala :wink: Przymocowalismy te kratki na miejsce gdzie maja byc,pomalowalam je,sama osobiscie :;230 i juz teraz tylko kwiaty wystawiac na dwor i niech sie kwieci .
Ciagle sie boje zostawic na noc na dworze ,juz nie wierze tej pogodzie i tak latam z moimi donicami ze szklarni na dzien i do szklarni na noc.. :roll:

Basiu dziekuje :wink: Juz mi prymulki przekwitaja,dlatego tez je wyciagnelam z donic by sie nimi troszke jeszcze nacieszyc,bo w donicach przez te rozbestwione bratki juz ich nawet nie bylo widac . Ciesze sie,ze Ci sie prymulka podoba :wink:
aaaa..i na bloga zajrzyj,nowe plecionki sie pojawily :wink:

Julus chyba zabralismy Wam pogode i wyslalismy Wam nasza :;230 Sorki ;:224 Ale i u nas w nocy ma byc chlodniej,wczoraj bylo 8,a na jutro juz zapowiadaja tylko 2 :? Strach zostawic przy takiej temperaturze te kwiatki na dworze na noc.
Powiem Ci Julus,ze Virgo ajpiekniej odzyla,puscila duzo mlodych odrostow,te inne roze tez odzyly,ale nie tak,ta Virgo szaleje :wink:
Pamietam,ze Ci sie podobaja te wlasnie :wink:

Martusiu witaj ;:3 moje ;:196 dawno Cie nie bylo :wink:
Dziekuje,tak jak pisalam wczesniej,to koncowka przymulek,ale mam nadzieje,ze za rok tez sie w tym miejscu pojawia :wink:

Jowitko witaj ;:196 Zalozylam nowy watek,bo nowy sezon sie zaczal,nie chcialam juz ciagnac tamtego watku :wink: Co prawda nie mialam jeszcze tyle stron ile zazwyczaj tutaj maja przy zamykaniu watkow,ale chcialam temat odswiezyc :wink:
A pracy rzeczywiscie duzo wlozylismy,a to jeszcze nie koniec...
Jeszcze czeka nas troche pracy,ale wszystko w swoim czasie :wink:

U mnie kwiatuszki puscily sie troszke po tych przymrozkach,porobie jutro jakies fotki,moze uda mi sie cos wrzucic :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”