Miejski ogródek Ani - moje początki
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Miejski ogródek Ani - moje początki
Pięknie kwitnie rh, ja jeszcze czekam na rozkwit mojego olbrzyma. Aniu w zeszłym roku kupiłam lilie, które miały być niskie, kierowana opisem posadzilam je z przodu i jakiez było moje zdziwienie, gdy wyrosły wyższe niż te z tylu Kup tu człowieku coś miniaturowego
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu, ja w tym roku kupiłam po raz pierwszy liliowce mają być Stella de Oro i wsadziłam do skrzyni, więc mam nadzieję że będą niskie Po raz pierwszy też u mnie w tym roku będą kwitły czosnki ozdobne niektóre miały być mini, ale już z wysokości samych liści wnioskuję że będą miały co najmniej 50cm Z tego wniosek, że chyba najbezpieczniej kupować kwitnące sadzonki
Troszkę pierwszomajowych widoków
Troszkę pierwszomajowych widoków
- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Nikt jeszcze nie pochwalił białych latarenek? cudne są! Metalowa półka też fajna. I wiaderko. I donice. Z dużym smakiem dobierasz dodatki, wszystko tworzy elegancką całość.
nikt nie pochwalił, bo coś mi się wydaje, że niektórych zamurowało jak mnie na przykład
no zaś te donice.......och jej.......cuuuuudoooo!
marzą mi sie takie właśnie przy altance a w niej pachnące kwiatki........
na pewno w przyszłym roku takie sobie sprawie zaś na razie będę podziwiać je tutaj i wzdychać
no zaś te donice.......och jej.......cuuuuudoooo!
marzą mi sie takie właśnie przy altance a w niej pachnące kwiatki........
na pewno w przyszłym roku takie sobie sprawie zaś na razie będę podziwiać je tutaj i wzdychać
- Aancyk
- 1000p
Gosiu, dziękuję pięknie cieszę się że Ci się podoba, latarenki jeszcze nie wypróbowane wieczorową porą, ale może wkrótce Metalową półkę, która wcześniej stała w salonie kosmetycznym wycyganiłam od koleżanki, bo miała zamiar ją wyrzucić jak tylko ją zobaczyłam to po prostu wiedziałam że będzie super wyglądać w ogrodzie.
Marta bardzo mi miło dziękuję. Duży wybór tych donic drewnianych jest w obi, są jeszcze białe i niebieskie więc na pewno coś dla siebie wybierzesz. Myślę że przy altance będą pięknie wyglądać i umilać wypoczynek.
Jedna z jabłoni rajskich kwitnie jak szalona, a zapach naprawdę jest oszałamiający. Nie jestem pewna czy po wczorajszym gradzie wyszła bez szwanku, ale mam nadzieję że jesienią będzie miała żółte jabłuszka
Niezapominajki królują
Marta bardzo mi miło dziękuję. Duży wybór tych donic drewnianych jest w obi, są jeszcze białe i niebieskie więc na pewno coś dla siebie wybierzesz. Myślę że przy altance będą pięknie wyglądać i umilać wypoczynek.
Jedna z jabłoni rajskich kwitnie jak szalona, a zapach naprawdę jest oszałamiający. Nie jestem pewna czy po wczorajszym gradzie wyszła bez szwanku, ale mam nadzieję że jesienią będzie miała żółte jabłuszka
Niezapominajki królują
- kropka010
- 500p
- Od: 28 lip 2011, o 22:45
Aniu płot ci faktycznie pomniejszył powierzchnie, ale odrobina prywatności jest konieczna
ja również robie co mogę, aby odgrodzić się od wścibskich spojrzeń
Aniu a moja wierzba jednak zmarzła - myślałam , że odbije ale niestety nie dała rady - ale to nic już sobie kupiłam nową
twoje magnolie
ja również robie co mogę, aby odgrodzić się od wścibskich spojrzeń
Aniu a moja wierzba jednak zmarzła - myślałam , że odbije ale niestety nie dała rady - ale to nic już sobie kupiłam nową
twoje magnolie
... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
- lulka
Aniu jestem pełna podziwu . Trawka pięknie wyglada, jablonka ma cudne kwiatki, życzę pysznych owockow
A jeśli chodzi o latarenke, to już była chwalona. Ania pokazywała zaraz po przywiezieniu i sie nad nią rozplywalysmy
A jeśli chodzi o latarenke, to już była chwalona. Ania pokazywała zaraz po przywiezieniu i sie nad nią rozplywalysmy
- gardener1987
- 500p
- Od: 10 lip 2010, o 21:47
Aniu a mi w oko wpadło to wiadereczko z goździkami, fajny pomysł:) ciekawa ozdoba stołu:)
- Aancyk
- 1000p
Aniu, z płotu jestem bardzo zadowolona mimo optycznego pomniejszenia powierzchni i nareszcie mogę w samotności np. pstrykać fotki bo wcześniej moje zachowanie wywoływało powszechne zdziwienie Szkoda że wierzba nie odbiła , u mnie padła jedna róża, chyba ketmia i najprawdopodobniej budleja bo nie dają znaków życia. Budleje dokupię na pewno, a z ketmią dam sobie spokój.
Magda, jesteś kochana, dziękuję Cieszy mnie każdy najmniejszy kwiatek czy listek, rajskie jabłuszka raczej nie nadają się do spożycia na surowo, ale podobno są dobre na drzemy.
Aniu mnie ta osłonka też się bardzo podoba jest jeszcze kilka, ale mniejszych więc czekam na dostawę.
Świeże fotki z weekendu
RH zaczynają
Magda, jesteś kochana, dziękuję Cieszy mnie każdy najmniejszy kwiatek czy listek, rajskie jabłuszka raczej nie nadają się do spożycia na surowo, ale podobno są dobre na drzemy.
Aniu mnie ta osłonka też się bardzo podoba jest jeszcze kilka, ale mniejszych więc czekam na dostawę.
Świeże fotki z weekendu
RH zaczynają
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
O zesz ale masz ligawke (to od lezenia i hustawki) No cos niesamowicie odpoczynkowego.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wow, jaki fantastyczny leżaczek
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Troszkę mnie nie było a tu proszę takie zmiany, czy ty kobieto nie śpisz po nocach
Chodniczek z piaskowca cudny o reszcie nie wspomnę Aniu oby tak dalej
A co do leżaczka ja od pięciu lat czekam na huśtawkę
Chodniczek z piaskowca cudny o reszcie nie wspomnę Aniu oby tak dalej
A co do leżaczka ja od pięciu lat czekam na huśtawkę
- lulka
No nie Ania teraz to pojechałaś po całości. Ja tu schorowana w pracy siedzę, nosem się podpieram, a ty mi tu z takimi wygodami wyskakujesz Świetny pomysł z tą huśtawką, moja w zeszłym roku została pocharatana przez wiatr, który rzucił ją na siatkę Cały urok, czyli daszek po-szedł.....
Co to takie ładne na pierwszym zdjęciu, granatowe dzwoneczki?
Moje krzewuszki już też zaczynają produkować różowe pączuszki Ale mi się zrymowało
Dodam jeszcze, że pięknie się zagęszcza czuprynka Hakuro, już jest mała kulka
Co to takie ładne na pierwszym zdjęciu, granatowe dzwoneczki?
Moje krzewuszki już też zaczynają produkować różowe pączuszki Ale mi się zrymowało
Dodam jeszcze, że pięknie się zagęszcza czuprynka Hakuro, już jest mała kulka