Kaajowy ogródek cz.2
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kaajowy ogródek cz.2
No nie, koniecznie muszę kupic te tulipanki Tarda. U wszystkich kwitna a ja ich nie mam
. Ale jesienią nie znałam jeszcze tego forum i jedynie to mnie usprawiedliwia

Wszystkie tulipany są takie wesolutkie, już zbieram kaskę na jesień, rabatki przyszykowane 

- Sosenki4
co ja tu widzę? kloniki, żurawki i inne cudeńka. Och nic nie mów o zakupach...wchodzi człowiek do ogrodniczego i traci resztki rozsądku i zostawia ostanie grosze w sklepie. Wychodzi jednak z zadowolą miną i szczęśliwy wraca do domu 
-- 23 maja 2012, o 08:50 --
Ślicznie tulipanki wyglądają wśród srebrnego iglaczka
.

-- 23 maja 2012, o 08:50 --
Ślicznie tulipanki wyglądają wśród srebrnego iglaczka

No niestety iglaczka już nie ma
Nie wiem jaka była tego przyczyna ale nagle, opadły mu wszystkie igiełki, masakra jakaś, nie wiem o co chodzi

Nie wiem jaka była tego przyczyna ale nagle, opadły mu wszystkie igiełki, masakra jakaś, nie wiem o co chodzi

- Sosenki4
szkoda iglaczka, bo miał naprawdę ślicznie wybarwione, srebrne igiełki. Może usechł, bo jakieś robale korzenie mu podgryzły, albo przemarzł w zimie. Mi padł berberys i to taki co rósł u mnie 8lat
. Muszę jeszcze tylko spytać M-a czy czasem nie ciął go w styczniu, bo on taki "rozumny"
i zawsze pastwił się nad tym krzaczkiem.
Już nic nie kupuję, już nic nie kupuję...no i kupiłam jakąś surfinię z umieralni

Już nic nie kupuję, już nic nie kupuję...no i kupiłam jakąś surfinię z umieralni