Miejski ogródek Ani - moje początki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Miejski ogródek Ani - moje początki

Post »

Pięknie kwitnie rh, ja jeszcze czekam na rozkwit mojego olbrzyma. Aniu w zeszłym roku kupiłam lilie, które miały być niskie, kierowana opisem posadzilam je z przodu i jakiez było moje zdziwienie, gdy wyrosły wyższe niż te z tylu :;230 Kup tu człowieku coś miniaturowego
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu, ja w tym roku kupiłam po raz pierwszy liliowce mają być Stella de Oro i wsadziłam do skrzyni, więc mam nadzieję że będą niskie ;:108 Po raz pierwszy też u mnie w tym roku będą kwitły czosnki ozdobne niektóre miały być mini, ale już z wysokości samych liści wnioskuję że będą miały co najmniej 50cm :evil: Z tego wniosek, że chyba najbezpieczniej kupować kwitnące sadzonki ;:124

Troszkę pierwszomajowych widoków

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
megi1402
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2010, o 00:28

Post »

Nikt jeszcze nie pochwalił białych latarenek? cudne są! Metalowa półka też fajna. I wiaderko. I donice. Z dużym smakiem dobierasz dodatki, wszystko tworzy elegancką całość.
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

nikt nie pochwalił, bo coś mi się wydaje, że niektórych zamurowało jak mnie na przykład ;:196
no zaś te donice.......och jej.......cuuuuudoooo! ;:173
marzą mi sie takie właśnie przy altance a w niej pachnące kwiatki........ ;:173
na pewno w przyszłym roku takie sobie sprawie zaś na razie będę podziwiać je tutaj i wzdychać ;:196
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p

Post »

Gosiu, dziękuję pięknie ;:196 cieszę się że Ci się podoba, latarenki jeszcze nie wypróbowane wieczorową porą, ale może wkrótce ;:224 Metalową półkę, która wcześniej stała w salonie kosmetycznym wycyganiłam od koleżanki, bo miała zamiar ją wyrzucić :tan jak tylko ją zobaczyłam to po prostu wiedziałam że będzie super wyglądać w ogrodzie.

Marta bardzo mi miło :oops: dziękuję. Duży wybór tych donic drewnianych jest w obi, są jeszcze białe i niebieskie więc na pewno coś dla siebie wybierzesz. Myślę że przy altance będą pięknie wyglądać i umilać wypoczynek.

Jedna z jabłoni rajskich kwitnie jak szalona, a zapach naprawdę jest oszałamiający. Nie jestem pewna czy po wczorajszym gradzie wyszła bez szwanku, ale mam nadzieję że jesienią będzie miała żółte jabłuszka
Obrazek

Obrazek

Niezapominajki królują
Obrazek

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
kropka010
500p
500p
Od: 28 lip 2011, o 22:45

Post »

Aniu płot ci faktycznie pomniejszył powierzchnie, ale odrobina prywatności jest konieczna :wink:
ja również robie co mogę, aby odgrodzić się od wścibskich spojrzeń :evil:
Aniu a moja wierzba jednak zmarzła - myślałam , że odbije ale niestety nie dała rady - ale to nic już sobie kupiłam nową
twoje magnolie ;:167
... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu jestem pełna podziwu ;:180. Trawka pięknie wyglada, jablonka ma cudne kwiatki, życzę pysznych owockow :heja
A jeśli chodzi o latarenke, to już była chwalona. Ania pokazywała zaraz po przywiezieniu i sie nad nią rozplywalysmy :D
Awatar użytkownika
gardener1987
500p
500p
Od: 10 lip 2010, o 21:47

Post »

Aniu a mi w oko wpadło to wiadereczko z goździkami, fajny pomysł:) ciekawa ozdoba stołu:)
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania
Ogród Ani :)
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p

Post »

Aniu, z płotu jestem bardzo zadowolona mimo optycznego pomniejszenia powierzchni i nareszcie mogę w samotności np. pstrykać fotki bo wcześniej moje zachowanie wywoływało powszechne zdziwienie :wink: Szkoda że wierzba nie odbiła :( , u mnie padła jedna róża, chyba ketmia i najprawdopodobniej budleja bo nie dają znaków życia. Budleje dokupię na pewno, a z ketmią dam sobie spokój.

Magda, jesteś kochana, dziękuję ;:196 Cieszy mnie każdy najmniejszy kwiatek czy listek, rajskie jabłuszka raczej nie nadają się do spożycia na surowo, ale podobno są dobre na drzemy. :wink:

Aniu mnie ta osłonka też się bardzo podoba ;:108 jest jeszcze kilka, ale mniejszych więc czekam na dostawę.

Świeże fotki z weekendu
Obrazek

Obrazek Obrazek

RH zaczynają
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

O zesz ale masz ligawke (to od lezenia i hustawki) ;:oj :wink: No cos niesamowicie odpoczynkowego.
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wow, jaki fantastyczny leżaczek :) ;:215
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Troszkę mnie nie było a tu proszę takie zmiany, ;:oj czy ty kobieto nie śpisz po nocach
Chodniczek z piaskowca cudny ;:333 o reszcie nie wspomnę Aniu oby tak dalej ;:138
A co do leżaczka ;:224 ja od pięciu lat czekam na huśtawkę
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No nie Ania teraz to pojechałaś po całości. Ja tu schorowana w pracy siedzę, nosem się podpieram, a ty mi tu z takimi wygodami wyskakujesz :;230 Świetny pomysł z tą huśtawką, moja w zeszłym roku została pocharatana przez wiatr, który rzucił ją na siatkę ;:145 Cały urok, czyli daszek po-szedł.....
Co to takie ładne na pierwszym zdjęciu, granatowe dzwoneczki? ;:224
Moje krzewuszki już też zaczynają produkować różowe pączuszki ;:215 Ale mi się zrymowało :;230

Dodam jeszcze, że pięknie się zagęszcza czuprynka Hakuro, już jest mała kulka ;:63
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”